škodik Odesláno Říjen 22, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 taky jsem už šťastný majitel limitky s fabiemi :P a včera mi utekla octavia abrex sponzor OH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Říjen 22, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 mischicka - Co jsi kupoval přes aukro, nevidím odkaz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 Je to ta Benzina limitka co je o příspěvek výše, nebo chceš i odkaz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Říjen 22, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 Nene, nedošla mě souvislost z vrchními obrázky. Je to špatný, když někdo se k řešení problémů nemá. Já řešil jen jednou na Aukru, nakonec vše bez odezvy a vyšumělo to do ztracena. Přeji hodně štěstí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 Mě chlapec poslal na poštu, že on poslal vše ok - tak mu píšu, že krabice neporušená, plexi kryt modelu nepoškozený, nebylo to poslané jako křehké, takže pošta těžko za něco může a on teď jaksi mlčí...dal jsem mu čas do neděle, pak otevřu na aukru spor. Jednou jsem to řešil na eBay, s maníkem z US a stačilo jen udělit negativní komentář, zahájit spor a poslal na vlastní náklady vše co chybělo a bleskově! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Říjen 22, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 To je teda síla. Mě kolikrát přijdou prospekty nebo drobnosti z Aukra jen tak do schránky - obyčejně, přitom si účtují poštovné jak do zahraničí. Takže každému píši, že chci doporučeně a v případě modelů posílat jako křehké. Přes E-bay zkušenost vůbec nemám. Zajímá mě jak to dopadne a vůbec jak Aukro toto bude řešit, když nebude prodejce reagovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 22, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 já už jsem řešil přes aukro reklamačku a bez problému,jen je smutný ,když to tak dopadá jen to otravuje.Tak ti přeji ať ti to dobře dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 To je teda síla. Mě kolikrát přijdou prospekty nebo drobnosti z Aukra jen tak do schránky - obyčejně, přitom si účtují poštovné jak do zahraničí. Takže každému píši, že chci doporučeně a v případě modelů posílat jako křehké. Přes E-bay zkušenost vůbec nemám. Zajímá mě jak to dopadne a vůbec jak Aukro toto bude řešit, když nebude prodejce reagovat. Na aukru se teď chlubí reklamou na ochranu kupujících, tak uvidíme. já už jsem řešil přes aukro reklamačku a bez problému,jen je smutný ,když to tak dopadá jen to otravuje.Tak ti přeji ať ti to dobře dopadne Nejsou to věci co by nespravilo lepidlo a přihmouření očí, ale proč? Model stál 4 kila a byl inzerován jako nový, nepoškozený... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PlumJelinek Odesláno Říjen 22, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 A proč to nekoupit rovnou na tý Benzině? Pár dnů zpátky jsem ho tam viděl taky tak nějak za podobnou cenu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 Jsem jaksi za kopečky, a musím se přiznat, že mě to ani nenapadlo, bylo to inzerováno jako "pouhých pár kusů vydáno". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Říjen 25, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2010 Já taky teď řeším kapacitní problémy - IKEA přestala mé oblíbené vitríny prodávat, takže musím najít něco jiného, nejlépe v podobném designu Našel jsem zatím toto..také pátrám, kde se dá. http://www.xxxlutz.cz/sortiment/c/category...02-4/index.html http://www.kika.com/cz/katalog/m/hledani/1...na-space-75220/ Jen nevím, jaké jsou mezery mezi dvířky, kvůli prachu. http://www.kika.com/cz/katalog/m/hledani/1...1/space-107468/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 25, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2010 (upraveno) Na aukru se teď chlubí reklamou na ochranu kupujících, tak uvidíme. Nejsou to věci co by nespravilo lepidlo a přihmouření očí, ale proč? Model stál 4 kila a byl inzerován jako nový, nepoškozený... myslel jsem to tak,že tebe to otravuje,že to musíš řešit. Mě tam dali negativní komentář za nevyčištěné kontakty..... exustuje nějaký přehled jaký byly vyrobeny všechny abrexy, včetně limitek? Ted používám ty malý letáčky co jsou v některých krabičkách,ale není tam všechno.... Upraveno Říjen 25, 2010 uživatelem škodik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 Našel jsem zatím toto..také pátrám, kde se dá.http://www.xxxlutz.cz/sortiment/c/category...02-4/index.html http://www.kika.com/cz/katalog/m/hledani/1...na-space-75220/ Jen nevím, jaké jsou mezery mezi dvířky, kvůli prachu. http://www.kika.com/cz/katalog/m/hledani/1...1/space-107468/ No já nakonec na to místo kde by mohly být další vitríny dal klasické police a přesunul tam větší modely a vitríny zatím kapacitně stačí. A až je obě naplním, končím se sbíráním :-) PS: Jirko jak u toho XXLutzu zjistím cenu té vitríny? Vypadá dobře! myslel jsem to tak,že tebe to otravuje,že to musíš řešit. Mě tam dali negativní komentář za nevyčištěné kontakty..... exustuje nějaký přehled jaký byly vyrobeny všechny abrexy, včetně limitek? Ted používám ty malý letáčky co jsou v některých krabičkách,ale není tam všechno.... Já jel podle letáčků kdysi, internetové stránky Abrexu jsou o ničem tím jak jsou neaktualizované, takže sleduju nabídku třeba na foxtoys nebo právě aukro, to se mi zdá jako nejlepší marker toho co je nové, kolikrát tam věci bývaj dřív než kdekoliv jinde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Dneska jsem v "sámošce" narazil na tento model Škoda Superb 1934. Vypadá hezky, kastle kov,blatníky za 139 Kč ujde. a foto samozřejmě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Koukám, že nejen kultovní auta, ale už i legendární automobily...je v tom příbalovém plátku něco o tom co to je za sérii a co bude dál? