Guest carlik Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 ahoj,slysel jsem o nekom ze si rozlestil lampy na cirou optiku ,co je na tom realneho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Je to blbost, protože pokud máš předface nečirý lampy, tak je musíš vyměnit celý za čirý z verze LaK a nebo celý předek překopat na facelift. Jde o to, že kdyby jsi nechal to vroubkování z těch skleněných krytů vybrousit, tak to stejně nebude svítit a budeš jen oslňovat!!! Čirá světla totiž mají to vroubkování místo na skle ( u faceliftu na plastu) na parabole... Jak říkám pokud čirá optika, tak světla z verze Laurin a Klement nebo překopat na facelift ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Možná si to " carlik " spletl s renovací plastů předních lamp brusnou a leštící pastou, to se dělá a je tu někde asi návod . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Mirek: pokud si to opravdu spletl s renovací světel, tak to potom jo, to se dělá a jak už jsi napsal, návod by tu mohl být a nebo na www.skodaoctavia.cz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas_TDI Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 o té renovaci jsem už také slyšel a pár návodů i viděl, ale také jsem slyšel i názory, že tím leštěním se ze světel sundá i nějaká UV vrstva a plast de potom háje (zežloutne nebo vypraská) nevím co je na tom pravdy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas_TDI Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 tak dnes koupil známej opravnou sadu na plastová světla ... má pasata a světla jsou úplně žlutá a v noci může téměř jezdit na dálkový :-))) tak udělám foto před a po :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda2.0 Odesláno Leden 17, 2012 Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 Tak jak to vypadá, jsem docela zvědav na výsledek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Tady je ten návod na leštění broušení předních světel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.