lubinob Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Sú trochu tmavšie, ale čitateľné je to v pohode.. :) a ja som tie ručičky zvrchu nafarbil červenou centrofixou tak sú ešte trochu tmavšie.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Na rucicky doporucuji nejake hodne svitive ... Jinak LED jsou jiz objednany, budou OK, maji max 225mcd, jinak osram dela i 1000mcd ale to je moc ... jako nekde na zacatku tematu jak tam dal nekdo ty z GESu - 1200mcd. Budu mit i par modrych a cerveno/ bile, ty do tacitek parkovaku a blokovani oken. CO to dorazi, tak udelam v bazaru inzerat, nafotim je a ozkousim pri ruznych napetich. Uvidime co na to celnici, ale cena by kazdopadne nemela prelzt pres 4-4,5Kc. Dan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 TAk já bych si vzal teda ty bílé a ty červené ty více svítivé, spoléhám na to, že jsi vzal nějakou dobrou svítivost. Do těch ručiček silnější Tak pak bych měl zájem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xenon Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Tady to je nafocené mobilem. Červena je pěkná sitá na fotkach to neni moc poznat. Je to parádní - krásné. Mám Oct-rs a bral bych to taky, je to parádní ...! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Cervene jsem nebral, ty budu objednavat od jinud, tamten dodaavtel cervene nemel. Mel jsen ty orig. Osramky cerveno/bile, tedy 4 vyvodove - ty jsou do tech tlacitek treba parkovaku, uzamykani stahovani oken, atf ... cervene vem kdekoli, ber hodne svitive, tam na kvalite extra nezalezi, ponevadz je nedavas plosne, ale jen do rucicek nebo jen do osamocenych tlacitek ... JInak rano me dosel dopis z celni posty, vyresim to celni rizeni ( + DPH + cca 200 ceske poste za zastoupeni + nejake to male clo ) a doufam ze na zacatku pristiho tydne budou doma ... pak je nafotim rozsvicene a dam sem + udelam v bazru inzerat. Uvidime jak to celni rizeni prodrazi, ale doufam ze o desetniky. Pak to spicitam. zatim cau. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Panove, diody mam doma, kdo ma zajem, vice v bazaru zde : http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=18169 Dan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jarin1110 Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Zdravím pánové přikládám jsem pár fotek předelaného scouta,kompletní změna podsícení interiéru který jsem předelal,samozřejme s pomocí Dana (danikd).zakoupil jsem u nej diody takže mužu vřele doporučit :D ,samozřejme i dobře poradil se vším jelikož jsem dvojku delal poprvé.dělal jsem si jen budíky na své octavii I.takže máte něco pro inspiraci.Naživo je to fakt pecka,a zákazník taky spokojen ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Pánové jak je moc složité výměna diod v budíkách,volantu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 se těžko odpovídá... záleží jak jsi zručný... budíky je nutné vyndat, sundat plexi... dále sundat ručičky (jde celkem dobře vidličkou), sundáš podklady budíku a seš tam kde potřebuješ být.... dále je to jen o tom, jestli máš nějaké zkušenosti s pajením... doporučuji MINIMÁLNĚ páječku s regulací teploty ať něco neodjebeš.. volant: vyndat airbag, vyndat tlačítka a rozebrat... je na ně potřeba torx 6 nebo 7, běžně nebývá v sadách... dále je postup stejný, a to přepájet SMD diody, jako v budíkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 zručný jsem :) dělám cnc elektromechanika a s pájkou si rozumím :) takže rozebírám i ruzné OP panely atd. desky atd. nikdy jsem v autě tohle nedělal tak se poptávám zda to zvládnu sám a nebo to dát někomu kdo se v tom vyzná :) Díky za radu/návod :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 jak si rozumíš s pájkou, tak není co řešit :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Me šlo spíš o to rozebrání :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 je celkem je*ačka sundat plexi z budíku... trochu opatrněji s těma plastovýma háčkama, at je nepolámeš... a zezadu 2 nebo 4 torxy... ted si nejsem jsitý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 no do léta času dost :) takže si to rozmyslim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jarin1110 Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 hlavne si davej pozor pri vyndavani budiku z auta rado to plexi praska kdyz za to zaberes je na to dobry figl.dole jsou klasicky dva sroubky a nahore v palubce jsou plechove zacvaky je dobry na ne pouzit dva slabe priborove noze a pak to jde samo ven.jinak se neni ceho bat akorat si davej pozor na rucicky az budes sundavat netocit snimi po smeru,vzdy proti je v tom miniaturni prevodovka,a pak si dej pozor pri nandavani chce to si vyfotit jak byly nasazene nez to rozeberes a taky jak jsou hluboko me se totíz podarilo zatlacit vic na otackomer a ted kdyz pada tak se seka nepatrne.takze bacha .Delal jsem cele auto a a da se to zvladnout.pokud pajis jak pises tak problem nebude jen si dej bacha na polaritu.pak dej foto at se pokochame. ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Stifi Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 hlavne si davej pozor pri vyndavani budiku z auta rado to plexi praska kdyz za to zaberes je na to dobry figl.dole jsou klasicky dva sroubky a nahore v palubce jsou plechove zacvaky je dobry na ne pouzit dva slabe priborove noze a pak to jde samo ven.jinak se neni ceho bat akorat si davej pozor na rucicky az budes sundavat netocit snimi po smeru,vzdy proti je v tom miniaturni prevodovka,a pak si dej pozor pri nandavani chce to si vyfotit jak byly nasazene nez to rozeberes a taky jak jsou hluboko me se totíz podarilo zatlacit vic na otackomer a ted kdyz pada tak se seka nepatrne.takze bacha .Delal jsem cele auto a a da se to zvladnout.pokud pajis jak pises tak problem nebude jen si dej bacha na polaritu.pak dej foto at se pokochame. ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 pre OI tu mas inu temu... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2849 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kašpi17 Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 Chlapi taky bych měl zájem o předělaní.Dělá to někdo v okolí Liberecka?Popřípadě kolik by to vyšlo cenově.Děkuji moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Listopad 26, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2014 Kašpi17: z Liberecka ne, ale v Praze není problém ;) Za poslední 2 mesíce jsem dělal asi 4x OII. Kdyžtak pošli SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonyoctavia Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 Ahoj,taky jsem absolvoval změnu barvy budíku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Ahoj,taky jsem absolvoval změnu barvy budíku :) Vypada to moc dobre, ale neni ta bila moc intenzivni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Bílá je v porovnání s původní zelenou vždycky intenzivnější, ale dá se to částečně redukovat prostřednictvím intenzity osvětu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Pokud by se to dalo stahnout tak, at to v noci moc nepali do oci, tak by to bylo super. Budu muset v okoli sehnat nekoho, kdo to tak ma, at vidim, jak to vypada nazivo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 11, 2015 Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 Samozřejmě se to dá stáhnout, ale obecně to svítí víc, než původní osvětlení.Jezdím s tím tak 7 let, bez problémů a to bych o sobě řekl, že mám citlivé oči :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomastr1 Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Můžete prosím někdo uvést konkrétní odkaz na diody bílou a červenou, které jsou vhodné použít a kde se dají koupit? Nějak nemůžu dohledat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=18169 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomastr1 Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 tak mám už taky hotovo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 28, 2015 Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 Fakt moc pekne - bila s cervenou jsou proste nejlepsi. Taky to do budoucna budu muset promyslet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 28, 2015 Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 Nez bilou, tak to radsi cervenou, ta v noci tolik nerusi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Záleží na vkusu každého - ale měnit zelenou za červenou moc smysl nedává. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.