mazliik Odesláno Prosinec 1, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2011 nevite nekdo jak na to? pekne postupne krok po kroku soft a kabel mam kdyby se muselo do ridici jednotky mam oktavu druhej den a je z nemecka ma central ale nejde tak asi nebude jen nakodovanej diky za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 Když jsem pročítal uživatelský manuál, tak tam byl popis jak naučit auto poslouchat klíč s DO. Teď to nebudu hledat, ale jestli dobře pamatuju, tak se klíčem mechanicky ve dveřích zamklo (odemklo?) a do nějaké doby (vteřiny) se zmáčkla dálka. Tím se ten ovladač spároval s autem... Snad jsem to nepomotal...ale pokusem myslím nic nezkazíš... B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 Napřed si zkontroluj baterku v DO to bejvá nejčastější "závada" .... jinak DO se nekóduje, ale přizpůsobuje a to tímto postupem zapni vag a zkontroluj paměť závad (musí být prázdná, pokud není tak ji vymaž a znovu zkontroluj) vyber jednotku 46-komfort a pak 10-přizpůsobení číslo kanálu 00 vymazat adaptační hodnoty ( tím smažeš původně přizpůsobený klíče) číslo kanálu 01 jako novou hodnotu zadáš počet klíčů, které chceš přizpůsobit např. máš dva klíče zadáš 00002 potom dáš uložit a do 3s po odsouhlasení uložené hodnoty postupně stiskneš tlačítko "zamkni" na všech DO po ukončení přizpůsobování opět zkontroluj paměť závad měla by být prázdná ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 dik jdu na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 je to dobry nejde to pise to chybne kodovani klicku :) asi si zajdu do skodovky at mi to udelaj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 odkud jsi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Prosinec 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 vychodni cechy okr. usti nad orlici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 2, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2011 ... tak to ti nepomůžu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 a mas dobre baterky v tech dalkach ,jak psali kuci ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 3, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 to znamená že je dálka v prdeli! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Prosinec 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2011 neim zajedu s tim do skodovky mam tady dve na petadvaceti kilometrech B) jinak dik za pomoc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Prosinec 5, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 A jak jsi to tedy zkoušel, tím VAGem, nebo ten postup z manu jak jsem psal já? I když asi pokud to nešlo VAGem, nepůjde to ani tím postupem z manu. Já to teda ještě nepotřeboval a jen tak experimentovat jsem se neodvážil... Tam totiž uváděli, že se ovladače mohou "zapomenout" pokud se otvírá dlouho ze vzdálenosti mimo dosah vozidla...nebo tak nějak. Ještě tam byl myslím jeden důvod, ale ten nepamatuju... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 zkousel sem oba zpusoby ;) az bude cas zajedu do toho skodovackyho servisu.. stejne to rychlejc nepojede kdyz to budu otvirat na dalku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Prosinec 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2011 uz mi to funguje je spatnej ten vysilac v klicku sice dioda blikala po zmacknuti ale to bylo asi tak vsecko asi nevysila.. kamos mi pujcil svuj dalkac a pekne se to sparovalo pres vag s autem :) takze ted mam jeho...pac ma dva tak mi tenhle zatim nechal... takze nekde musim sehnat dalkac do klicku asi nekdo o necem nevi ze... no jeste to zkusim opravit sem elektronik tak uvidime ale spis ty soucastky asi nesezenu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas_TDI Odesláno Prosinec 14, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2011 Mam také jednu dálku která je KO, tak pokud by se ti povedlo opravit tak dej vědet :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.