Přejít na obsah

Vevcovy Slepice

Doporučené příspěvky

Tak čína prodaná jen za 3200,- :( a místo toho bude nové bolerko, doufám, že to bude ukazovat a hlavně i fungoval multifunkce, to zas bude něco už to vidím, zas to nepovalí kvuli špatné řadě :D

Jinak doufám konečně už v nějaký lepší zvuk, z té číny tedy nic moc :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Tak po různém přemýšlení a vybírání Columbusa, nakonec z něho sešlo díky lidem co je prodávají, nevím kde k nim přijdou, ale chtějí je zaplatit předem atd. Následně samozřejmě žádný za kloudnou cenu (tak to je když se zhání), tak jsem sehnal "nové" vytažené z funglovky Bolero za velmi rozumnou cenu i s orig folii a kode kartou, čili aspon na 99% nekradené, důležitá věc, že funguje OPS a hlavně i MF volant což je pecka, a hlavně nechápu, jak jsem to s tou čínou mohl vydžet, zvuk je jak z jiného světa. Už nikdy čínský rádio, kdo má hudební hluch, nebo se nechá zaslepit všema různejma funkcema (jak jsem byl i já), tak at si čínu koupí, ale bohužel srovnat se to nedá (jinak bolero je samozřejmě Blaupunkt). Bohužel ten rozdíl v ceně, tam je opravdu znát, uvidíme, jestli tam bolero vydrží a pokud jo, tak pak koupím Columba, jakmile se nějakej naskytne, za rozumnou cenu. :)

Moje zkušenosti s čínou jsou takové, že to má milion funkcí, ale všechno funguje napůl.

BT je to supr, dájí se i přehrávat písničky z telefonu, ale až po výměně integrovanýho mikrofonu bylo poznat, že někdo mluví a ne volá někde z hor. (hlasitost musela být v určitým rozmezí, jinak nebylo slyšet co říkám, nebo tam byla ozvěna z repro)

Přehrávání muziky z BT totální nesmysl kvalita přinejlepším příšerná.

Radio příjem signálu mnohem horší než klasický rádio.

CD to bylo v poho jen občas nešlo vytáhnout.

SD karty byly fajn všechno valilo i filmy, ale muzika WMA prostě jela jednou tak rychle, takže z toho byl spíš komiks.

Filmy hrály dobře, ale zasloužilo by si, aby tam byla větší světlost, byly občas tmavé.

Zvuk docela příšerný basy dobrý, ale slabý, výšky strašně přecikaný. No a hlasitost byla strašně blbě odstupňovaná.

Navi jsem nepoužíval, co mě řekl ten borec, co jsem mu to prodával, asi KO GPS. (věděl co kupuje)

Na to aby to hrálo musí být bud zaplý klíček, nebo musíte furt zapínat a vypínat.

Rozdíl mezi denním režimem a nočním, byl hodně malý, v noci displej pálil do očí.

No a to, že neseděla barva zelené na podsvitu, to už byla drobnost.

Samozřejmě neukazovaly parkováky ani jedny, ani klima nic.

Při vstupu to Maxidotu to muziku zobrazovalo, ale nešlo z toho vylést (častá závada, naštěstí vůbec nepoužívám).

Občas zamrzlo, ale asi jen 2x za tu dobu, to bych jako mínus nebral.

Pozitiva, za "málo" peněz "hodně muziky"

No, když jsem to kupoval dával jsem za to přes 5tis, už bych to znovu neudělal. Jsou to jen moje subjektivní pocity, ale jak jsem opět uslyšel normální zvuk z mého auta, vracet se k tomu nechci, at to má třeba vodotrysk. B)

post-17195-0-57554800-1370595188_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

přesně tak, svítí to na displeji :P

Lubinob je to tak, je opravdu lepší si připlatit, opravdu je to znát v kvalitě i zpracování :palec:

Holt chybami se člověk učí, nechci nic zhazovat, ale takto mě to přišlo. Časem přijde určitě Columb, ale tedkom to zatím stačí, jsem nadšen z kvality hudby, hlavně si myslím, že Bolero musí zvládat i SS ne??? Docela si ohrávám s tím to pak naimplementovat do Scouta :lool: samozřejmě s překopanýma parkovákama, ty už mám nacvičený a jinou gateway (o když ta to možná bude podporovat) je to 4/2007 u Scouta, mrknu a uvidím. To ale až časem.

Odkaz ke komentáři

přesně tak, svítí to na displeji :P

Lubinob je to tak, je opravdu lepší si připlatit, opravdu je to znát v kvalitě i zpracování :palec:

Holt chybami se člověk učí, nechci nic zhazovat, ale takto mě to přišlo. Časem přijde určitě Columb, ale tedkom to zatím stačí, jsem nadšen z kvality hudby, hlavně si myslím, že Bolero musí zvládat i SS ne??? Docela si ohrávám s tím to pak naimplementovat do Scouta :lool: samozřejmě s překopanýma parkovákama, ty už mám nacvičený a jinou gateway (o když ta to možná bude podporovat) je to 4/2007 u Scouta, mrknu a uvidím. To ale až časem.

