vevca Odesláno Květen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 jj to je naše škodověnka :lool: ok koupím, dík za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 zas mužeš "v hospodě u piva" machrovat, že máš 13-pol :D :D :pivo:, moc lidí to nemá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Jen takovej malej dotázek, dělá se origo 7pin zásuvka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Nepiju a do hospody nechodím :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Jen takovej malej dotázek, dělá se origo 7pin zásuvka? origo z výroby myslím ne... na co taky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 NO jsem se díval, a jsou redukce jak z 13 na 7 tak i naopak, čili je víceméně jedno co máš. :) Jestli jsem to tedy pochopil správně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 ale ze 7polu neuděláš plnohodnotný 13pol... tj. stále plus a spínané plus v zásuvce, couvačka pro přívěs atd... ale to se týká jen karavanů, na obyč. vůzek je to jedno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 jj to je mi právě jasné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Mě šlo o to že jsem si nechal předělat zásuvku z 13ti pinu na 7mi pin a když jsme to zkoušeli proměřit tam měřák ani nehlesnul, ale když jsme připojili vozejk tak se rozsvítil tak jak má. Ale neukazuje se mi na palubce zapojenej vozík. Je to tak správně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 jj to, že nehlesnul, počítám, že máš asi origo tažné, tak se řídí stejnou studenou kontrolou žárovek jako auto, pokud ji tam nenajde, tak tam proud nepustí A na palubce?? Co vím tak jen ukazuje rádio auto s vlekem a nepouští parkiny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Mám origo tažný, ještě jsem s vlekem nejel tak nevím, ale na palubce ani na radiu ani fň.:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 no jakmile připojíš vlek, měla by se ti odepnout zadní mlhovka z auta a parkováky (na rádiu se objeví autíčko s vlekem) a kontroluje to žárovky na vleku, no a alarm je aktivní i s vlekem, ale samozřejmě pokud je vlek zapojenej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Tak konečně všechno rozchozeno, velký dík patří Alessimu, Fidovi (P2P), a Zelicovi (jak říkal Fido: žerykovi :lool:) Všechno funguje, byl problém v kabeláži někde studenák na canu, jinak pro všechny napájení je 6 a 15 na jednotce a na Gateway je to pin 6 a 16 pak nakodovat a funguje. Samozřejmě nutné bylo přepinovat i zadní parkováky byla použita předfl kabeláž, pokud máte schámata není to nic složitého. Takže všechno fachá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Fido tu jednotku má ten bolek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 jsem ji videl dost penez jenom na zadek ... i kdyz je FL... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 ... není zač ;) Žeryk to byla hláška dne :D p2p: však rovnou dodělej i předek a budeš to mít alespoň komplet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Tak dneska dopoledne skompletováno, a dneska vyzkoušeno a všechno OK, a už mě sere že tam není orig rádio, už ho zháním, bolero, amundsen, nebo columba :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Nebo new chinu ne... ta by uz mela podle Princese zvladat FL... Tech hlasek tam bylo vic.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Tak konečně všechno rozchozeno, velký dík patří Alessimu, Fidovi (P2P), a Zelicovi (jak říkal Fido: žerykovi :lool:) Všechno funguje, byl problém v kabeláži někde studenák na canu, jinak pro všechny napájení je 6 a 15 na jednotce a na Gateway je to pin 6 a 16 pak nakodovat a funguje. Samozřejmě nutné bylo přepinovat i zadní parkováky byla použita předfl kabeláž, pokud máte schámata není to nic složitého. Takže všechno fachá. přesne tak jde to velmi pěkně předelat nejvice prace je jen s portahováním kabelů do předu k gateway 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 presne nove radia umi park senzory ale porad ne SS az nekdy v pulce roku budou spolupracovat s gateway ;-) ale zatim se to zkousi! Vevca - Ty mas co za to radio ze ti nejdou parkovaky? tys rikal ze ti nejdou vic jak 2gb karty ze?Nebo jak to bylo,ale podle menu co koukam na radio tak to bude jeden z prvni kousku tak 2009 ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 To nevím je mi to fuk, ale ta grafika je uplně jinde u orig rádii, navíc chci prostě origo, at mám všechno origo Možná i časem překuchám klimatronic atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 oukej! ;-) mas starej typ tak je grafika mimo kdybys mel nove tak je lepsi jak columbus ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Oukej :P Nevím co máš ty, ale i ty co jsem viděl prodávat ted, mají tu grafiku stejnou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 .... aaaa bude Columbus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 ja mam taky starou sunku jeste ale uz dlouho nee :-D ted jsou hd720p a led display a ten obraz je fakt paradni! Ale kazdy chce a libi se mu neco jineho ;-) s columbem budes spokojeny ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Já neříkámn filmy, já myslím provedení menu, čeština atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 jo taak ;-) jo to malo firem ma jen audiosources ma totozne menu a v cz ;-) a jeste par dalsich ale ty nejsou v cz ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 zásilka dorazila Zdendo, díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.