Přejít na obsah

Modely ŠKODOVEK

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...
  • o měsíc později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o rok později...

mam dotaz, koukal jsem, že Abrex nemá modely nové Fabie, ale dělá je firma i-SCALE

nedari se mi najit ofiko dovozce nebo nejakou info, ze Abrex nebude delat vubec modely pro Skodovku, nebo zda se to rozdelilo apod.

nemate nekdo nejakou info pouzitelnou? :D moc diky

Abrex kolem modelu FIII mlží - ani nepopřel ani nevyvrátil výrobu modelu, ale osobně tipuji, že od nich už nebude, když je od i-Scale.

Co je bez debat jsou jejich problémy s kvalitou a termíny a přesun výroby z Číny do Česka, takže podle mne škodovka chtěla modely v době uvedení velké Fabie a tak si našla jinou cestu.

V polských kultowkách začínají vycházet taky škodovky (Octavia 0, 1000 MB, 110R, 1201 a 105L) a ti to komentují tak, že od letoška padl monopol Abrexu na modely škodovek, takže do budoucna tu třeba budou modely od daleko více výrobců.

na stránkách Abrexu mají v "připravujeme" v plánech na rok 2015 uvedenou novinku Škoda Fabia R5...

Aktuálně dělali i anketu o to, který nový kousek by nejvíce chtěli zákazníci, takže snad s nějakými novinkami přijdou, ale jsou celkově daleko opatrnější s jakýmikoliv sliby co se nových modelů a termínů týká.

Odkaz ke komentáři

no napadlo mě, že jim jako ofiko partnerovi clubu napíšu, ať víme jak se věc mají, že se nás členové ptaji na modely Octavie RS, Superbu, Fabie apod...

monopol se zda byt pryc, ale mozna je i-scale jen zaplata, kdyz vylezla fabia, ale co nevidet by mel uz byt i Superb, kdyz byl predstaven.

skoda ze i-scale nemaji nejaky web dovozce, vyrobce apod. nikde jsem nic nenasel oficialniho, kde by se dal nekdo kontaktovat

zajimava info z rozhovoru v roce 2013:

Děláte v Česku všechny modely škodovek, to je výsledek nějaké exkluzivní smlouvy?

Na každý model se dělá výběrové řízení, zatím jsme všechna naštěstí vyhráli. Tím, jak se v poslední
době
uvádělo na trh hodně nových modelů Škody Auto a všeobecně se zkracuje doba mezi facelifty, je práce dost. Je to ale náročnější na formy, dělají se menší série.

Zdroj:
http://ekonomika.idnes.cz/rozhovor-s-radkem-bukovskym-z-firmy-abrax-fi6-/ekoakcie.aspx?c=A131121_2002542_ekoakcie_spi

Odkaz ke komentáři

no napadlo mě, že jim jako ofiko partnerovi clubu napíšu, ať víme jak se věc mají, že se nás členové ptaji na modely Octavie RS, Superbu, Fabie apod...

monopol se zda byt pryc, ale mozna je i-scale jen zaplata, kdyz vylezla fabia, ale co nevidet by mel uz byt i Superb, kdyz byl predstaven.

skoda ze i-scale nemaji nejaky web dovozce, vyrobce apod. nikde jsem nic nenasel oficialniho, kde by se dal nekdo kontaktovat

zajimava info z rozhovoru v roce 2013:

Děláte v Česku všechny modely škodovek, to je výsledek nějaké exkluzivní smlouvy?

Na každý model se dělá výběrové řízení, zatím jsme všechna naštěstí vyhráli. Tím, jak se v poslední době uvádělo na trh hodně nových modelů Škody Auto a všeobecně se zkracuje doba mezi facelifty, je práce dost. Je to ale náročnější na formy, dělají se menší série.

Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/rozhovor-s-radkem-bukovskym-z-firmy-abrax-fi6-/ekoakcie.aspx?c=A131121_2002542_ekoakcie_spi

i-Scale je "low cost" značka pro nějakého známého výrobce, ale zabij mne, nevzpomenu si, kdo to je.

Koukni na přiloženou fotku, Poláci s kultowkama mají oficiální copyright od škodovky.

zamek opraven z velke casti, ale muzeum, o kterem tam mluvi, tak nic alespon google nic neansel :)

Na FB odpovídali, že v červnu, ale...

11146267_10200212903480726_4023466202449899147_n.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...