Wladis Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Zdravim vsechny,mam problem s O1 1,9TDI 81kw...rok 2003. Jednou se mi stalo za jizdy ze auto prestalo jet,motor sice bezel,ale nereagoval na plynovej pedal...nechal se vytocit jen do 2000 ot a prisel mi takovej hodne linej. Znicehonic to prestalo tak jsem tomu nevenoval velkou pozornost.Dnes se mi stalo totez,s tim ze motor prestal jet do tahu uplne a zhasnul. Ted jde nastartovat ale ma velmi nepravidelny chod,cuka a skube s nim.Na diagnostice mi to pise tyhle zavady: 17656 regulace pocatku vstriku regulacni odchylka, 01314 ridici jednotka motoru o13 sporadicky. A v ty pruhledny hadicce od palivoveho fltru se mi obcas objevila bublina.Co to znamena a co dal? Dekuji za rady.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Únor 6, 2012 Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Pokud to nebyl nouzák....tak bych tipl, že tam nejde nafta. Kde stáváš s autem a kde bereš naftu? Zkusil bych palivovej filtr vyměnit....chce to prohlídnout a podívat se. V té hadičce občas bublina je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Tankuju pouze Shell a OMW...a auto stoji venku pred bytovkou.Do filtru jsem koukal,je celej zalitej az po povrch... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golis Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 To že je zalitý filtr neznamená,že je v poho.A jestli nevíš, kdy byl naposledy měněn,tak to zrob.Jinak je to jedno jestli z Shellky nebo jinde,ale jestli tam chytíš přechodnou naftu a zároveň mrazy,tak si ten filtr zasereš.A nemusí být kritický mráz(mimo jiné jsem ho měl i já a škoda,že jsem ho nevyfotil-páč jsem si představoval hodně, ale tohle co tam bylo ne-regulérní vrstva parafínu).Jinak právě kvůli tomu jsem rozjel topic o elektrickém vyhřívání palivového filtr,ale zatím ani jedna odpověď-takže usuzuji ,že do jedniček se nedělal).Ikdyž zase jestli chtěli octu do severských zemí prodat,tak to tam museli dávat. Jinak trocha čtení neuškodí(vykopírováno z netu). Zdrojem potíží u dieselů je samotná nafta,respektive její /ne/kvalita a specifika pro zimní provoz. Hlavním problémem zimního provozu dieselů je ucpání palivového filtru parafíny obsaženými v naftě.Příčinou je nízký obsah petroleje v naftě! Zatímco arktická nafta obsahuje až 70 % petroleje, pouhá zimní nafta tř. F jen okolo 25-30%. Arktická nafta rovněž neobsahuje bioložky, které zhoršují nízkoteplotní vlastnosti. Proto na bionaftu v zimě nejezdit! Petrolej je drahý, takže ho rafinérie nahrazují levnějšími aditivy,které ale pouze štěpí větší krystaly parafínů na menší kousky a tyto se lépe protlačí zkušebními filtry při měření filtrovatelnosti nafty. Filtrovatelnost (neboli CFPP) je teplota, kdy dojde k ucpání zcela nového studeného filtru (laboratorně nahrazen mřížkou). Proto laboratorně udávaná hodnota filtrovatelnosti -20°C pro zimní naftu vůbec nekoresponduje se skutečnou provozuschopností vozidel, kdy se palivový filtr vlivem provozu postupně zanáší. Výrobci a prodejci jsou však z obliga, jelikož nafta normě vyhověla. Nicméně již usazené parafíny ve filtru nelze nijak rozehřát, takže filtr se stále zanáší víc a víc. Tyto "štěpící" složky aditiva (tzv. depresanty) jsou každopádně obsaženy i v povýrobních aditivech (VIF, atd.). Polopaticky řečeno, k ucpání filtru dochází při teplotách už třeba -10°C, protože filtr nikdy není zcela čistý. Takže deklarovaná filtrovatelnost pro určitý typ nafty platí pouze a jedině pro případ, kdy se vyjíždí od servisu, kde právě vyměnili palivový filtr. Pak už se to jenom zhoršuje. Krátké zimní jízdy s dieslem jsou na h... neboť mimo jiné dochází k velkému zanášení filtrů. Novější