sedlonj Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Ahoj všem, auto už nějakou dobu mám, ale dávám sem až po více jak dvou letech. Mám klasické 2,0 TDi, teď s problémem, tak kdo by věděl, tak ho prosím o radu. Díky http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=150&st=300 Najeto již 173 000 km a do včera v podstatě bez problémů. Nějaké úpravy na autě proběhly, ale nic extra, měla být seriová :-) Výbava je celkem slušná - kožené sedačky, navigace (už druhá) a ostatní věci. Kola originál 17" v černé barvě a do černa jsou i další detaily... Ještě něco mám v plánu a trochu snížení... S motorem jsem spokojen, problém který mám se vyřeší, nejlevnější to bohužel asi nebude, ale nedá se nic dělat. 103Kw jede dle mého velmi slušně, tak uvidíme, z chipu mám na 2,0 trochu strach... A nějaké foto po koupi. Foto po snížení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Pekna... co mas s motorem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sedlonj Odesláno Leden 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 A takto vypadá teď... Tedy v létě, teď mám plechy... Pekna... co mas s motorem... Díky! Co mám s motorem bohužel nevím, v odkazu jsem to popisoval v závadách, možná hlava, možná těsnění, to jsou mé první tipy i odpověď v tématu... Uvidíme... :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Za mě líbí Tak at co nejdříve vyřešiš ten problém ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Hezká pane a s tím motorem holt tyhle motory na to trpí noo tak držím palce ať brzo zase jezdíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sedlonj Odesláno Leden 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Díky chlapy! Doufám že brzy bude ok i já. Že na to trpí jsem v podvědomí měl, chovám se k autu slušně, nehoním ho studené, nechávám dochladit, olej měním každých max. 14 000 km a naftu dávám lepší, bohužel se stalo Ale s tím se nedá nic dělat, bude to ok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Vítej, a přeju, ať je motor brzy zase OK! Předposlední (HDR) fotka - kousek od Makarske, že? Na úplně stejném místě jsem taky fotil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sedlonj Odesláno Leden 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Je to nad Podgorou, takže kousek od Makarské :-) Já ji zmenšil, aby se snadno vložila, ale nad kapotou je vidět Podgora :-) Takže máš pravdu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Pěkná, pěkná ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 pěkná.. čístá.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Nazdarek pane jsem mel za to ze uz tu jsi :)) tak teda vitej atto zase brzy jezdi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Auto a ta barva je perfektni libi se mi ta barva i ty kola k tomu,mas podvozek nebo jen pruziny a jake diky za info Hlavne at se vyresi problem kamos za 2 roky vrazil do tohodle motoru uz 90tis za opravy :( Tak snad to nebude tak velke ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Co s tím motorem kámoš dělá??? Háže ze skály??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 fakt nevim jen jezdi :D ma r.v.2005 a 2.0 TDi 103kw a porad nejakej problem :( proto jsem ten motor do roku 2007 nechtel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sedlonj Odesláno Leden 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 Pruziny neeee... Stavitelnej podvozek sesroubovanej na max co sel... Slo by to hnat jeste nize, ale uz takhle se jezdi blbe :-) Dnes jsem zjistil prvni info o aute a shanime nove turbo... Hlava by mela byt ok, ale je pro jistotu na testu... Menit budu i chladic, ale s tim se pocitalo a piska pri nastartovani nejaka kladka ci co, tak ta se bude menit take... Snad to dobre dopadne... Diky za chvalu i podporu ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 Tak to drzim palce,jinak je moc pekne kdyz to ted opravis tak snad to bude uz ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sedlonj Odesláno Leden 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Hlava je pry uplne ok, jen dostala nova tesneni, turbo je uplne ko, takze v pondeli dovezou nove. Tak to snad uz bude zas jezdit :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Hlava je pry uplne ok, jen dostala nova tesneni, turbo je uplne ko, takze v pondeli dovezou nove. Tak to snad uz bude zas jezdit :-) Tak to je parada tak aspon neco je dobre vymenis turbo a bude to supa Zas to bude pila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m1kal Odesláno Leden 15, 2012 Sdílet Odesláno Leden 15, 2012 Bomba :o nech slúži :) ( ako si dosiahol to stmavenie zadnych svetiel .. tá číra čast ? :) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sedlonj Odesláno Červen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Trochu to tu zaktualizuji :-) S autem jsme se trochu natrápili. Nové originál turbo a nová originál hlava problém vyřešila. Přemýšlel jsem, že bych auto prodal, ale asi to nemá cenu, nové stejně nekoupím... Tady vím, co jsem dělal a co ne... Najel jsem s ním přes 100000 km a tak se pod.lat něco mohlo Koupil jsem nová kola a zapsal 18" do TP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 To jsem rád že už jezdíš ty kola nevím no nejhezčí asi budou jen na gti ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Jak se s tím snížením a 18"kama u nás jezdí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sedlonj Odesláno Červen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Když jsem je dal na auto poprvé, tak se mi to také nelíbilo, ale změnil jsem názor a jsem spokojený. :-) No ježdění nic extra, ale da se to. Zas tak tvrdé to není, takže v tomhle ohledu pohoda a já s tím nelitam, takže díry moc neresim, protože se stiham vyhnout :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 (upraveno) Pěkné, pěkné, ale kola bych volil asi jiné na té levé fotce to vypadá jak angličák :P ;) jinak souhlas s chipmanem, ty kola asi fakt nejlíp vypadají na golfu, ale hlavní je, že se líbí tobě. U nás je má jeden na supu2 a taky mi to k tomu až tak moc nesedí. Upraveno Červen 14, 2013 uživatelem martink52 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 14, 2013 Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 Tyhle kola se mi libi. Pomohly tomu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sedlonj Odesláno Červen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 Díky Já jsem spokojený :) Už mám konečně i krytky... 235,- za jednu je super :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 15, 2013 Sdílet Odesláno Červen 15, 2013 http://aukro.cz/stredove-krytky-alu-kol-skoda-nove-logo-i3313215953.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sedlonj Odesláno Červen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 Tyhle jsou bohužel malé... Ale ty jsem tam chtěl... Ta kola jsou BBS a mají jiný rozměr... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sedlonj Odesláno Červen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Tak proběhla další změna... Dlouho jsem váhal co koupit, origo kola z RS se mi líbila a nakonec i zvítězila, přeci jen mám auto na denní ježdění, najedu 40000 km ročně, tak jsem nechtěl naložený drhnout a tak... Já jsem spokojený s volbou :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 ou velka parada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.