hoppy Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Ahoj všem, tak se přidávám do party. Mojí octavii jsem koupil v květnu 2011, tudíž se jedná o poměrně čerstvou záležitost. Raketa byla z bazaru, po pořádném ohledání jsem se pustil do prvních oprav. Byly vyměněny kompletně brzdy, všechny možné filtry, na autě je nová konzola převodovky, doplněny nějaká pouzdra, záslepky. Držáky SPZ s logem bazaru letěly hodně daleko vzduchem :) Dále bylo potřeba zprovoznit řadu elektronických věcí, jako jsou mlhovky, palubní počítač a podobně. Trochu specifikace: typ motoru: ASV, 1.9TDi, 81kW Výbava: SLX barva: černá metalíza r.v.: 2000 stav tachometru: při koupi:188k -> nyní: 201000 plánované úpravy/opravy: oprava budíků (už jsem se pokusil, ale neúspěšně :)) změna podsvícení komplet do modra a červena (nebo bíla?) zadní spoiler oprava stěračů (u řidiče malý přítlak) -> Hotovo! přechod na olej 5W-40 -> Hotovo! posadit na pěkný hlíny Na zásadnější opravy teď nejsou peníze, zatím jen za výměny sériových dílů padlo několik desítek tisíc a jelikož jsem student, výraznější úpravy přijdou až s létem a brigádami. Celkově začínám hodně používat zdejší fórum a postupně Raketu poznávám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Hezka barva :) Tak mnoho stastnych km bez nehod a bez problemu. Jinak k tem face kolum bych poridil i face zadnich prednich svetel a narazniku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Vítej mezi náma, octule vypadá moc pěkně a jajiNa neposlouchej :P :D , pokud bys chtěl měnit venkovní část, tak dej jen face zadní světla + rs křidlo, jinak ji nech tak jak je, protože facelift má dnes každej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Octule pěkná,,taky mám černou 81kw,,ale ASV se do předface nedávaly..řekl bych,že máš AHF ;) ,,ale to je jedno..rozdíl je nepatrný..hlavně že jede a nežere..Tak ať slouží.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Taky te tady vitam,at slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Tak tě tady taky vítám, super barva at ti dělá jen samou radost ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoppy Odesláno Leden 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Děkuji všem za uvítání, starám se o ní víc jak o přítelkyni :) (A kdo taky ne, že jo? :D) S tím motorem, nedávaly? Já mám v kupní smlouvě napsáno ASV, to je divný. Sám se v tom kdy se jaký motor kam dával moc nevyznám, ale přeci by si to nespletli. A rovnou jedna novinka!: Ode dneška mi doma leží tempomat, po zkouškovým se pustím do montáže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 fešanda, černá je nej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 (upraveno) pecka vítám tě tu :) po zkouškovým se pustím do montáže :D octávka má přednost před přítelkyní ale škola před octulí :P Upraveno Leden 23, 2012 uživatelem ciimaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 A co mas napsano v technicaku a nebo na emisni karticce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoppy Odesláno Leden 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Tak jsem se koukal do emisní kartičky, opravdu tam mám ASV, jak je to možné? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 dalsi student mezi nama :D no to potes to zase bude nadavek na chudy studentsky zivot :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Tak jsem se koukal do emisní kartičky, opravdu tam mám ASV, jak je to možné? :D To jsou takový dokumenty na nic..mrkni do velkého TP,nebo v kufru auta pod kobercem na štítek..tam to nikdy nekecá..pak je možný,,že máš nějaký poslední předface model už s motorem ASV..jsou prostě věci mezi nebem a zemí Třeba jako že kámoš má octavii 2003 s motorem AGR-sem čuměl jak puk,,alespoň to má flash jednotku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoppy Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Dneska nám zasvítilo sluníčko, tak jsem Raketu umyl. Bylo na čase, už byla jako prase :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Dostoji to na silnici svymu jmenu, nebo me to bude brzdit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoppy Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Uvidíš jen šmouhu, která prolítne kolem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 No ja se prave bojim opaku. