vevca Odesláno Únor 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Po čipu (celá jednotka od augiho) auto nekouří, jede jako prase a mín žere je to možný???? cesta co jsem běžně jezdíval tak kolem 4,8-5,5 jsem dnes jel za 4,0 - 5,0 samozřejmně podle PP ale je to možný?? nejmín co se mi předtím povedlo tak na 16" v noci bez aut za 4,2 a ted v provozu ale samozřejmě plynulá jízda 4,0 na 17" :o bud je to rozbitý, nebo ta spotřeba opravdu klesla, ve čtvrtek pojedu cestu cirka 650-750 km, tak jsem zvědav. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Palůbák může kecat, změř to podle tankování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 je to mozny!Ale nekdy zere vice podle toho jak slapes na plyn a v jakych otackach na jaky stupen jezdis ja jsem zjistil ze po chipu kdyz jezdim do 80km/h na 4rychlost tak mi to zere mene nez predtim jsem jezdil,da se to naucit si myslim regulovat,je to o zvyku dokazu jet v 5 lidech do prace 35km podle palubaku za 4,3l a bez chipu se mi ta sama spotreba podarila ve 3lidech max,takze je to o zkouseni ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Nejlíp to změříš, když zajedeš před tou cestou na benzínku a dotankuješ do plné nádrže , až ti to vycvakne tankovací pistole. A pak jak se vrátíž z cesty, zajedeš zase , ale na tu samou a i ten samý stojan, a opět to dotáhneš do plné. Vypočítáš spotřebu a porovnáš to s těmi údaji z PP . A uvidíš jestli to ukazuje dobře. Osobně by mne to taky zajímalo, protože pokud by ten čip fakt tu spotřebu snížil, asi bych do toho šel taktéž. Na mé druhé Octavii 1.9 jsem nechával čipovat u Bit Power , a ta spotřeba byla fakt nižší , a to dost . Teď co mám 2.0 TDI CR , nevím , jak to s tím čipem funguje , protože jich moc nejezdí a tak se nemám prozatím koho zeptat. Na delší trati mám průměr třeba 4.6 , ale dlouhodobou mám nyní 6.6 , protože courám jen po městě a od baráku do nemocnice na rehabka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Petas-zeptej se tdifuna ten ti jiste poradi! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 NO hele jde o to , že vím, že ten PP kecá o něco, ale i tak kcela i předtím ne :lool: No uvidíme. Asi to tak udělám. Jako jsem docela z toho odvařenej, samozřejmě když tomu šlapeš tak si to veme, ale rozhodně ne víc než předtím. Totot číslo jsem tam opravdu po cestě nikdy neviděl :o proto jsem to fotil. Bylo to asi po 10km, no a cestou z města už standart jízda, spíš bych řekl agresivnější a doma spotřeba 7,1 vždycky byla kolem 8-9l tak nevím co si mám myslet. Ale zas musím říct, že čip stál asi 8tis, bo tak, takže žádnej garážnickej. Ale s průběhem výkonu a kroutáku a hlavne to, že to nehulí, jsem maximálně spokojen!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 myslim si ze je to pravda!Ta spotreba se bude urcite lisit!Vsude to pisou a rikak to odbornici ale musis s tim umet jezdit podle toho muze klesnout od 0,3 az 0,7l 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 Zkus to změřit tím dvojím tankováním a budeš to mít přesné. A pak to srovnáš s těmi udaji na PP, a budeš vidět o kolik se to bude rozcházet. Jak píšeš, že když na to šlápneš, že si to vezme. Ono je to sice pravda, ale s tou úpravou software, stačí pro stejný výkon šlápnout míň, a tím by to mělo šetřit. Takto mě to "lidově/polopaticky" vysvětloval šéf Bit Poweru, když jsem chtěl vysvětlit jak je možné, aby to mělo nižší spotř.jak před čipem, když je tam vyšší výkon. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 26, 2013 Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 mně osobně klesla po chipu spotřeba zhruba o půl litru při zhruba stejné dynamice jízdy (možná o chlup větší, protože to prostě JEDE!!!) