Jim Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 gratuluju ke správné volbě SEAT :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 tak pokud máš mega na A4, tak nečekej , už se prodává Mega mam, jen jeste mega ceho... :D gratuluju ke správné volbě SEAT :D Jo, to bych zapomnel dodat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Leden 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 Tak dnes objednáno, složena záloha. Do pátku bych měl autí mít, kurňáááá to bude hnusně dlouhej tejden. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 Jestli to dobře chápu, tak je to skladovka. Co na tom proboha trvá týden? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 gratulace MArtine :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Leden 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 (upraveno) Jestli to dobře chápu, tak je to skladovka. Co na tom proboha trvá týden? Taky nechápu, navíc tam chci dát jen tažné, ale prý je někde zaskládaná ve skladu, ještě polepená a navoskovaná, na to si dává den, další den až dva dodání tažného na sklad, no a montáž.... Jsem mu říkal, že klidně odjedu už zítra :) Díky Petře, ten Peugeot mi nebyl vůbec souzen, už ten začátek..... Upraveno Leden 30, 2012 uživatelem Murder 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Tak ráno pro ni jedu, jedeme pěkně celá rodinka vlakem, tramvají. Při mém štěstí budou popraskané koleje, tak to tam nestihnu ani do večera . Jsem na ni zvědavej, jak se s ní bude jezdit. V pondělí přihlásit a v úterý vyrážím na cesty Polsko cca 1600km celkem, tak ji lehce zajedu. Zítra ji nafotím a založím Altee svoje vlákno v příslušné sekci. Se nedospím....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Hlavne az budes vyjizdet z Jarova z vrat, netref je, me se to malem povedlo, jak jsem nebyl zvyklej na spojku a plyn :D A na vse se zeptej, oni toho stejne moc nevedej, ikdyz facelift je na trhu nejaky ten patek, tak jsou mozna proskoleni uz! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Tak safra, první dojmy ...... sypej to sem, co pocity nováčka s 1,4 tsi, já to měl tak, že to docela jede, pak už mi to tak nepřišlo, po chipu zase lepší, ale teď už mi to přijde jako nic moc ..... přitom to asi jede, no jo no, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Únor 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Tak tady http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=11806 o ní pokračuju, tady to můžeme už uzavřít. Altíí je doma :D (samozřejmě nadšení panuje) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 Tak tady to LOCKNU a pokracovani u Murdera ve vlakne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.