mischicka Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 Tak tady je moje sbírka škodovek O2,O2 Combi,S I a SII :( Jak moc práce dá rozdělat ty modely? Nemám teď žádný u sebe, abych to vyzkoumal a vrtá mi to už pár dní hlavou :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Listopad 20, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 Dva malé šroubky jsou pod krabičkou, ale to se tě vlastně netýká :( Zespodu na podvozku jsou dva malé křížáčky, jen vyšroubovat a podvozek vytáhnout, nedrží na žádných dalších packách či tak. Pak už jen vytáhnout interiér, je taky jen vložený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Listopad 20, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 A já se ještě pořád plácám v tom sporu kvůli poškozené koupené přes Aukro... Jsem ani netušil, že se dělají i jiné než 1000 MB :( Já jsem si pro ni raději dojel osobně na Benzínu....jj dělají právě i tuhle variantu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 Dva malé šroubky jsou pod krabičkou, ale to se tě vlastně netýká :( Zespodu na podvozku jsou dva malé křížáčky, jen vyšroubovat a podvozek vytáhnout, nedrží na žádných dalších packách či tak. Pak už jen vytáhnout interiér, je taky jen vložený Krabička je jasná, to si pamatuju :-) A ten zbytek very easy, díky ! Já jsem si pro ni raději dojel osobně na Benzínu....jj dělají právě i tuhle variantu :) Jj, někdy je to podstatně jednodušší :-) Uvidíme co s tím udělá Aukro, pořád s chvástají ochranou kupujících, ale myslím, že krom zablokování účtu nic neumí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PlumJelinek Odesláno Listopad 20, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 Já jsem si pro ni raději dojel osobně na Benzínu....jj dělají právě i tuhle variantu :) Posledně jsem viděl i se Škodou 1203 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 Ty kráso, to jsem měl vědět, a nejen, že bych si ušetřil starosti, ale měl bych i Š1203 :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Listopad 20, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 Jo a tuhle jsem dostal k svátku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 No já si ještě žádnou nekoupil, docela jsem se jim bránil, prt. jsou obrovské a trošku mimo můj záběr, ale jednu bych, myslím, snesl :-) Btw nemáte někdo zkušenosti s výrobou obtisků - nálepek? Chtěl bych jeden z modelů dozdobit logem firmy, ale nemám tucha jak to udělat...vím že dřív se to dělalo pomocí aku na nehty, ale to už je asi dnes překonané. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 Nějak se dají vytisknout na speciální obtiskový papír.. Už jsem taky hledal na netu a našel třeba tohle: http://www.modelcz.cz/shop_sluzby.html Jinak konečně smontováno, postaveno a částečně zabydleno Jen focení bleskem asi nic moc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mash Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 (upraveno) hooodně pěkný Upraveno Listopad 21, 2010 uživatelem Mash 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Nějak se dají vytisknout na speciální obtiskový papír.. Už jsem taky hledal na netu a našel třeba tohle: http://www.modelcz.cz/shop_sluzby.html Jinak konečně smontováno, postaveno a částečně zabydleno Jen focení bleskem asi nic moc Nene, blesk přes sklo nic moc :-) Jinak máš taky pěknou směsici :-D Dík za odkaz, kouknu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Když bez blesku to zas nejde v ruce zaostřit..pak někdy zkusím se stativem K té směsici..krom ABREXů a českých aut 1:43 jsem tam nastěhoval i dřív lepené 1:24 a taky "papíráky"..co jsem tu měl tak po různu uložené. Ta vitrína je docela rozměrná :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Chtělo by to další skla dovnitř, prostor by byl lépe využitý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 No, tím že je hluboká, tak by to bylo pak moc nahuštěný, být tam více polic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Mrkněte na toto - http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/1-18-...AVIA-RS/331282/ Jirik DC - pěkná vitrína, a těmi papírovými modely si mě připoměl moje "ábíčkové" období. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 No, tím že je hluboká, tak by to bylo pak moc nahuštěný, být tam více polic To je pravda, na malé modely jsou možná lepší ty mělčí police. Mrkněte na toto - http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/1-18-...AVIA-RS/331282/ Jirik DC - pěkná vitrína, a těmi papírovými modely si mě připoměl moje "ábíčkové" období. Ta RS je hustá :lool: Z Abíčka jsem lepil jen miniboxy, dál jsem se nedostal. Doma mi leží pár papírových modelů mimo ABC, jsem přemýšlel, jestli se do toho po letech nedat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PlumJelinek Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 Kde tu RS vzal???? Kola má ošklivý, ale jinak vypadá hezky :) a v pozadí má original krabici od ní, tak že by se to sériově vyrábělo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 Podle mě to bude nějaká China, ale vypadá solidně, je to hlavně daleko víc než kam se kdy dohrabal Abrex se svým prototypem RS před FL. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 Taky jsem na to čučel. Bohužel s tím Abrexem máš pravdu, já jen doufám, že se trochu rozhejbá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 Osobně tomu už nevěřím, dávno se vyrábí FL, takže lehce pozmění formy a maj vymalováno, předFace je už netrápí, řekl bych. A vůbec se mi zdá, že v tomhle měřítku moc nepostupují. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 Mrkněte na toto - http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/1-18-...AVIA-RS/331282/ Vyzerá to hodne dobre! Povedal by som, že to je spracované lepšie, než Roomster 1:18 od Abrexu. Neskúsil mu niekto napísať alebo zavolať, koľko chce za ten model? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PlumJelinek Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 Jo, Abrex na tohle měřítko vůbec nějak kašle, už ani to, co vyráběl, se nedá sehnat, nejspíš ukončil výrobu 1/18... taky by mě zajímalo, jen tak ze zvědavosti, na kolik si tu RS cení... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 Už jsem mu psal, taky mě to zajímalo, tak uvidíme co odepíše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 Odpověď: Čínský výrobce Schanghai Da Thong, cena 2900,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 Dík za info, tá cena je ale na môj vkus dosť vysoká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Na můj vkus je ten model moc FL, jinak bych ho snad i bral. Btw, vyřazuju pár modelů ze sbírky, prodávám na aukru, ale kdyby chtěl někdo odsud, radši to prodám tady vám. Jen ta zelená Fabie má asi nesprávný spodek krabičky, nepasují šroubky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 No, krabička je ABREXu, fabka prozměnu od KADENu, tak to bude tím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Ty woe vidíš, mě ani nedošlo, že to je Kaden. Jak to mám bez krabek a mám jich doma jen pár :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 A ja mam nejaky novy Sejatky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enko Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Pánové mám prosbu- nevíte kde sehnat model od Abrexu- Škoda Superb v 1:18 ? Kamarád jej shání a zatím neúspěšně... Dík za odpověď !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.