TOMCAT Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Ešte provokuj :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 http://www.zbozi.cz/?q=%C5%A1koda%20octavia%201:16&typ=nabidky&seradit=nejlevnejsi&strana=8 Něco jsem viděl i v "levných knihách", ale to už je dlouho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Noví Škoda mazlíci - a když píšu mazlíci, myslím to vážně, i žena, laik na modely, naznala, že jsou velmi dobře provedeny! Ještě zítra doplním loga ČSAD, resp. Jednota 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luďa Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Kdo bude ČSAD a kdo jednota? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Dodávka je ČSAD, jen ještě musím potunit bálý pruh a skříň bude Jednotná :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Leden 8, 2013 Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Ty sou NAAAADHERNY!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2013 Taky slintám :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2013 Asi bych se měl léčit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Čo bude následovať? Kto vie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 hosi neviete kde zohnat ciernu FL oII hatchback v neakej vacsej mierke napr 1:18 ??? nechcem totiz objednavat z ciny a pod nakolko nemam paypal ani skusenosti s takou objednavkou. vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 To bude docela problém, protože žádná OII FL Hatchback nikdy neexistovala ;-) Spíš hledej liftback. Ale k věci, zkus se s někým domluvit, je řada lidí co nakupuje v Číně, takže by neměl být problém. Koupit přímo v ČR asi bude problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 no tak liftback ;) zle som sa vyjadril ;) najskor som chcel napisat sedan takze jedine touto cestou vravis. vdaka za odpoved skusim pohladat niekoho kto bude objednavat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Bude lak, len musim najsť moju farbu antracit 9J9J. Včera som našiel v Baumaxe nejakú antracit ale tá bola na všetko a zdala sa mi príliš tmavá. Skúsim obehať nejaké farby laky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 mate nekdo zkuseosti s temi cinskymi 1:18? na ebayi jsem nasel cerveny RSo a premyslel jsem, ze to zkusim :) cena cca 2000 a doprava asi 1000 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter_K Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Ja je mam, daval jsem sem fotky někdy v roce 2011, jeste se mi rozrostlo o Superba II a jsou to opravdu hezke modely. Nějaký Abrex, je chudý přibuzný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Hmmm pekne, no kdyz sem videl jak maji congove udelanoui kuzi na sedackach tak sem vejral ;)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Hlavně je to i s odpružením funkčním řízením, sklápění zrcátek nebo nastavení zrcátek, docela promakané. Škoda, že to není u nás v distribuci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Květen 26, 2013 Sdílet Odesláno Květen 26, 2013 (upraveno) Ták a nástrek urobený. Nevyzerá to ako z výroby ale pre syna je to super bomba a teší sa z toho, že má rovnaké autíčko ako tatík. Už len špz dorobiť. To na oknách je ešte lepidlo po páske. Musím to umyť. Upraveno Květen 26, 2013 uživatelem TOMCAT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 První věc, co teď budu řešit, je další vitrína :-D aneb výběr ze soutěžních škodovek, které se musely taky uskromnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Pár novinek za poslední týdny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 10, 2015 Sdílet Odesláno Duben 10, 2015 mam dotaz, koukal jsem, že Abrex nemá modely nové Fabie, ale dělá je firma i-SCALE nedari se mi najit ofiko dovozce nebo nejakou info, ze Abrex nebude delat vubec modely pro Skodovku, nebo zda se to rozdelilo apod. nemate nekdo nejakou info pouzitelnou? :D moc diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Duben 10, 2015 Sdílet Odesláno Duben 10, 2015 na stránkách Abrexu mají v "připravujeme" v plánech na rok 2015 uvedenou novinku Škoda Fabia R5... