Přejít na obsah

Vevcovy Slepice

Doporučené příspěvky

Tak zadní brzdy RS jsou tam, ale je to furt zavzdušněný :wallbash:. Takže laboruju co ted. No a turbo jsem vychytal za 5min 12, už s autem nejezdím, jezdím starým poskokem, dneska jsem vyjel z garáže a modrý dým :blink: No a ted jde o to aby Jeldovi došly potřebné díly a pak hurá na to. Hybrid už čeká, ale těsnění nejsou.

Odkaz ke komentáři

Bylo to turbo od Turbopower a už asi bylo divný ze začátku, prostě když se tomu dal plnej tak to hulilo a nejelo no a pak se to rozjelo asi po těch 100km včera večer, všechno jsem skontroloval napích na diag a jel všechno bylo OK, jelo to jako prase (stejně jak předtím), pak asi ve 160ti na 4ku rana a hotovo auto nejelo a ted mám všechen olej v laufu :wallbash::wallbash::wallbash: zasraná práce.

Zlatý tatovo FSI za tu spotřebu ta nafta nestojí, jen když je nová. Je to moje 2há nafta a taky poslední :angry:. Díky kvalitní naftě, až spravím turbo, tak zase se určitě vyserou vstřiky nebo něco jinýho. Holt nafta jednině nová, nebo jak píšou na Opel clubu nejlepší nafta je ta benzínová :lool:

Když se daří tak se daří, já na to mám prostě smůlu a to těm autům dávám veškerou péči olej co 10tis nehoním za studena, nechám vykadlávat, vzducháče každých 10tis s olejem, a každý auto se mě odvděčí takto. Ale zase na obranu najezdil jsem s ní 25tis bez absolutních investic (vstřiky, turbo, hlava, písty blok atd.) nepočítám ty věci na podvozku, oleje filtry atd. Takže zatím oprvadu spolehlivé auto :palec:, Kamoš ten koupil 1,9 tdi za šílené peníze a najezdil 40tis a pak turbo, těsnění, pitomosti kolem vstřiků atd. 35tis takže to co "ušetřil" tak zase vydal. Každopádně mám známého co měl 2,0 TDI passata 2006ku a po 3letech si koupil ted CC s 3,6 a říkal, že pokud se to nebude srát (něco závažného) tak bude jezdit stejně jak s tím 2,0 když furt něco do toho sypal. No ale je to o štěstí a o lidech, třeba můj předchozí povoz 1,8tdci focus II má borec kousek ode mě já za asi 5tis km do toho nasypal asi 20tis a on najel 40tis a nic :lool:. Takže holt musím mít asi blbuvzdorný auto. P.S. moje nafta poctivých 117tis, kamošova 1,9tdi při koupi 145tis při ko 190tis, passat při koupi 60tis a při prodeji 130tis. Takže žádný šílený km. Prostě pech no :lol:

Nevím sice to auto miluju, ale asi nemám holt štěstí. 

Odkaz ke komentáři

šmejda, no kdybych na tom šetřil tak OK, ale od té firmy, co i tady na Octavia clubu má jméno, že dělá kvalitní turbíny, no musel to být jedině zmetek, jinak nevím :( . Jinak co si budem povídat a jak jsem psal, bud novou nebo zánovní naftu, u jeté se s tím musí počítat, já taky s tím počítal, že budu měnit turbo a vstřiky atd., ted jde o to , jestli není lepší koupit RS v TFSI, srát na spotřebu a místo takových volovin (vstřiky, turba, dpf atd.) tak to kopnout za 30tis do plynu a lítat. 

Odkaz ke komentáři

NO tak je to na záruku to je jasný, jinak já třeba tvrdím že bez upravy je 1,9 TDI v OII totálně mrtvá :lool: já právě bych 1,9 nechtěl jedině 2,0. A co se týče sraní, tak mám zrovna kolem sebe 3 OII 1,9 TDi a teda bezporuchový moc nejsou. Ale to tu rozebírat nebudem.

A jak jsem říkal, mám na to pech, právě jsem měl Fiat Coupe 20VT čili 162kw v serii a tak je jak olejem, tak vodou chlazené turbo, no a dal jsem repas a vydřel taky asi 60km a začal hulit. No pak jsem dal jiný od osvěčenýho zdroje a OK. A taky jsem dal jednou tolik a vydželo to taky skoro jednou tolik km čili 100 :lool: No nic dám to známému atˇ si s tím poraje. :palec:

Odkaz ke komentáři

jak se může srát CR? právě předpokládám, že je to daleko lehčí konstrukce a daleko lepší.... PD již nemá moc smysl jak finančně tak i technicky.

a porovnávat 1.6 a 2.0 TDI CR, když 1.6 má siemense o hodně cenově někde jinde a 2.0 bosche....

no jo máš smulu... já s přechozím polem sem furt něco cca rok opravoval, už mě to šlo přes hlavu. :-) nakonec sem dělal ghost ridera když mě začal hořet svazek kabelu, furt seš na tom lépe :D pak sem řekl dost, v tomhle už jezdit nechci....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...