Přejít na obsah

Dělící mřížka

Ataner

Doporučené příspěvky

Bando mám možná směšný dotaz ale nevim..

Chci odmontovat dělící mřížku s auta protože to vypadá strašně..ale teď čtu že je to neoddělitelná součást vozu pokud je vozidlo v provozu..možná blbý dotaz ale jak je to teda..??

Myslel jsem že sundám jen ten horní díl ale koukám že je tam přidělanej celej nějakej tapecírunk,jakoby komplet celý záda za sedačkama..nevim jak to napsat..celý rám nebo co

Díky moc

Odkaz ke komentáři

technicky je to proveditelne relativne jednoduse co si pamatuju z Fabie a system se urcite moc nezmenil, co je pruser tak demontaz je v podstate prestavba vozdila. Mel bys zajet do autorizaku kde by ti melo potvrdi odbornou demontaz prepazky a a pak na evidenci vozidel zmenit typ z N1/M1 na osobni vozidlo. Tot ve zkratce

Odkaz ke komentáři

technicky je to proveditelne relativne jednoduse co si pamatuju z Fabie a system se urcite moc nezmenil, co je pruser tak demontaz je v podstate prestavba vozdila. Mel bys zajet do autorizaku kde by ti melo potvrdi odbornou demontaz prepazky a a pak na evidenci vozidel zmenit typ z N1/M1 na osobni vozidlo. Tot ve zkratce

Díky moc pane přesně tohle jsem potřeboval vědět..přepážka je dole a uvidíme co se bude dít dál.. ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 10 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...