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2013 no uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Tak dnes změřeno do plné do plné a odchylka 0,12l čili něco přes deci, ale počítám, že na tolik to neměří, čili 1-2 deci max. A čísla jsou neskutečná, cesta Brno-Praha- Most, a zpět dálnice stále 110-120 na pohodu, 2 krát zajíždka do Prahy a na konci 30km po Brně a toho šílený číslo, kdybych nedotankoval, tak bych tomu nevěřil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Hmm, a kolik teda najels za cestu km , a kolik po návratu dotankoval litrů ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 JJ tolik jsem najel, tankoval jsem na 2x abych zjistil rozdíl mezi cestou do Prahy a z Prahy před prahou jsem vzal po cirka 230km vzal 11,790l a pak na konci po tomto focení dotankováno 17,540l Jako masakr, prostě směrem do Prahy to bere vždycky o chlup víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 tak to je pekny!Dalsi radost! ;-) jak jsi dopad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Tak mám to, ale debil jsem tam zapoměl ty zadní boční uši vedle těch sedaček, doufám, že mi to pošle, tolik věcí a na tohle jsem zapoměl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 jaj to je škoda,tak snad ti to pošle ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 jj doufám, bral jsem i různé lišty, plast po palubku, kabeláže dveří, atd. opravdu dosti krámů, sedačky jsem si kontroloval, ale bohužel, tohle mě úplně vypadlo, no a ještě jeden mínus, musím opravit středový pás na zadních sedačkách, jak je dole to oko na šroub, tak tam není a je ten pás uřízlej, takže to oko senat a nechat sen pás sešít. nevím proč to někdo takto udělal Zbytek je OK jsou pěkný, jen je potřeba je napucovat. A bohužel černý lišty budu řešit i sám na palubku a nebyly (nebo spíš jo, ale jsou poškrábané, pak nafotím a pošlu ti foto princi, ale bohužel ta dlouhá nebyla vůbec) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 jasne nevadi ale moc dekuji ;-) Tak at to dopadne dobre s nema bude to fakt pecka ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Taky mi po úpravě SW jede OII za stejnou spotřebu. Je to neskutečné a opravdu je tomu tak i dle tankování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Chápal bych to u 1,9 ale u 2,0 ,která má ted 125kw ??? je to hustý, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 jj doufám, bral jsem i různé lišty, plast po palubku, kabeláže dveří, atd. opravdu dosti krámů, sedačky jsem si kontroloval, ale bohužel, tohle mě úplně vypadlo, no a ještě jeden mínus, musím opravit středový pás na zadních sedačkách, jak je dole to oko na šroub, tak tam není a je ten pás uřízlej, takže to oko senat a nechat sen pás sešít. nevím proč to někdo takto udělal Zbytek je OK jsou pěkný, jen je potřeba je napucovat. A bohužel černý lišty budu řešit i sám na palubku a nebyly (nebo spíš jo, ale jsou poškrábané, pak nafotím a pošlu ti foto princi, ale bohužel ta dlouhá nebyla vůbec) Jaké koupils sedačky ? Taky bych potřeboval černé lišty na palubku . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 L&K ty co ja!A listy taky nemam a budu kupovat tady http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product&prod=420&menu=%C5%A0koda%7COctavia%20II%28A5%29%20facelift 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Já sem myslel, že ty lišty jsou jen celá sada i s dveřními . Takže se dají teda koupit i jenom zvlášt na palubovku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 jasne sefe,ta cela sada tak to je nalepovaci ty listy na puvodni,tyhle jsou origo ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Taky budu kupovat cena je dobrá a ještě nechám lakovat ten střed no na své :) Tak a sedačky tam jsou a všechno frčá. zítra dám foto, ještě jsem vyměnil tu lištu před spolujezdcem u Scouta, to madlo je na prodej a ted je tam ten drásanej hliník, jak všude kolem, už jen dodělat, ten pás vzadu, a dodělat LaK kličky a dodělat sklapování a bude to hotovka u Scoutíka. P.S. Petas tys přece koupil ty FL RS limited ne?? a tam je ten pseudokarbon, jestli se nepletu?? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Já bych chtel ty v tom černém klavírním laku. Se mi to víc líbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 JJ mě taky, já právě zbytek co nebude v originále černej tak si nechám nalakovat do černého lesku taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Jsou tam takovéto lišty . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 to nejsou ty black piano ale tmavy carbon ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 A čteš aj, co jsem tam psal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.