Parkovacie senzory netreba menit, staci riadiaca jednotka parkovakov a prepinovat...tak som to robil ja.

Odkaz ke komentáři

jjjjjjjj hafo skratek hlavne ze to funguje...

napriklad: 4WD,4WS,ABC,ABD {odstraneno hafo nic nerikajicich zkratek}

Jo jinak Bolero SS nezvlada... teda jestli mas Bolero FL tak SS pred FL nezvlada... Viz Miata...

Upraveno uživatelem Ol@f
Odkaz ke komentáři

S necim souhlasim a s necim ne ;-) Nezapomen ze jsi mel starsi model a jak jsem uz tady cetl tak jak jsi ho koupil tak plno veci nefungovalo a dodelaval sis je sam!

Zvuk je horsi ale ne aby to vadilo,signal radia je taky horsi nicmene se da koupit zesilovac a vyhybka na 2 anteny ;-)

Klima a parkovaky nesli protoze nemas face parkovaky nebo nemels jak samo jako panel klimy!

Gps paradni!TV taky a filmy u novych radii pecka!

Nicmene tohle kdybych chtel vse do columba tak je to darda!!!

Muzeme vyzkouset na srazu porovnat spickove cinske radio a columba,ja budu rad a treba se presvedcim ze cinu uz nebrat a nebo naopak ;-)

Odkaz ke komentáři

Dávalo se do Do všech modelů, tohle by mělo být ze Supa II s výměnou za Columba. Jinak to se ještě uvidí, kdy a jak, možná to dodělám do toho scouta, jako opravdu ten zvuk je bomba, musím pět jenom chválu i na parkiny. Co se týče číny, tak jasný měl jsem nějakej model 2010, ale prostě až to bude mít zvuk jak origo, tak se můžeme bavit. Do té doby to nechcu.

Dobře, mě šlo hlavně o filmy, ale je důležitější zvuk, no a další důležitá věc, gateway to vůbec nebere jako rádio, i když komunikuje po Canu, prostě jak kdyby tam nebylo a hlásí chyby. To byla další vada. No už mám v autě nashystanou HF sadu nokia, vychytáno tak aby nebylo nic vidět, mikrák prodloužen a napasován do místa pro orig mikrák včetně stejných konektorů, a kolečko je v otvíracím kastlíku, takže nebude nic vidět, jen v pondělí dokoupit redukci na 2 antény a mezikus na tuto HF a bude všechno šlapat. :palec:

A ted opravdu zjištuji, že není nutný Subwoofer, opravdu to hraje supr, ještě dodělám ty kroužky na tapece (ze SS tapeců), aby byl lepší zvuk, a bude to PECKA :lol:

Odkaz ke komentáři

SS asi nebudu. Nevim na kokik by to zas vyšlo a hraje to i tak dobře. Sice jsem ho zatim neslyšel, tak nemužu posoudit jaky by ten rozdíl mohl být, ale mydlím že zase ne až takový, tak nevim jestli má do toho smysl cpát peníze.

Jenom jsem tam chtel osadit ty reproduktory na které tam mám ty díry. To by asi taky ovlivnilo trochu ten hudební projev. Otázka je teda jestli je lepší tam shánět to orig. , nebo tam dát nějaké jiné. Kolik mají ty orig. palců a watů?

Taky mne docela zastrašuje to, že už jsem hodněkrát slyšel, že to s tím dost lidem nějak blbne. Že to přestává hrát atd. Musi to zapnout a vypnout aby to naběhlo, no nevim.

Odkaz ke komentáři

Tak dneska lejzrová geoška a srovnáno, zadek byl OK, jen předek, všechno dobrý, pak ještě zajetý znova brzdy ve Farinkách v běžném provozu, trochu adrenalin, jinak tyto brzdy brzdí jednou tolik opravdu je tam tak 100% nárůst brzdného účinku, hlavně z větších rychlostí, uplně čučím. :palec:

P.S. dneska se mě proprvé povedlo skoro tu naftu přemotat měl jsem něco kolem 5500tis ot (tam nachvilku skočilo) :lol: na místě bych to neudělal, ale aspon vím, že to dává :lool:

P.S. Nějaký foto ještě ze srazu

post-17195-0-46483000-1371233909_thumb.jpg

post-17195-0-60015600-1371233912_thumb.jpg

post-17195-0-55876700-1371233915_thumb.jpg

post-17195-0-97844100-1371233918_thumb.jpg

post-17195-0-33917600-1371233928_thumb.jpg

post-17195-0-11898000-1371233936_thumb.jpg

post-17195-0-33926800-1371233943_thumb.jpg

post-17195-0-74645300-1371233948_thumb.jpg

post-17195-0-05705100-1371233954_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...