vevca Odesláno Červenec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 (upraveno) Tak pár foto, ještě udělat rozvod, + poladění předku s lakem a jde do světa, už mám domluvenýho kupce, kterej mi počká a zaplatí co chci, po svatbě v půlce září. pro srovnání koupě. :) Upraveno Červenec 21, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Další Octavka půjde pryč, to jich tady za nějakou dobu moc nezůstane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Neboj se ničeho, zbyde tatův Scout a já půjdu do 4x4 taky, to je hlavní důvod prodeje, holt legálně se to dodělat nedá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 moc pěkná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 tak ona prijde urcite dalsi jen novejsi ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 no novější no o trošku, mám už dá se říci vybráno, ale to všechno až potom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 21, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 a co plánuješ, zase slepici s haldexem? já ti nevím, ty haldexy to je nějaká moda.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2013 (upraveno) jj přesně tak :lool: Hele jde o to , že mě hrozně serou silnice, no a na X5, ti kterou bych chtěl tak nemám, navíc to za to ani dát nechci, a zase nechci něco co se mi nevleze do garáže, no a slepice je perfektní auto, ale tu moji zvedat a předělávat na 4x4 je nesmysl. Jak finančně, tak i papírově. Všechno jde, ale zase jsem neupad (počítal jsem to). Chci něco co bude vyšší a když tomu něco udělám, stojí to pár kaček a všechno si na tom zvládnu udělat sám, opravy, elektrika, dodělávky, předělávky atd., a když je to ve facu, vypadá to jak "nový" . Takže pro mě vyhovující, navíc to není stálá 4x4 nejezdím furt, takže spotřeba pohoda. A údržba, oproti bmw nebo i nějakýmu korejcovi, je laláč, za pár kachlí. Upraveno Červenec 21, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 23, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 vse nej ... :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2013 ooooo děkůjííííí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 mě zase přijde scout nesmysl, jo beru na pár dní v roce dobrý a pak dalších 340 dní akorát trpím... jj na to slepice jsou dobry, dokoupíš tunu příslušenství, tuna dílů... doufejme, aby se to tak rozjelo i na oct 3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 Tak trpím, nevím čím, ten pul litr, je jedno, navíc na vleku můžeš táhnout víc :lool:, no a hlavně je to vysoký, což samozřejmě můžeš zvýšit i klasickou, ale nějak mě to k té 4x4 a tomu matu táhne. Bohužel Mat nebude :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 24, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2013 (upraveno) njn hold automat nikdo na scoutech nepotřebuje, to je moc mainstream u RS právě v tom roku jsem tátovi mlel do hlavy, že s RS získá automat a více poníku, ale on to radši vyměnil za haldex a pomalejší křaksnu s krátkými převody... do teďka nadává, že nemá DSG u Supa taky nikdo určitě nechhtěl 125kw dsg a haldex, teda blázni z koncernu si to mysleli... taky chci příště už DSG, ideálně 3.6 supa či nějaké RS s DSG.... tak si vem supa ne a máš vyřešíno, tam najdeš dsg u 103kw... čipovat u tebe není problém, ty máš talent na měnění turba Upraveno Červenec 24, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 A vis ze ten sup 3.6 je taky 4kolka? Abys tu pak nemlel sracky jak to vyuzijes 5dni v roce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 tam už to má alespon trošku smysl a je to jedno, jestli to žere 10, nebo 10,5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 (upraveno) :D kluci, vy jste srandisti, njn DSG je fajn, to neříkám, že ne, ale ta 4x4 si veme stejně jak DSG u té stejné motorizace a radši vezmu 4x4 (zatím), nebo spíš chci, jako supa bych bral to né že ne, ale ted mám jiné priority než "nové, drahé" auto, navíc bydlím v krabičce v krabici a už ted mám nej auto z baráku, a už se nám párkrát stalo, na minulých autech, že prostě se někomu třeba nelíbily dveře, nebo blatník, tak to dal najevo. A díky tomu, dokud to nebude jinak, nevidím důvod lidi víc provokovat, bohužel, závist je hrozná věc, když si koupím zas OII, tak to ještě ujde, hodně lidí si myslí, že je to služební apod. Tak je v tom nechávám (samozřejmě SUPII, X5, X3 atd. to byly také volby, ale prostě škodovka Octávka, nikoho to nebodá do očí a nemusíš se za ni stydět, pokud trošku vypadá