Přejít na obsah

Jaké brzdy

Doporučené příspěvky

No a dělá vůbec někdo něco z rozumných výrobců myslím drážky nebo díry ?? Zjištoval jsem ATE a ty nedělají powerdisc, brembo max taky není, zimmermann pravděpodobně také ne ale jistý si tím nejsem... Jediný kdo vím že dělá je tarrox ale ty jsou trošku nad rozpočet :/

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Díky

Právě že jsem nové kotouče už stáčel protože byly zkřivené a to nikdy nestojím na brzdě při dobrzdění. Takhle mi to kreslí po stočení možná už to ubývá ale nevím to jistě zítra zkusím pořádně zahamovat. No jestli jsou menší tak půjdou hned pryč.

Odkaz ke komentáři

základ je vždy když měníš nebo stáčíš kotouče vyměnit i desky jinak je to celé zbytečné.... dávat menší destičky je nesmysl z hlediska bezpečnosti a ještě větší z hlediska konstrukce.... Nejlepší rada tady bude asi pošetřit na nový kotouče a desky.... Sám je mám taky ve špatnym stavu ale furt to brzdí relativně slušně

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Já ti řeknu co to je za značku... Nějakej cinskej srac bez označení kterej se doveze kamsi do evropy a někdo tomu udělá krasnou červenou krabici ala Brembo a už to sype na allegro potažmo na aukro už jsem se s tím setkal... Tohle může pořídit snad jenom nouma kterému jde o vzhled a není ochotnej si připlatit....

Odkaz ke komentáři

Takove jsme tu bohuzel zaznamenali i na foru. Doporucuju zverejnit jeho praci na discich i jmeno servisu do black listu, pripadne servis pozadat i o vyjadreni, jedna se o vec v ramci zaruky, takze at se nekdo dalsi zbytecne nenachyta. Vim, ze zkusenejsi namitnou, ze si za to muze majitel sam, ale ne vsichni maji cas se tim zabyvat, tak at se nezapomene ;) ostatne od nezapominani tu mame i dnesni svatek :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...