Přejít na obsah

Vevcovy Slepice

Doporučené příspěvky

Neee jak psal luigi domlouvám se s Olegem z turbo poweru

http://www.turbopowe...znivce-tuningu/

cena je nabídnutá docela solidní, tak uvidíme, potenciál trvale udržitelnej je 200HP takže, to mě bude stačit :palec: snad :lool:

No a montáž, po zhlédnutí různých stránek, recenzí, článků, fór, tak si udělám sám, né kvůli penězům, ale kvůli kvalitě, no a soft, bud tady v Brně jeden známej, pokud nedá supr cenu, tak asi TDI fun. 

Odkaz ke komentáři

Tipy jsem dostal od Cacinka má taky OI s 200konma, kupoval ode mě RS přední brzdy, tak jsme hodili řeč a poslal nějaký odkazy atd. tak jsem si to prošel a domluvil se s Olegem, tak uvidíme. Po shlédnutí všeho možnýho nejsem moc nakloněn právě RR autu a Drapkovi :huh:

Odkaz ke komentáři

Tak nějakej update, abych přinesl svěží vítr, maska s plástvema a pánové čučím jako puk a nejspíš je to komplet originál, je tam číslo atd. a co jsem sice nevyzvěděl na 100%, ale myslím si to je to původ UK . A dotyčný jich pár má, pokud někdo chce trochu plast a ne ten aušuš z OB, čínskej nedomrdlej výlisek, at si koupí toto, navíc je tam i orig spára na páčku, originál cvokle, originál znak, a takto je to celé zabaleno komplet. perfektně sedí na kapotě a všechny cvoklíky jsou zacvaklé prostě orig a cena 2000,- :palec: (znak je solo klasická slepice)

post-17195-0-27942200-1365364733_thumb.jpg

post-17195-0-19015100-1365364740_thumb.jpg

post-17195-0-94101100-1365364744_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To sice jo, ale hele za tu cenu a hlavně ta kvalita :palec: nebylo co řešit, jakože fakt, měl jsem v rukách tn aušus z OB jak jen tu výplň, tak i tu tvoji masku a opravdu aji ten litr jsem za to dát nechtěl, ale viděl jsem toto a vůbec jsem nesmlouval, opravdu dle mého je to originál :palec:

Odkaz ke komentáři

jj, tak ta bez znaku je kus plastu, ale jen ta výplň co mám teď je ok :P

Pak si nezapomeň k tomu výřezu udělat šipku a napsat částku co ti tam mají lidi házet. :lol: :lol: :lol: a z druhé strany si dej nějaký kelímek na mince. :lool: teda tak to na mě působí, ale jinak ok, sry, ale nemohl jsem si to odpustit :lol: :lol:

post-18599-0-58329000-1365365820_thumb.jpg

Upraveno uživatelem martink52
Odkaz ke komentáři

jj v pohodě, jen nevýhoda je ta, že musím koupit ještě face zámek kapoty to už nejde obchcat :lool:

P.S: není to zas tak vidět, navíc opravdu jsem měl z toho strach navíc jak jsem psal, původní masku jsem prodal a jestli ještě prodám ten znak, tak mě to vyjde na půlku co jen samotná výpln z OB a mám celou masku, tak roč ne :palec: Na kasičku prdím, hlavně aby to jelo a brzdilo :lool:

Odkaz ke komentáři

jj, tak ta bez znaku je kus plastu, ale jen ta výplň co mám teď je ok :P

Pak si nezapomeň k tomu výřezu udělat šipku a napsat částku co ti tam mají lidi házet. :lol: :lol: :lol: a z druhé strany si dej nějaký kelímek na mince. :lool: teda tak to na mě působí, ale jinak ok, sry, ale nemohl jsem si to odpustit :lol: :lol:

post-18599-0-58329000-1365365820_thumb.jpg

52: ty jsi fakt hlupan :lool: :lool: :lool:

Odkaz ke komentáři

Bohužel to ono není, vypadá to sice stejně na 1. pohled, ale není to ono, na krajích to totiž nemá vroubky :palec: Opravdu jsem to ještě nikde neviděl, holt díra na páčku tam je. Škoda že jsem to nenafotil detailněji, mám ted starej tel a na tom to nejde pořádně vidět.

Jinak dneska přišel hybrid od Olega, ale zarazilo mě, že tam není nové těsnění. :( Jinak teda vůbec bych neřekl, že je to repas, špíš nové, fakt práce velmi dobrá. Ještě uvidíme co předvede na autě. :lool:

post-17195-0-21356100-1365589434_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...