Přejít na obsah

Vevcovy Slepice

Doporučené příspěvky

Ne, stejně stará popelnice, dokud budu bydle v bytě a ne v baráku na auto kašlu, každej druhej už záviděl tohle co jsem měl, takže ne, navíc, je podel mého největší kravina si koupit nový auto (pokud si na sebe několikráte nevydělá), jsou to vyhozený prachy. Časem třeba jo, ale to až za hoooodně dlouho, až mě nebudou peníze trápit, což zatím není. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

jj jsou a myslím, že není úplně neznámá :lool:  

No a začíná se Je k mání Audience + ten "Carbon rámeček" plně funkční nic ji není, jen chybí ten plastovej čudl, všechno funguje normal, stačí sehnat třeba ze strema, pasuje cenu nabídněte, hodím samozřejmě do barazu

to stejné platí i o ALU Jsou to dezenty, jsou pěkný, sem tam nějaký malý šrámeček, jinak nic, jsou rovný hezký, 2x barum bravuris 2, DOT 5210 5mm a 2x Matador Hectora DOT 0211, 6mm, kola jsou moc hezká, bez středících kroužků, přesný střed, na origo šrouby, tuším 7J nebo 7,5x 17" ET 40 cena je bud 8500,- nebo výměna za nějaký hezký 16" s doplatkem nebo bez doplatku (záleží na kolech a pneu na nich),bud se skoro novýma nebo novýma pneu a ideálně originál, žádný 20let starý hlíny.

post-17195-0-32699900-1377702385_thumb.jpg

post-17195-0-31029600-1377702391_thumb.jpg

post-17195-0-39425500-1377702397_thumb.jpg

post-17195-0-60142400-1377702403_thumb.jpg

post-17195-0-58298500-1377702409_thumb.jpg

Upraveno uživatelem vevca
Odkaz ke komentáři

xenony jsou tam ted (kolečko), a nebudou na FL, brzdy originál, časem nový, turbo je zánovní, software tam je (musím změřit, ale jede velmi dobře na 1,9) a překopání na FL, zas tak drahý nebude, peněz do toho sice padne dost, ale o hodně méně než do octule předešlé., navíc kola půjdou menší :lool:

Odkaz ke komentáři

to je patlananina na scouta, žádný 2.0 bmm? tuzing křídlo, tuzing kola a proč tam rval RS logo dopředu? to je fakt retardace.wallbash.gif

xenony na kolečka hm....

karbon RS scout edition, B sloupky v černý, to se tam fakt nehodí...

ty stříbrny parkovací senzory, to je taky designovka do toho scout nárazníku lol.gif

no ty to určitě dáš do pořádku, akorát sis pohoršil z 2.0 .... 4motion je 4motion no o tom žádná. ale jinak určitě dobrej kup a jak si psal dobře servisovaná.

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

No tvoje Ondro teda nevím :lool: no já vím, že to není všechno supr, je tam toho dost, to já taky vím, peněz do toho padne, to taky vím, však uvidíme, ted jsou objednaný různý chuje na to + olej LL, filtry, všechny možný, no a pak se uvidí. :palec:

NE je to 1,9 TDI BKC motor, bez DPF, no uvidíme jak to bude jezdit, je tam uprava softu, a můj odhad je tak 100-105kw, jede to hodně dobře, ale uvidíme časem, co všechno tam je a není.

P.S: jinak všechno je to otázkou nabídky a poptávky, čili Scout by byl dobrej, ale já chtěl 4x4 a měl jsem určitej rozpočet, do toho jsem se vlezl a ty drbky oddělám v průběhu času.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...