Přejít na obsah

Koupím Škoda Octavia 1.9 81 kW

Doporučené příspěvky

zdarec chci koupit octavii 1.9 81kw tak za 100 tis a všude kde se dívám tak mají většinou najeto kolem 200 tis a nebo 150 tis chtěl bych slyšet váš názor jestly se vyplatí koupě vozu když už má tolika nalítáno mooc se mi to nelíbí chtěl bych max tak 130 tis km ae to už je v jiné cenové relaci 😞 poradte prosím diky

Odkaz ke komentáři

Taky jsem měla představu o jiné cenové relaci i najetých km, ale bohužel. Nakonec jsem narazila na pěkný kousek (L&K) za 120k a najeto 174 tis. km a rozhodně peněz nelituju. Akorát jsem si musela na ten rozdíl půjčit, abych jí mohla mít. Asi je to kus od kusu, může mít najeto málo km a bude předchozím majitelem pěkně zničená, nebo může mít najeto klidně 250 tis. km, dobře servisovaná a v dobrém stavu.

Odkaz ke komentáři

Taky jsem měla představu o jiné cenové relaci i najetých km, ale bohužel. Nakonec jsem narazila na pěkný kousek (L&K) za 120k a najeto 174 tis. km a rozhodně peněz nelituju. Akorát jsem si musela na ten rozdíl půjčit, abych jí mohla mít. Asi je to kus od kusu, může mít najeto málo km a bude předchozím majitelem pěkně zničená, nebo může mít najeto klidně 250 tis. km, dobře servisovaná a v dobrém stavu.

no L a K to je nádhera taky se mi líbí sem koukal v aaa auto jsou ze 130 tis zlevněný třeba na 90 tis a 2004 rok a najeto necelej 100 tis, ale co sem tak slyšel tak někteří lidi se s aaa souděj kvuly špatným autum tak nevim jestly by byl dobrej nápad to skusit v áčku :(

noo nejlepší by asi bylo aby byla se servisní knížkou a první majitel :rolleyes: a pak po prohlídnutí si myslim že už by se dalo uvažovat :)

Odkaz ke komentáři

TDI a 10let stáří opravdu jen těžko bude mí nahrkáno ku 130tkm....to jsou dnes již jen velmi vyjímečné OII TDI z doby 2007

prostě počítejte, nikdo nekupuje TDIčka aby najel 10.000km za rok

vezmi někoho kdo autum rozumí, proklepe jak je na tom daný kus a co mu svítí na palubáku musí být znatelný poměr ;)

Odkaz ke komentáři

díky tak já si vezmu kámoše kterej se v tom docela vyzná už něco najezdil s 1.9 77kw a dělá ve škodovce já k němu jezdím na vag, když se mi podaří sehnat prachy tak vám řeknu jak sem pořídil zatím se něco rýsuje tak uvidíme jestly mi to víjde už se tý okty nemužu dočkat konečně naftáček ne že bych měl něco proti benzínu sám sem měl favorita a ted tuhle nenažranou oktu ale když sem se jednou projel v tý 1.9 81kw tak se to stou mojí nedá srovnat uplně jiný dojem z jízdy a ten zátah od 2 tis je fakt nádhera :palec:

Odkaz ke komentáři

joo tady bych si vybral diky :)

na km nekoukej a jestli chceš mít lepší pocit tak ti tam pak za pár stovek někdo nacvaká čísla jaký budeš chtít :D

pro lepší pocit to je možná dobré ale autu mládí nevrátím :D

Odkaz ke komentáři

Já bral loni octu z Italie, najetych poctivých 120 000 za cenu 140 000. Je to ročník 2004 s 81kw a pěknou výbavou. Ale u nás si myslím, že za ty prachy neseženeš nic co by odpovídalo tvým parametrům. O octavie je obrovský zájem jak pro rodiny, tak pro chlapy na fušky. A když vidím v tom odkazu ty auta, všechny maji 10let a všechny do 200 000, tak je to k smíchu. Spíše bych hledal auta na strankach bazos.cz nebo avizo.cz atd. V bazaru auto vždycky přeplatíš a ty lepší jsou jak dražší, tak si je rozeberou zaměstnanci pro sebe nebo své známé. Prostě každý den sledovat soukromou inzerci a najít si ten jeden kus od někoho z domu. Na AAA bych zapomněl určitě. Loni jsem tam pánové mimo jiné viděl škodu 105 zrezlou jako liška za 18 000kč a pám který mi do telefonu sliboval, že si auto můžu hodit na kabel mi pak i ochotně ukázal 2 co si můžu napíchnout. Obě octy měly přes 250 !!!

Odkaz ke komentáři

avizo.cz to jsem ještě nikdy nenavštívil ale mrknu se co pak tam maj hezkýho, no je pravda že v těch bazarej to máj dost nadsazený, dostal sem radu tady že na tipcar.cz a tam by se našla pěkná okta teto motorizace ae ještě potřebuju dohnat pár tisíc a když se bude dařit tak do 3 měsícu bych si tam určitě vybral :)

Odkaz ke komentáři

moooc se mi líbí tato http://www.tipcar.cz/skoda/skoda-octavia-1.9tdi.81kw.ambiente-cz-1588251 stříbrný mám mooc rád a hlavně hatchback vypadá i celkem slušně jenže chce to vidět na vlastní oči a prohlédnout všude a projet jenže ty 2 nebo 3 měsíce tam na mne určitě nepočká :( koukal sem že na bazos jsou taky některe celkem slušné ale je vidět že oni si taky nasazujou ceny jako kdyby to dávaly do bazaru protože ty ceny se tam moc nelyší co se týče těch v naftě benzíňáky tam jsou doslova za pakatel :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...