Ataner Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 (upraveno) Tak jeden tuctový kombík ale přesto.. ;) Multifunkční volant,Climatronic,Tempomat,Corner,C/L Home,Rádio Stream,r.v 2008 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Upraveno Březen 24, 2013 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Pekne auti ...plánuješ nejaké úpravy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Tak at ti dela radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Re: Gefro Tak zatím bez úprav momentálně vyšťaven ale i tak nadmíru spokojen..uvidíme co dál chtěl jsem fláknout ještě navi ale když koukám všude na ty vyflákaný okna..bych se posral.. :D Tak at ti dela radost Tak radost mi zatím dělá..už jsem 4 dny pořádně nespal..tak to zná asi každý nadšenec.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 jj s tou navi máš uplnú pravdu ...skôr som mal na mysli fólie,možno lišty do laku a podobne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Tak jasně že nad tím přemýšlím když to tady vidím,budu muset pořešit zase nějaký financ..že by brigáda.. :lool: Né ale ty lišty mě lákaj,prvotní plán byl až bude auto tak hudba ale světe div se jsem nad míru spokojenej jak to hraje ("manželka taky").. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 pěkná chlape úplně vybízí k úpravám :) No aspoň se nebudeš nudit přeju spoustu krásných km a snad se někde potkáme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Díky kluci nenudim nová hračka mě zaměstnává i tak dost..(cože kde že mám čmouhu..jojo už běžim).. :lool: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 pekny kombik vela stastnych km prajem joo a ta hudba no ono to prejde casom :D a budes chciet nieco lepsie :D poznam podla seba uz tam je 2000€ a stale to nieje ono :D najnovsie mi zacali chrchlat zadne repraky tak ma ide porazit a obzeram sa po novych. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Uvidíme,uvidíme ale opravdu postačující na to moje duc duc nervu to do exrému..jinak koukám jak renovuješ ty.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 27, 2012 Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 Výbava je tam slušná, ostatní co budeš chtít přijde časem a čím víc sem budeš chodit tím toho bude víc Co se hudby týká tak já mám repro jen 4 z výroby a k tomu rádio melody na kazety Stejně poslouchám jen rádio takže stačí, mischicka prej že je to retro ale koukal sem na parkovišti v práci na Tourku a co nevidím, retro Ať slouží a co nejmíň pitomců co ti ten lak ošetří ještě víc ;) Прудич: tím červeným I s devatenáctky dvoulitra neuděláš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Leden 27, 2012 Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 Moc pěkná kára. Ta barva mě bere. Ať dobře slouží:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 Tak uvidíme co přijde ještě časem každopádně to budu zvažovat hodně dlouho než to podělat nějakým nechtěným zásahem který za chvíly omrzí..nějak origo je origo proto jsem do toho šel..vybíral jsem z Japonců,Korejců ale ta naše Šáde prostě vyhrála na plné čáře..(pro mě to je hodně luxusní kára i bez zásahů) momentálně jsem stejně šťovík takže mám hafo času.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 (upraveno) Teď už jenom mamině dodělat ten dvorek... :lool: Upraveno Duben 1, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 27, 2012 Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 Presne ako ja tiez som pozeral vsetko mozne a nakoniec vyhrala octa brala ma uz od prveho modelu tak ja ju beriem ako svoj splneny sen. Ale farbu mas vazne peknu chcelo by to len listy do laku slusne kola na leto a je to mazec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Jo jak říkáš splněný sen...týden před koupí jsem nespal ale vlastně ani týden poté..no i to se stává :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Potřebuji píchnout ..v autě mám přípravu pro telefon a schánim nějaký adaptér na Nokii N70 nebo jak to mám dát do kupy aby mi to fachalo.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 pokud nekdy skodovka delala adapter na N70 a koupil by jsi ho za plnou cenu tak by te prisel na 3000 Kc. Zkousel jsi hledat na telefonu hledat jestli ma auto BT handsfree ? Pokud ano a nic to nenenaslo mrkni pod sedacku ridice jakou tam mas jednotku. Velice pravdepodbne pak bude stacit jedntoku doplnit o BT antenku a kodovani aktivovat BT. Cele by to mohlo prijit na 1000 Kc cca. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Pekna at slouzi upravy,no klidne se toho neboj jdi do nich staci takovej decent a je krasna jen se odlisit ale pekna vybava! Hodne stastnych KM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Re:Ol@f Díky zítra na to mrknu..3000 tak to je pěknej randál teda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 Někde jsem se dočetl že jdou mlhovky nakódovat na režim deního svícení je to pravda..?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 JJ, pravda jest ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 O kodovaní sa dočítaš tu : http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=64 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 Tak jsem konečně přišel na to jak nahodit handsfree přes bluetooth a to jsem nenašel ani žádnou jednotku pod sedadlem jsem s toho jelen ale hlavně že to fachá a samo připojuje ... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 No záleží pod jakou sedačkou jsi hledal měla by být pod spolujezdcem :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Leden 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 No záleží pod jakou sedačkou jsi hledal měla by být pod spolujezdcem :) :) No nic jsem nenašel bůhví kam koukám.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 Jestli je to origo z výroby tak je pod sedadlem spolujezdce, pokud odjedeš se sedačkou až dozadu tak už bys jí měl vidět, je drobet zakrytá. Pokud je to dodělávka a není pod sedadlem tak kdo ví kam jí šlehly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Tak jen doplním že telefon fachá jak má jen já jsem debil..kdybych přečetl více vláken zjisím že s Nokií N70 jsou problémy s připojením a nenačítá přes blůčko t.seznam..Telefon vyměněn a vše lítá jak má a konečně plně funkční maxi volant a maxidot maká jak má...no komfort ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Tak řeším zda je dostačující baterka..(asi proto že jsem měl vždycky pech) tak se bojím i na parkáči nechat hrát cédo.. Co na to profíci..: Varta 12V 61Ah 330A DIN 540 EN/SAE..díky Jinak se tý káry nemůžu pořád nějak nabažit.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 (upraveno) No na diesla trošku slabší ,ale jo jde to !!!idealní je 74A 650 startovací proud Upraveno Únor 1, 2012 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.