šipan Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Ještě mě napadlo kdyby to nešlo sudat,tak by ti mohl nějaký pomocník šlápnout na brzdu,tím pomůže prasátko roztáhnout pakny a jestli ten klínek už nechodí tak by se měl uvolnit a ty by jsi ho měl snáze šroubovákem zatlačit.Mělo by pomoct i nastříkání dírou po šroubu kola nějakého uvolňovače(brzdovka,WD atd.)na klínek.Mě ještě dělával problém při sundávání nanýtovaný ochranný plech co je po obvodu bubnu vevnitř.Byl tak vyrezlej,že se žvejkal za rantl vybržděný od paken.Hned sem ho pak urval dopryč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Ja prave myslel,ze to bude brnkacka,jelikoz ten tvuj fotonavod je naprosto uzasny! Jenze jsem se zasekl uz pri povolovani jisticiho sroubku....,za boha nesel povolit. Nakonec maly majzlik pomohl,ale opet problem se sundavanim bubnu:( No,proste uvidim o vikendu a budu se drzet tvych rad. Moc diky šipane!:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 tak jsem se dneska opet pustil do zadnich brzd. klinkem jsem opet nepohnul,jelikoz je uplne nahore.....je to cele nejake zasekle! buben se sice trochu povolil,ale jen nahore,dole stale drzi jako cert parkrat jsem po bubnu jebnul palici a najednou mi stale brzdi zadni brzdy a s autem se neda ani rozjet takze jsem asi v haji :( ......a to jsem chtel v nedeli na hory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šipan Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Zkoušíš pořád jen jednu stranu,nebo jsi byl i na druhé pro porovnání?Pokud je to tak jak píšeš,tak asi nezbývá nic jiného než násilí. Zezadu bubnu do něho přes dřevo zabušit kladivem a buď ho zklepneš nebo urveš pružinky co drží obložení.Lépe řečeno ty misky půjdou do kelu(vi foto).Dají se provizorně nahradit podložkou šroubkem a matičkou. Máš tam asi v bubnu hodně bordelu z obložení spojené třeba i s mastnotou a to je dobrej beton.Já to kdysi kámošovi na autě dělal podobně jak jsem teď popsal a podařilo se mi to.Akorát jsem trochu smetl hranu obložení.Porovnaly jsme ho pilníkem ať se jakoby netřepí a OK.Misky nepřežily.Ale ty seženeš kdekoliv. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 tak bude zadretá páka na ručnej brzde..dosť častý problém...jedine demontovať nasilu s poškodením tých zaisťovacích mysiek,ako písal šipan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Ano,zkousel jsem obe strany a bohuzel bez vysledku:-( prdim na to nebo to jeste vic rozflakam! Trochu jsem poskodil zavit,jak jsem tlacil sroubovakem na ten klinek:( Zitra prijede mechanik,tak snad si poradi;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šipan Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Tak pak dej vědět jak jsi dopadl.Ať ty tvoje peripetie pomohou třeba příště jiným.Hodně zdaru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Takze davam informaci o zadnich bubnech.......,byly zarezle paky od rucni brzdy + pridrene lanovody! Menily se jeste prasatka,jelikoz jedno bylo uplne v haji a nakonec nova brzdova kapalina! Doufam,ze to nekomu pomuze:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 takže som sa trafil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šipan Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Tak hlavně že to chodí jak má.Díky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chlebik Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Misky nepřežily.Ale ty seženeš kdekoliv.. Drhla mi brzda, chtěl jsem se na ni podívat při přezouvání ale za boha mi nešel sundat buben. Pak jsem si všiml, že "čep" co je zvýrazněný v příspěvku #34 mi jde zezadu volně vytáhnout - Půlka obložené se tedy uvolnila a vzpříčila při jakékoliv manipulaci s bubnem a tak se ptám - je nějaký způsob jak sundat buben když má volné jedno obložení? Nějaký fíkl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 ktorá čelusť to je?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chlebik Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 ktorá čelusť to je?? Na zadním pravém kole pravá čelist, na obrázku díl 11. Díl 8 - pružný kolík šel volně vytáhnout.. Při jízdě to ze začátku lehce drhnulo, pak jen v levotočivých zatáčkách a než jsem dojel dom tak už nic. Teď s autem do středy jet nemusím, tak bych to rád vyřešil.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 zhoď tú krytku (pozícia 10 na obrázku) a skús tú čelusť odtlačiť od bubna šrobovákom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chlebik Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Pomohlo to! Nebylo to hned, chvilku si to vzalo ale nemusel jsem do toho ani klepat jen páčit chvilu tu a pak páčit tam a pořád dokola až to šel buben dolů. Děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 myslíš cez tú krytku??..ak áno,tak super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.