Přejít na obsah

Vevcovy Slepice

Doporučené příspěvky

Tak na Scoutoslepici, vyměněna BSG 30bit, tak už vidíme za roh, a dvojitě vidí že brzdím, dále fl gateway, tak jsem konečně usadil Amunsena a nemusím pak otvírat klíčkem a zalepil jsem matnou černou folii zadní senzory, sice nic moc, ale furt lepší, jak stříbrný. :rolleyes:

Jinak jsem teda v chomoutu :lool:

post-17195-0-64500300-1378895112_thumb.jpg

post-17195-0-77540100-1378895119_thumb.jpg

Upraveno uživatelem vevca
Odkaz ke komentáři

Tak a jede to zas :lool: plno kokotin na plechofku, co by som vypichol: Fl zatmavovací zrcátko komplet se vším, novej čudl na blinkry, tlačítko SET, nová schránka u spolujezdce, stará je poškrábaná, to stejný zadní plasty v kufru s lampičkama, původní jsou na podsvit nohou :lool:, no nový znaky do kol, komplet plechový dekl pod motor, už se to bude jezdit v terénu. :palec:

No a nový pojistňáky na fíbí

Odkaz ke komentáři

Zatím se stav moc nemění, viz poslední foto, už mám nakoupeno 80% věcí na přestavbu, jinak jsem s tím byl v Martině v SK, jsem se chtěl stavit, ale nestíhali jsme, cesta tam 5,0L a zpět 4,8L takže celkem pohoda. No najeto už mám skoro 2tis :lool: a furt jsem se nedostal k výměně čerpadla a jednotky haldex, + novýho filtru a oleje, všechno už mě hačá v garáži, co jsem zatím počítal tak s nedělí, (dálnička,neodřenej klimatronic, zimáky od cubecníka, poklice na ně 16") + v týdnu dojde ještě anténa na GPS, tak cca už 30tis jsem v tom :lool:

ale zase když odečtu věci co jsem z ní prodal a odečtu havárku + přihlášení a ručení, jsem na 1/3, což je dobrý ;)

Odkaz ke komentáři

Jo a zapoměl jsem kožená ručka už tam je, nový čudl na světla s tunel light taky už tam je a hlavně nová roletka, :rolleyes: ta stará se mě přes hrby navila a vždycky jsem se lekl :lool:. Tak baví, no tak trochu no. :rolleyes:

Jinak ten lak, je hrozně zanedbanej, připadá mi to jak nějakej mat :lool:, no musím to pak celý rozebrat, jak se to bude lakovat a vylakovat ty prahy, a lemy pod těma plastama, zadní vrata komplet, oba fl blatníky a nárazník, no bude to ještě sranda. :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak další krámy zimáky 16" plechy od cubecnika + origo poklice, neodřenej klimatronic s tunííngem od milotecu, novej přední znak, a origo kožená loketka, zase jsem vykrvácel, ješě pár věcí + kožený tapece + nějakej ten podsvit kliček a noh a budu spokojenej :palec:

posléze dodám foto.

Odkaz ke komentáři

Kardan nehučí, haldex budu dělat ted v týdnu, furt není čas, dneska jsem udělal pár blbostí, vyměnil loketku za koženou a pořádně ji vyčistil, vyčistil na prudko palubku a naimpregnoval kokpitem, sice vím, že se to "správně nemá", ale než se dostanu na to, abych to pořádně "vyplísnil" :lool: chvilu to potrvá, mám už vyměněnej klimatronic, a schránku u spolujezdce, zítra doufám, dodělám SET, ideálně sprovoznit už na 100% haldex (díly mám), podsvětlení nohou,no a snad se mě povede to i vysát a umýt.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...