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Černá je No.1 :) A´t ti to jezdí kolego,šmouhu Houmikovi asi raketa neukáže,ale co není,může být :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoppy Odesláno Leden 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 To jsou takový dokumenty na nic..mrkni do velkého TP,nebo v kufru auta pod kobercem na štítek..tam to nikdy nekecá..pak je možný,,že máš nějaký poslední předface model už s motorem ASV..jsou prostě věci mezi nebem a zemí Třeba jako že kámoš má octavii 2003 s motorem AGR-sem čuměl jak puk,,alespoň to má flash jednotku.. Tak jsem kouknul do velkého TP, opravdu mám motor ASV :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Houmik: Neryj do kazdeho Ale je fakt ze o te smouze by se dalo spelukovat :D Pokud se jedna o dym mozna jo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Tak jsem kouknul do velkého TP, opravdu mám motor ASV :) Tak to máš OK..11tilopatkový turbo ,,při čipování + pro tebe ;) Jen ještě dotaz..platil jsi eko,,nebo není náhodou v TP záznam o placení eko?? Páč ASV je euro3..ikdyž když může být ve 2003 motor AGR,tak už se nedivim ničemu B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoppy Odesláno Leden 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Máš pravdu, ASV je Euro 3. A u těch se ekologická daň neplatí. B) S tím turbem, to jsem ani nevěděl, děkuju za informaci, potěšil jsi mě Jo, Raketě nedoléhá levý přední stěrač, i pravý nic moc. Původní majitel si s tím asi nějak hrál, protože ramena jsou různě pokroucená, lak je dost seškrábaný a přítlak skoro žádný. Zkoušel jsem s tím něco dělat, ale ten materiál je dost nepoddajný, tak jsem se na to vykašlal a už jsou na cestě jiné, od uživatele Kube :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoppy Odesláno Leden 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 Dneska se mi zdálo, že začalo hvízdat turbo, ale nevím to jistě. Zítra jedu delší trasu, tak budu poslouchat. Co všechno to může být za závady? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 špatně turbo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 špatně turbo? :D tohle asi zrovna slyšet nechtěl :( ale obávám se, že je turbína načnutá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoppy Odesláno Leden 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 Pánové, udělal jsem diagnostiku kvůli tomu turbu, našel jsem i dost jiných problémů. Chyba 17964 tedy indikuje problém s turbem, že jo? 17978 - rid.jedn. motoru zablokovana P1570 - 35-10 - - - Sporadicky 17964 - Regulace plniciho tlaku Regulacni mez nedosazena P1556 - 35-10 - - - Sporadicky 17911 - Signal zatizeni od svorky alternatoru DF Nesmyslny signal P1503 - 35-10 - - - Sporadicky 01274 - Servomotor pretlakove klapky (V71) 37-00 - Defekt 01176 - Klicek 07-00 - signal prilis nizky 00953 - casove omezeni vnitrniho svetla 25-10 - neznamy stav spinace - Sporadicky 00956 - Klicek 2 09-10 - adaptacni hranice prekrocena - Sporadicky 00912 - Spinac spousteni oken vpredu vlevo (E40) 27-10 - nesmyslny signal - Sporadicky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 (upraveno) No je vidět že tam byla odpojená baterie takže smaž ty sporadické chyby ty jsou v pohodě no a ohledně turba zkontroluj si hadičky k turbu dost často se prodřou dále po tom mrknu na regulaci turba (naklápění lopatek) je to taková "plechovka" u turba a po tom zkontroluj ventil N95 ten je na příčce motoru vedou k němu hadičky a má bílou barvu Upraveno Leden 30, 2012 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoppy Odesláno Leden 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 Smazáno, s tou baterkou mě to nenapadlo. Opravdu jsem jí měnil. :) Děkuju za radu. Ohledně turba se ozvu zítra, jak dopadla kontrola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoppy Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Tak nám přešly mrazy, turbo přestalo pískat, spotřeba klesla skoro o litr dolů. Udělal jsem fotku špindíry před mytím a nahodil nové stěrače B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.