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2015 mam dotaz, koukal jsem, že Abrex nemá modely nové Fabie, ale dělá je firma i-SCALE nedari se mi najit ofiko dovozce nebo nejakou info, ze Abrex nebude delat vubec modely pro Skodovku, nebo zda se to rozdelilo apod. nemate nekdo nejakou info pouzitelnou? :D moc diky Abrex kolem modelu FIII mlží - ani nepopřel ani nevyvrátil výrobu modelu, ale osobně tipuji, že od nich už nebude, když je od i-Scale. Co je bez debat jsou jejich problémy s kvalitou a termíny a přesun výroby z Číny do Česka, takže podle mne škodovka chtěla modely v době uvedení velké Fabie a tak si našla jinou cestu. V polských kultowkách začínají vycházet taky škodovky (Octavia 0, 1000 MB, 110R, 1201 a 105L) a ti to komentují tak, že od letoška padl monopol Abrexu na modely škodovek, takže do budoucna tu třeba budou modely od daleko více výrobců. na stránkách Abrexu mají v "připravujeme" v plánech na rok 2015 uvedenou novinku Škoda Fabia R5... Aktuálně dělali i anketu o to, který nový kousek by nejvíce chtěli zákazníci, takže snad s nějakými novinkami přijdou, ale jsou celkově daleko opatrnější s jakýmikoliv sliby co se nových modelů a termínů týká. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 14, 2015 Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 no napadlo mě, že jim jako ofiko partnerovi clubu napíšu, ať víme jak se věc mají, že se nás členové ptaji na modely Octavie RS, Superbu, Fabie apod... monopol se zda byt pryc, ale mozna je i-scale jen zaplata, kdyz vylezla fabia, ale co nevidet by mel uz byt i Superb, kdyz byl predstaven. skoda ze i-scale nemaji nejaky web dovozce, vyrobce apod. nikde jsem nic nenasel oficialniho, kde by se dal nekdo kontaktovat zajimava info z rozhovoru v roce 2013: Děláte v Česku všechny modely škodovek, to je výsledek nějaké exkluzivní smlouvy? Na každý model se dělá výběrové řízení, zatím jsme všechna naštěstí vyhráli. Tím, jak se v poslední době uvádělo na trh hodně nových modelů Škody Auto a všeobecně se zkracuje doba mezi facelifty, je práce dost. Je to ale náročnější na formy, dělají se menší série. Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/rozhovor-s-radkem-bukovskym-z-firmy-abrax-fi6-/ekoakcie.aspx?c=A131121_2002542_ekoakcie_spi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 14, 2015 Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 zamek opraven z velke casti, ale muzeum, o kterem tam mluvi, tak nic alespon google nic neansel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 no napadlo mě, že jim jako ofiko partnerovi clubu napíšu, ať víme jak se věc mají, že se nás členové ptaji na modely Octavie RS, Superbu, Fabie apod... monopol se zda byt pryc, ale mozna je i-scale jen zaplata, kdyz vylezla fabia, ale co nevidet by mel uz byt i Superb, kdyz byl predstaven. skoda ze i-scale nemaji nejaky web dovozce, vyrobce apod. nikde jsem nic nenasel oficialniho, kde by se dal nekdo kontaktovat zajimava info z rozhovoru v roce 2013: Děláte v Česku všechny modely škodovek, to je výsledek nějaké exkluzivní smlouvy? Na každý model se dělá výběrové řízení, zatím jsme všechna naštěstí vyhráli. Tím, jak se v poslední době uvádělo na trh hodně nových modelů Škody Auto a všeobecně se zkracuje doba mezi facelifty, je práce dost. Je to ale náročnější na formy, dělají se menší série. Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/rozhovor-s-radkem-bukovskym-z-firmy-abrax-fi6-/ekoakcie.aspx?c=A131121_2002542_ekoakcie_spi i-Scale je "low cost" značka pro nějakého známého výrobce, ale zabij mne, nevzpomenu si, kdo to je. Koukni na přiloženou fotku, Poláci s kultowkama mají oficiální copyright od škodovky. zamek opraven z velke casti, ale muzeum, o kterem tam mluvi, tak nic alespon google nic neansel :) Na FB odpovídali, že v červnu, ale... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 kultowky ale delaji jen starsi modely, jestli se nepletu. no uvidime, do abrexu napisu a uvidime. nejvic me stve, ze se s nimi nedala udelat sleva pro cleny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 Mi to přijde jak když jsou 5 minut před krachem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.