header009 Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 No a dělá vůbec někdo něco z rozumných výrobců myslím drážky nebo díry ?? Zjištoval jsem ATE a ty nedělají powerdisc, brembo max taky není, zimmermann pravděpodobně také ne ale jistý si tím nejsem... Jediný kdo vím že dělá je tarrox ale ty jsou trošku nad rozpočet :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Duben 22, 2014 Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 Zdravím nevíte jestli je možný dát do předních brzdičů z RS TDI menší brzdové desky než tam mají být? Na předních brzdách mám asi 1cm neopotřebovaného vnějšího obvodu. Kotouče nové nejspíš i desky od předchozího majitele. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 No tak to je způsobeno právě špatně zvolenými brzdovímy destičkami. Radil bych dvě varianty buď to nech stočit na soustruhu ten kotouč nebo ho celý vyměň. Použití menších destiček je tak trošku nebezpečné, protože snížíš třecí plochu tudíž to bude méně brzdit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Duben 23, 2014 Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 Díky Právě že jsem nové kotouče už stáčel protože byly zkřivené a to nikdy nestojím na brzdě při dobrzdění. Takhle mi to kreslí po stočení možná už to ubývá ale nevím to jistě zítra zkusím pořádně zahamovat. No jestli jsou menší tak půjdou hned pryč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 základ je vždy když měníš nebo stáčíš kotouče vyměnit i desky jinak je to celé zbytečné.... dávat menší destičky je nesmysl z hlediska bezpečnosti a ještě větší z hlediska konstrukce.... Nejlepší rada tady bude asi pošetřit na nový kotouče a desky.... Sám je mám taky ve špatnym stavu ale furt to brzdí relativně slušně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Tak už brzdí celý průměr chtělo to čas a víc je prošlápnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Co říkáte na tohle takové kotouče má kámoš na autě jsou staré 1,5 roku. Auto denně jezdí. Já měl za to že brzdový kotouč je jeden materiál který se brousí a brousí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 :jelen: kdo setri, ma.... co je to za vyrobce? to vypada jako 'dal mi to tam nej kamos za pecka cenu' 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 zjistim to co je to za výrobce ale tak nějak to bylo.. jsou vrtaný i s drážkama za dobrou cenu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Já ti řeknu co to je za značku... Nějakej cinskej srac bez označení kterej se doveze kamsi do evropy a někdo tomu udělá krasnou červenou krabici ala Brembo a už to sype na allegro potažmo na aukro už jsem se s tím setkal... Tohle může pořídit snad jenom nouma kterému jde o vzhled a není ochotnej si připlatit.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Nebo člověk který plánuje sebevraždu. Navíc se mu to prodraží, protože destičky budou na hadry. :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 horší je to že mu to prodal kámoš ale který má servis. Takže asi věděl co prodává :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Takove jsme tu bohuzel zaznamenali i na foru. Doporucuju zverejnit jeho praci na discich i jmeno servisu do black listu, pripadne servis pozadat i o vyjadreni, jedna se o vec v ramci zaruky, takze at se nekdo dalsi zbytecne nenachyta. Vim, ze zkusenejsi namitnou, ze si za to muze majitel sam, ale ne vsichni maji cas se tim zabyvat, tak at se nezapomene ;) ostatne od nezapominani tu mame i dnesni svatek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Tohle se bohužel ale nevztahuje na záruku po prodeji. Jen skryté vady ( někde na netu jsou vyjmenované ), bohužel. Nicméně souhlasím s tím, že bych normálně zveřejnil daného člověka i s jménem servisu. Tedy poku na to kupující nebyl před koupí upozorněn. To by pak byla jiná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Co říkáte na tohle takové kotouče má kámoš na autě jsou staré 1,5 roku. Auto denně jezdí. Já měl za to že brzdový kotouč je jeden materiál který se brousí a brousí. bal bych se s tim vyjet i z garaze :) http://www.autohificlub.cz/forumimages/2011_12_30_05_38_552193.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 to co kur.a je ?? to jezdil s jednou destičkou ??? To musel bejt slušnej pekelník a navíc probrat kotouč až do chlazení je taky slušný :D D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Obávám se že byl ledacos jen né pekelník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 tak dneska dorazila zásilka od jeldy, jsem na to zvědavej :) bedna to je jak kdyby v tom byl 17" disk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 Dostal jsem nabidku od Jeldy,ale nevim co vybrat. Jezdim klidne a vzadu mam Bremba. http://www.cc-autodily.cz/search/?keyword=1K0+615+301+T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 Tak pokud ti brembo fungujou dobře na zadku tak je vezmi i na předek ne ?? já osobně mám zkušenost s brembo max který má brácha 4 roky a ta antikorozní ochrana je fakt dobrá a ty kotouče jsou furt v dobrém stavu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 Mam taky brembo max na O1 vpredu i vzadu a max spokojenost oproti originalu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Kdyz je rec o antikorozni uprave - nemely by ji mit nahodou vsechny kotouce? Ja mam Zimmermann, na aute od 8/2013 a mam uz rezavou tuhle jeho cast :/ myslite, ze je to bezne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 já si myslím že jo... povrchová rez ničemu neuškodí, mám ji na kotoučích ATE taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 ano to je normalne, ta hrdza. Preto stale pri vymene kolies - letne zimne ,to treba poriadne ocistit, aby kolesa spravne dosadali a nerobila sa tam vola a potom to moze hadzat. Divil by si sa,co to urobi s kolesom, ak je tam toho bordelu vela. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 no, spatne jsem to nakreslil, at se chapem spravne, tak na dosedaci casti je krasne cisto, ale po jejim obvodu to rezavi a to me trosku... :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 no není to třecí plocha, takže časem to lišku prostě chytne podle mně... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 ano ,je to tiez normalne. Niektori ludia to pred prvym nahodenim aj strieknu farbou na brzdy ten "bubon" cely vypukli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 prostě to je takový kus železa, že nemuže prorezavět a nějak se zničit... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Zimmerman robí kotúče s povrchovou úpravou aj bez nej, to je asi tvoj prípad je to zliatina ktorá hrdzavie iným spôsobom ako Fe takže sa nemusíš báť jediný problém bude asi estetika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.