Přejít na obsah

Při otvírání mokrých 5. dveří teče do kufru

Konny

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám takový menší problém, když otevřu dveře od kufru na kterých je voda (např. když prší), tak mi ta voda steče přes boční hrany dveří do kufru na ty plasty co je v nich repro. Celkem dost mě to štve, protože mám strach, aby mi ta voda někdy nenatekla do repráků. Dělá vám to taky nebo je to jen u mě, popř. nevíte jak zabránit tomu stíkání vody do kufru? Díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři

delam to tak, kdyz na to teda nezapomenu... ale jak rikas ty, taky me to pekne stve a mam strach o zadni repro, vzdycky hned bezim pro hadr a cely ten plast otru. Taky me stve, ze treba pri otevreni zadnich dveri napada snih na sedacky, ale to uz je spis takova kravina...

Odkaz ke komentáři

MĚL SEM STARŠÍ MODEL 01 A TAM TO NEDĚLALO.....TAM TOTIŠ BYLY NA SKLE OBVODOVÉ LIŠTY A VODA PO NICH STEKLA KAM MĚLA.

MÁM MLADŠÍ MODEL 01 A TAM TO JE BEZ LIŠT.....JENOM NALEPENÉ SKLO....A PO NĚM TO PĚKNĚ STEČE DO KUFRU, TAK JAK PÍŠETE.

JE TO K POSRÁNÍ KDYŽ TO TAM ŠPLOUCHNE :lol:

UŽ SEM UVAŽOVAL, ŽE BYCH TAM NĚJAKÉ LIŠTY NALEPIL, ALE TO BY VYPADALO OTŘESNĚ.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

Souhlasím s většinou do poloviny otevřít a nechat odtéct do bočních odtokových kanálků a je po problému.V případě velkého deště mít po ruce v kufru hadřík a hned setřít.Pokud to někoho obtěžuje tak moc řešit nějakými lištami na okno ale je to další starost na víc a dřív nebo později s tím bude problém.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...