p2p Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Tak hluboka omluva.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Nevim osobne radeji bych si nechal udelat turbo od Andreho neebo Olega, ale kdyz nemas s RR Auto problemy tak asi ok. Kdo bude delat soft? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Neee jak psal luigi domlouvám se s Olegem z turbo poweru http://www.turbopowe...znivce-tuningu/ cena je nabídnutá docela solidní, tak uvidíme, potenciál trvale udržitelnej je 200HP takže, to mě bude stačit snad :lool: No a montáž, po zhlédnutí různých stránek, recenzí, článků, fór, tak si udělám sám, né kvůli penězům, ale kvůli kvalitě, no a soft, bud tady v Brně jeden známej, pokud nedá supr cenu, tak asi TDI fun. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 super vec Oleg ma slusne udelan hybridy Jinak kdyz uz pojedes k FUNovi a nechce se ti delat s turbem tak se zastav u MarenaTdi (Autoservis Smetana, spolupracuje s FUNem ;) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Tipy jsem dostal od Cacinka má taky OI s 200konma, kupoval ode mě RS přední brzdy, tak jsme hodili řeč a poslal nějaký odkazy atd. tak jsem si to prošel a domluvil se s Olegem, tak uvidíme. Po shlédnutí všeho možnýho nejsem moc nakloněn právě RR autu a Drapkovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 (upraveno) Upraveno Duben 4, 2013 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Libore davs nahru a mas je v podpise??? Jinak jojo vim cacinek ji ma pekne udelanou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Nechci nikoho urážet, zas kamarád měl od drápka Fabii a v poho, ale zase nijak jsem se nedíval a neřešil zpracování. Což, už u mě mi na tom záleží, holt to chci mít v rodině déle, navíc chci, aby to vydrželo v poho třeba 100tis nebo i více. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 nevím proč, ale napadlo mě, že tady poblíž dělá ty turba právě RR, kolega od něj má ibizu FR a pak tuším MVolesko ten je spokojen, jinak pána znám z dřívějších obchodů, ale to je jiná pohádka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Tak nějakej update, abych přinesl svěží vítr, maska s plástvema a pánové čučím jako puk a nejspíš je to komplet originál, je tam číslo atd. a co jsem sice nevyzvěděl na 100%, ale myslím si to je to původ UK . A dotyčný jich pár má, pokud někdo chce trochu plast a ne ten aušuš z OB, čínskej nedomrdlej výlisek, at si koupí toto, navíc je tam i orig spára na páčku, originál cvokle, originál znak, a takto je to celé zabaleno komplet. perfektně sedí na kapotě a všechny cvoklíky jsou zacvaklé prostě orig a cena 2000,- (znak je solo klasická slepice) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 To je dobré... A kde jsi to sehnal? Dá se na to někde kouknout na netu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 jj dá borec toho dotájl kamion a jezdí z SVK směr Praha, takže se s ním dá domluvit na převzetí. Za mě spokojenost a to jsem náročný :lool: http://auto.bazos.cz/inzerat/23281193/Sportovni-maska-RS-pro-Octavia-2-05-10.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 a já myslel, že tu pokladničku nechceš a ty to nakonec vezmeš s tím výřezem :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 To sice jo, ale hele za tu cenu a hlavně ta kvalita nebylo co řešit, jakože fakt, měl jsem v rukách tn aušus z OB jak jen tu výplň, tak i tu tvoji masku a opravdu aji ten litr jsem za to dát nechtěl, ale viděl jsem toto a vůbec jsem nesmlouval, opravdu dle mého je to originál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 (upraveno) jj, tak ta bez znaku je kus plastu, ale jen ta výplň co mám teď je ok :P Pak si nezapomeň k tomu výřezu udělat šipku a napsat částku co ti tam mají lidi házet. :lol: a z druhé strany si dej nějaký kelímek na mince. :lool: teda tak to na mě působí, ale jinak ok, sry, ale nemohl jsem si to odpustit :lol: Upraveno Duben 7, 2013 uživatelem martink52 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 jj v pohodě, jen nevýhoda je ta, že musím koupit ještě face zámek kapoty to už nejde obchcat :lool: P.S: není to zas tak vidět, navíc opravdu jsem měl z toho strach navíc jak jsem psal, původní masku jsem prodal a jestli ještě prodám ten znak, tak mě to vyjde na půlku co jen samotná výpln z OB a mám celou masku, tak roč ne Na kasičku prdím, hlavně aby to jelo a brzdilo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 TAk naprudko nějaké foto Scouta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 ty FL světla se na scouta podle mě nehodí... a kde máte super nahovno madlo scout :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 madlo scout tam není od MR 2012 se už nedávalo a dával se komplet dekor broušený hliník, přesně jak to mám (má Táta) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 ok :) jinak ten dekor už tam byl defaultně ne? táta ve scoutu ho tam má tuším že taky. akorát kolem rádia je matně černej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 ve fl, by měl být i kolem radia, popelník a radička, jenže předfl není kolem radia a nebudu kvuli tomu měnit klimatronik a topení, takže to zůstane takto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 jj, tak ta bez znaku je kus plastu, ale jen ta výplň co mám teď je ok :P Pak si nezapomeň k tomu výřezu udělat šipku a napsat částku co ti tam mají lidi házet. :lol: a z druhé strany si dej nějaký kelímek na mince. :lool: teda tak to na mě působí, ale jinak ok, sry, ale nemohl jsem si to odpustit :lol: 52: ty jsi fakt hlupan :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Vzdyt tohle prodava kopacek. Je to nova verze toho co ma martink treba. Ta dira na packu je hrozna. http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-II/Octavia-II-facelift-09-11-front-grille-plastic-insert-in-HONEYCOMB-design 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Bohužel to ono není, vypadá to sice stejně na 1. pohled, ale není to ono, na krajích to totiž nemá vroubky Opravdu jsem to ještě nikde neviděl, holt díra na páčku tam je. Škoda že jsem to nenafotil detailněji, mám ted starej tel a na tom to nejde pořádně vidět. Jinak dneska přišel hybrid od Olega, ale zarazilo mě, že tam není nové těsnění. :( Jinak teda vůbec bych neřekl, že je to repas, špíš nové, fakt práce velmi dobrá. Ještě uvidíme co předvede na autě. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 paradni vevco,ta honeycomb je dobra i s tou pokladnickou,aspon nemusis skracovat packu a otevres ji normalne a neni to hrozne,navic jeste vydelas :-D lol ti kdo to nemaj tak bohuzel musi setrit samy :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Packu není potřeba zkracovat i když tam pokladnička není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 fakt?Vzdyt to ale neotevres?A nebo jo a ona se dotkne te plastve a ty zespod prostrcis ruku a otevres to u zamku,tak to myslis a nebo ze ji vyhnes? ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 jj ohnul jsem ji a krásně na ní jde sáhnout pod maskou a otevřít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Duben 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 jj přesně tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.