dělá i parádu, a lidi tě berou normálně, už jsem měli Lancii Kappu, AR 166, fiat coupe 20VT atd. a všude jsme to měli podepsaný, samozřejmě v době když to mělo ještě nějakou cenu. A na OII ani na moji, ani na tatový zatím nic, musím zaklepat ;)) P.S. nevím cos myslel tím talentem, spíš bych to viděl na smůlu, když se ti rozlítne nový turbo Upraveno Červenec 25, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 (upraveno) Tak to tady pročítám a se vším souhlasím s vevcou, taky už bych volil jenom čtyřkolku. Mám scouta a že bych trpěl, jak tady někdo psal, to ani náhodou a že by byl pomalej nebo slabej, tak to už vůbec ne. Já osobně vidim na scoutovi samé výhody, je vysokej, takže když táhnu nějakej přívěs nebo když se naloží vevnitř, tak si hned nelehne na zem a nemusim se bát o spodek. Vypadá mohutně jako tank a hlavně vypadá jinak než klasická octavka, prostě se mi líbí. A že víc žere kvůli haldexu? A kolik žere to vaše slavné RSo a kor ještě s DSG? A teď si položte otázku, co je pro používání auta praktičtější, pohon všech kol nebo zrychlení na stovku o pár vteřin rychleji? A které auto je na cesty lepší, scout nebo RSo, stačí přemýšlet a hlavou a odpověď je jasná. Neříkám, že se mi RSo nelíbí, ale pohon všech kol a vyšší světlá výška je pro život prostě lepší. Upraveno Červenec 25, 2013 uživatelem boukic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Očipovanej Scout v DSG :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 A teď si položte otázku, co je pro používání auta praktičtější, pohon všech kol nebo zrychlení na stovku o pár vteřin rychleji? A které auto je na cesty lepší, scout nebo RSo, stačí přemýšlet a hlavou a odpověď je jasná. Neříkám, že se mi RSo nelíbí, ale pohon všech kol a vyšší světlá výška je pro život prostě lepší. Chapu ale velice subjektivni, strasne moc. Pokud ses dusi zavodnik a digitalni ridic tak ocenis ze auto je nizko a ma lepsi vlastnosti v zatocine, pokud explorer dobrodruh tak holt vyssi podvozek clovek preferuje. Takze je to primarni zpusobu uzivani. Hlavne me nekamenujte ze nemam rad vysoky auta zvlast kdyz prechazim z lowrideru na high rider 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Mě se taky líbí nízký sportovní auta, velký kola, ale pro každodenní ježdění ten nízkej podvozek je nepoužitelnej, vím o čem mluvím, měl jsem tu první octavku několik týdnů dost sníženou (asi o 8cm). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 tak nepouzitelnej, ja jezdim uz druhou sezonu dole je to o tom kudy jezdim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 vevco, měnil si někdy na scoutu olej? dnes sem koukal, že tam je ten plechovej kryt motoru, předpokládám že to odšroubuji jako obyčejnej plasták... s tou závistí to chápu, hold se na ostatní vysrat a neřešit to, fakt to jinak nejde... právě snižovat nechci, pak půjčím někomu auto a budu řešit proraženou vanu a nevím co vše možný... jinak bych to nejdradši hodil taky dolů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 u OII prorazit vanu? Nestraš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Olej už se měnil, ale ne já. Nechávám to dělat v servisu, takže nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 (upraveno) Já jo, a je to legrace, povolím ty šrouby na bocích k těm plastům a pak si hodím nějakej vysokej špalek pod konec toho plechu a pak šroubuju, bez toho bych to asi nedal (hlavně zpět), to je tak pro 2 lidi, má to tusím cca 8kg a to není zrovna ideální na zvedání při leháru pod autem. Na dalším autě, to ale musí být B), je to supr ochrana. P.S. na projetí zatáček to nemá vliv, to budu kropit i s vysokým autem :lool: Upraveno Červenec 25, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 25, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2013 Díky za pomoc, taky to podložím nebo někoho vytahbu at se jde taky zaspinit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 U OII vana nekouka pod napravnici jako to je u OI. Uz jsem parkrat srktnul napravnici, ale vanu nikdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 (upraveno) Tak trochu chyběla naftice a tak jsem si řekl, že zkusím jet na spotřebu, a že prej 2,0 neumí jezdit, samozřejmě bylo to bezvětří, musel jsem špekulovat přejezdy naplánovat trasu a čekat až přestane foukat. :lool: Jinak celý ten den Brno atd. cca nějakých 5-6L , takže spokojenost. Upraveno Červenec 31, 2013 uživatelem vevca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.