Přejít na obsah

nakodovat DO octavia I

mazliik

Doporučené příspěvky

Když jsem pročítal uživatelský manuál, tak tam byl popis jak naučit auto poslouchat klíč s DO. Teď to nebudu hledat, ale jestli dobře pamatuju, tak se klíčem mechanicky ve dveřích zamklo (odemklo?) a do nějaké doby (vteřiny) se zmáčkla dálka. Tím se ten ovladač spároval s autem...

Snad jsem to nepomotal...ale pokusem myslím nic nezkazíš... B)

Odkaz ke komentáři

Napřed si zkontroluj baterku v DO to bejvá nejčastější "závada" :loool:

.... jinak DO se nekóduje, ale přizpůsobuje a to tímto postupem

zapni vag a zkontroluj paměť závad (musí být prázdná, pokud není tak ji vymaž a znovu zkontroluj)

vyber jednotku 46-komfort a pak 10-přizpůsobení

číslo kanálu 00 vymazat adaptační hodnoty ( tím smažeš původně přizpůsobený klíče)

číslo kanálu 01 jako novou hodnotu zadáš počet klíčů, které chceš přizpůsobit např. máš dva klíče zadáš 00002

potom dáš uložit

a do 3s po odsouhlasení uložené hodnoty postupně stiskneš tlačítko "zamkni" na všech DO

po ukončení přizpůsobování opět zkontroluj paměť závad měla by být prázdná .....

Odkaz ke komentáři

A jak jsi to tedy zkoušel, tím VAGem, nebo ten postup z manu jak jsem psal já? I když asi pokud to nešlo VAGem, nepůjde to ani tím postupem z manu. Já to teda ještě nepotřeboval a jen tak experimentovat jsem se neodvážil... :rolleyes:

Tam totiž uváděli, že se ovladače mohou "zapomenout" pokud se otvírá dlouho ze vzdálenosti mimo dosah vozidla...nebo tak nějak. Ještě tam byl myslím jeden důvod, ale ten nepamatuju...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

uz mi to funguje je spatnej ten vysilac v klicku sice dioda blikala po zmacknuti ale to bylo asi tak vsecko asi nevysila.. kamos mi pujcil svuj dalkac a pekne se to sparovalo pres vag s autem :) takze ted mam jeho...pac ma dva tak mi tenhle zatim nechal... takze nekde musim sehnat dalkac do klicku asi nekdo o necem nevi ze... no jeste to zkusim opravit sem elektronik tak uvidime ale spis ty soucastky asi nesezenu :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...