vorlajz Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Dodo, ač nerad, musím souhlasi s kluky! :D není to vono! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 5, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Taky ti to nechci kazit jelikož určitě jsi to dělal s radosti ale nepasuje to tam. Mužeš tam časem dát jinou koncovku ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2009 Určo. Nechám to tam přes zimu a uvidíme.... Na jaře třeba bude nějaké jiné vylešení. :) Každopádně když jste na mě tak kritický, tak jste měli dneska vidět tu OI co jela přede mnou. Měl tam udělanej nějakej tlumič samo-domo což mu snížilo asi o 5cm světlost (měl ho tam něja na stojáka) a koncovku měl oválnou taky na stojato.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Tak origo koncovka nainstalována... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Paráda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 to je mnohem lepší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Díky. No trošku čučejí ven, ale proč je schovávat, když jsou hezký :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Ale to jde upravit ještě dalším zkrácením trubek, ne ? Je to ta šroubovací ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 No je to v podstatě navařovací předělaná na šroubovací. Upravit to moc nejde-je takhle moc dlouhá. Jedině bych musel sundat tlumič a přímo navařit a to se mi zase nechce... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Nechám to tak. Trošku koukaj víc, ale mě se to líbí. Je zajímavý, jak při studeným motoru za sebou výřivejma proudama honím kouř To u origo výfuku stočenýho do země vůbec nebylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 tak bolo to, ale nevidel si to - teraz to stúpa hore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Dutchuv prispevek jsem presunul do noveho vlakna a diskusi k tomu proc je to u dodovice smazl, pokud bude chcit Dutch jinak pojmenovat vlakno at mi pisne SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Vypadá to mnohem mnohem líp ty koncovky :D jak je ošetřuješ? Čim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 na CR koncovky je nej Silichrom :D cena kc 65,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 na CR koncovky je nej Silichrom :D cena kc 65,- Jasně.To mám ale řikal jsem si jestli neexistuje něco tekutého ve spreji nebo něco podobného 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Ahoj. No ještě jsem je zatím neošetřoval. Mám je tam necelej měsíc... Ten Silichrom pochystám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 Zdarec Dodo, auti vypada moc dobre a koncovka je taky super, uvazoval sem taky i kdzy ja bych chtel tu ovalnou jak ma Storm co sem se tak dival. A ty brzdiče si natřel pěkně jen co je pravda, o tom pořad uvažuju, jestli když mam Černou Dámu jí to prospějě nebo uškodí, až ji obuju tak to zkusím na obrazku přebarvit a pak uvidim. Každopádně super 4kolka a super tatrovka pro děcka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Leden 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 Cizo dík za slova chvály černá dáma je krasavice. Určitě by jí rudé třmeny slušely Oválná koncovka mne nebere-připomíná mi vysavač :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Cau Dodo, tak uz sem tu dlouho nebyl a nepokukoval, ale .... barvu sem si na brzdice uz koupil a je na policce a ted jen ceka na jaro jak se budou prezouvat kolecka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 to'Ciza': A jakou sis koupil? Zelenou RS nebo červenou? Já mám sice červenou, ale kolega z garáží má na svém Golfíku takovou ostřejší-rudější. Ta se mi libí víc. A máš sprej nebo v plechovce na štětec? Jezdíš na srazy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Ha skara ted si me dostal, koupil sem to co tu lidi doporucuji ze vydrzi, je to nejaka cervena Hammerit červená hladká, tak snad to neni nejakej blabol a nevypali se to pri brzdeni, uvidime v lete. Je to dost tmavy bych rekl, ale hodne lidi pisalo ze to maji timto tak sem podlehl. A plechovka a stetec samo. No a se srazama - spis jen regionalni Brno - a to sem byl jen dvakrat, zrovna vcera , moc pekna hospudka a super pokec. Jinak mam novou radicku kuze + chromovou plaketku a rucni brzda taky kuze a doma se poflakuje volant s multifunkcnima tlacitkama, jen kablik a bude tam, ale toho maxika sem tam zatim nedostal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Leden 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 to 'Ciza': No hezky to rozjíždíš Kvíz :lool: Co že to jen v pátek přišlo? Tak víc, no-to už poznají všichni: No a teď už určitě víte: Tak co je v tom zeleném PE sáčku? Jinak ještě 4x toto (Co to je?): 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Chtěl jsem napsat balík nad 15 kg a Ty jsi ho zrovna vybalil :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Leden 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 to 'mischicka': Však baby na poště nadávali, že tam sice někdo napsal nad 15kg, ale že to váží 25kg. :lool: Holt matematika asi nebyla jejich silná stránka.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Si pořád vymýšlí, to je jak na letišti, když daj na bágl "heavy" a pak se tam u toho málem zlomí a ještě se diví :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RemyZero Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Zdravim Dodo, na kolik Ti vyšly ty okrasné práhy?? Potom nahoď foto, jak to vypadá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Leden 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 to'RemyZero': Ahoj Remy. Prahy vyšli na 1635kč s DPH z CC autodíly. Teď jsem ale koukal, že je zdražili (na 1818,-). :lool: Jo, až bude tepleji a hlavně míň vlhkosti tak je nalepím. Foto sem pak dám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Cau Dodo, tak koukam ze se taky slusne rozjizdis . A to dole jsou ložiska?? A koupil si je z cc, mam na ne ted trochu rozporuplnej nazor, menil sem pred 10tis silenbloky na predku ramena predni a zadni, predni se mechosovi strhli pri lisovani a zadni nevydrzeli a ve ctvrtek se meni znova, lozisko sem tam kupoval zadni taky tak snad zde bude kvalita lepsi. A to sem bral vyroba nemecko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Leden 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 to'Ciza': Jo celé uložení kola. Jedno jsem nechal vyměnit už napodzim (levé zadní). Zatím je to OK Jsou to TYTO. Mě překvapilo, že to uložení-ne ložisko je trošku narezlé (asi blbě skladovaný). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 no jestli je to oreginal dil tak by mel mit nejakej potisk, aspon vyrazeny cislo, vyrobce nebo tak neco, po reklamaci jednoho silentbloku mi poslali na vymenu jinej a ten uz byl primo ocejchovanej Febi a vyrobni cislo, ale ty prvni byli uplne holy tak si myslim ze mi poslali predtim bud omylem nebo ne, nejakej smejd predpokladam cinas vyrobu. Proto tak trochu strata duvery, precejenom menit silentbloky po roce kdyz puvodni vydrzeli 6 let je divny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.