Přejít na obsah

RS koncovka na TDi

ciimaa

Doporučené příspěvky

cau

chci ze zeptat,chci si dát na TDi rs koncovku že tam bude pasovat atd vím ale jen mě zajímá jestli po víměně jenom koncovky změní zvuk ? má v sobě originální RS koncovka uvnitř jakýsy gril kde se láme zvuk a tím zniká ten efekt nebo tam nic nemá a je hladká ? jiné koncovky to mají ale u tý rsový nevím ten kdo má tak mi to určitě poví :) viz obr. co myslím

post-6366-0-44718800-1327833196_thumb.jpg

post-6366-0-14432200-1327833205.txt

Odkaz ke komentáři

žádná jenom koncovka ti zvuk nezmění. Jinak pokud chceš sportovní zvuk na dieselu, tak si nenech radit od 1.6ky :D a kup si cely sportovní výfuk pro TDI měl ho kamarád na octavii a zněl docela dobře při jízdě. Volnoběh je tichý a klepe naftak:D tady toho máš dost, ale ten kámošův tu není http://www.zbozi.cz/?q=sportovn%C3%AD%20v%C3%BDfuk%20tdi&typ=nabidky

Upraveno uživatelem Maxim
Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 5 měsíců později...

Chci se zeptat dneska sem sehnal pouzitou koncovku z RS aji s cca 30cm trubkama. Mam 1.8T a je tam ladak, ktery uz je prorezly. Takze schanim nejaky zanovni vyfuk abych si to mohl upravit a potrebuju vedet jestli musim schanet zadni dil jen pro 1.8T nebo i z jinych motorizaci? A ty dve fajfky u origo vyfuku budou mit mensi průměr nez maji trubky u RS koncovky ze? Meril jsem je a maji obe 45mm.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...