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Jo je to přesně ve stylu kultovních aut - mají v plánu Porsche 356B Cabrio, Renault 4CV, Chevrolet Nomad, Bugatti Royale, Ford Mustang, Delahaye135M Figoni. Za 14 dní bude Citroen Traction Roadster 1939. Toto píšou v plátku, odkaz je http://www.amercom.cz/legendarni.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Dneska jsem v "sámošce" narazil na tento model Škoda Superb 1934. Vypadá hezky, kastle kov,blatníky za 139 Kč ujde. a foto samozřejmě také jsem ráno zakoupil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 Pěkné, pěkné, to aby za chvíli měl člověk deset vitrín a ne dvě :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Listopad 2, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2010 No já ještě nemám ani tu jednu pořádnou ;-) Mám ji objednanou, tak čekám na zprávu..ale zůstanu u Abrexů, k tomu česká auta jako taková..pokud bude něco zajímavého 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Nápodobně, nehodlám "zešílet" a nakupovat vše :-) Program Abrexu slibuje docela dost zábavy a úplně pokrytí produkce škodovky, což mi stačí :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PlumJelinek Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 jo ale v poslední době nějak Abrex stagnuje s vyvíjením nových modelů Škodovek, čekal jsem třeba Felicii combi, Formana, Rapida nebo Tudor concept a nějak se jim do ničeho nechce a od modelů ve větších měřítkách se taky odtahujou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 co mám poslední úlovky tak jsou to nvá octavia fl a combi fl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 jo ale v poslední době nějak Abrex stagnuje s vyvíjením nových modelů Škodovek, čekal jsem třeba Felicii combi, Formana, Rapida nebo Tudor concept a nějak se jim do ničeho nechce a od modelů ve větších měřítkách se taky odtahujou Je zaměstnává škodovka a.s. a její nové modely, ke každému na trh uvedenému velkému autu chcou hned i model a zřejmě dobře platí...historické modely jsou jen pro nás, ale aktuálních se asi prodá daleko daleko víc... Zajímavá modifikace v příloze:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Nenašel někdo z vás někde jedničkovou koktu v liftbacku (mimo WRC), našel jsem jen samý kombíky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Dělá ji nebo spíš dělal Kaden..tak jedině zapátrat na netu.. zkus třeba tady: http://svet-aut.cz/kaden-modely-c-97_138.h...ucts_sort_order 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Kaden je dělal, ale vypadaly jak velké angličáky pro sběratele mizerné kvality... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Díky za info, kvalita nic moc, asi mám smůlu:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Tak abrex to není, ale co jiného zbývalo..rovněž tak Fabia I krátká a sedan..dal jsem si je do abrexáckých krabiček s originál popisy, ať jsou řady ucelené..v celé řadě to už tak hrozně nevypadá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PlumJelinek Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Je zaměstnává škodovka a.s. a její nové modely, ke každému na trh uvedenému velkému autu chcou hned i model a zřejmě dobře platí...historické modely jsou jen pro nás, ale aktuálních se asi prodá daleko daleko víc... To je jasný, líbí se mi, že chvíli po uvedení nového modelu je k dispizici i model, nicméně Škodovka už delší dobu nic nového nepřinesla a tudíž by mohli zapátrat v "archivu". I na jedné výstavě, tuším tak dva roky zpátky, byla vystavená OII RS v měřítku 1:18 a ještě jeden model, bohužel nic z toho se pak ale prodávat nezačlo. Vůbec zkrátka Abrex od tohoto měřítka upouští. Modelů je spoustu, který by mohli vyrobit, ale nějak no nový kousky poslední dobou kašlou a místo toho vymýšlejí jen různé zvláštní edice z jejich současného portfolia. Btw. jak se tu nedávno o tom mluvilo - dneska jsem viděl ve Vlašimi na Benzině tu starou Octavii s pumpou Benzina, cena 490,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Abrex nemá motivaci, OII RS byla na několika výstavách a vždycky slibovali, jak už bude a nikdy jic...jestli někdy, tak 1:43, ale i to je nepravděpodobné, prt, jdou jen cestou nových modelů Škoda a.s. a zvláštní edice jsou vždy levnější než vývoj nového modelu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.