Oskar1 Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Zdravim. Mam takovej problém. Samovolně se mi vybíjí baterka. Když jí nabiju na 100% tak má 12.85V, ale druhej den jen 12.45V a pořád to klesá. A to jsem koupil novou baterku Vartu Silver a je to to samé. Mám v autě namontovan značkovej alarm kterej se spouští při zamknutí orig. klíčema. Tak si myslim jestli to není ono. Nevíte náhodou jak ten alarm vypojit a jestli stačí jen vyndat pojistku? A jestli ano tak jakou pojistku vyndat? Děkuju za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 - zajed na diagnostiku k nekomu z klubu pokud mas nekoho pobliz. - Neinstaloval jsi do auta radio s FL pokud mas pred FL? - zmer proud ktery auto odebira tak 40 minut po uzamceni vozdila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
msp@post.cz Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 - zajed na diagnostiku k nekomu z klubu pokud mas nekoho pobliz. - Neinstaloval jsi do auta radio s FL pokud mas pred FL? - zmer proud ktery auto odebira tak 40 minut po uzamceni vozdila Ahoj, můžeš poradit, jak ten proud změřit? Díky. Marek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 otevři kapotu, zamkni auto, nech chvilku být a pak multimetrem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 hlavně multimetr, který měří proud a taky ho dobře zapojit na to měření, rozsah doporučuji do 20A (na měření po odemčení) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Rolbař: to žere tolik po odemčení?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 dle výbavy, jinak rázovka při odemykání je cca 10-12A u základní elegance, laurin a plný palebný mají k 20A - samo pokud je vše OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MILAN 74 Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Známému se taky vybíjí baterka při odstavení auta.Nechal to změřit při reklamaci baterky.Naměřeno 200mA v klidu.Řekli, že to má mít tak 50mA odběr.Neví čím to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 musí nejdřív na diagnostiku a pak nechat někoho to opravit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Leden 31, 2013 Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Odběr auta se měří ve SLEEP modu- ve spánkovém režimu, tj asi po 40min uzamčení auta. Max hodnota přibližně do 0,050A. Dost často pomůže přehrátí soft některé z jednotek,pokud nebyla na autě nalezena nějaká závada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spilner Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Mám asi ten samý problém. V tomto rozmezí (cca. 40 min.) se mi taky dost často rozhouká alarm. Je možné, že spustí při poklesu napětí? Je nějaký "klasický" problém, kde bych mohl hledat? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Srpen 18, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2013 kluci, nechce se mi uspat komfortka - furt v ní cvaká... nevíte kde muže být problém? odběr cca 630mA, odpojoval jsem jednotky dveří, ale bez úspěchu :(. A nevím po čem pátrat dál... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.