auta mají vyhřívané filtry což je samozřejmě výhoda. Petrolej na druhou stranu podstatným způsobem snižuje cetanové číslo,tím mazné vlastnosti nafty, čímž se zhoršují starty, snižuje výkon a zvyšuje hlučnost motoru a opotřebení vstřiků. Nafta s vysokým podílem petroleje by měla být označena u čerpacího stojanu nálepkou zimní vločky a má parametry filtrovatelnosti téměř jako arktická nafta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojtaslib Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Taky tak, už třikrát mi Octa zamrzla, po dotažení do garáže zase všechno OK.. a to sem po první zkušenosti přilil aditiva a teď už tam je Verva diesel, tak sem zvědavej jestli pomůže.. jinak filtr mám po první zkušenosti novej a stejně ještě dvakrát umřela... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Chosee Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Zdravím, no dneska úplně stejnej problém, mechanik mi poradil 10% benzinu do nafty tj.: 50L nafty 5L naturalu. Chvilku dobrý. ale dneska opět mrtvo bez tahu. PLS poraďte. PS: filtr jsem teda ještě neměnil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Tak ja dnes vymenil filtr a odpojil egr.Motor nastartoval ale i po delsi dobe ma jeste trochu nepravidelny chod a rozsvitila se mi kontrolka ASR. Po zhasniti motoru mi tam jeste cca 15 vterin neco bezi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 A jeste bych mel prosbu...jak ze se nastavi predvtrik? A jaky ma mit hodnoty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomHany Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 čera se mi stala velice podobná situace, zamrzl mi palivovej filtr při jízdě do kopce začalo auto cukat a rozsvítila se kontrolka ESP ... ale vůbec netuším proč. Neví někdo proč se rozsvítila? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 No dle me budou tyhle kontrolky svitit i pri jinych zavadch...stejne jak kontrolka zhaveni.. Proste te upozornila na nejakou zavadu,ktera nemusi souviset s ESP,asi jako u me. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Takze dle vseho octule proste zamrzla za jizdy Dnes se mi ji povedlo privest k zivotu...motor se ohral a krasne spokojene vrni,zmizele i svitici kontrolka.Egr ventil jsem nechal odpojenej a je to znat,auto tahne uz od nizssich otacek...ma to i takovej hezci zvuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golis Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Hmm taky váhám jestli odpojit egr-resp zaslepit kuličkou.A nechával jsem to víceméně jen kvůli zimě,kdy by byl "teplejší vzduch "do sání.Ale říkáš,že i bez v pohodě zahřívání ju? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 Jo uplne v pohode,mozna je to pomalejsi ale to ani nepoznas.Nastertuju,ometu auto od snehu a kdyz do nej vlezu tak uz to fouka mirnr vlazne.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 ked sa vam rozvecuje kontrolka ASR resp. ESP, auto do teplej garaze, vymenit palivovy filter, zaliat ho naftou, pridat aditiva do nadrze (ja davam VIF), dotankovat dobru naftu a jazdit veselo dalej.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
67Jitka58 Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 Zdravím, no dneska úplně stejnej problém, mechanik mi poradil 10% benzinu do nafty tj.: 50L nafty 5L naturalu. Chvilku dobrý. ale dneska opět mrtvo bez tahu. PLS poraďte. PS: filtr jsem teda ještě neměnil. Do nafty benzín nedávej když máš diesel a jestli nevíš jak dlouho máš neodkalenej případně nevyměněnej palivovej filtr tak ho vyměň :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Únor 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 Takze opet problem :( Palivovej filtr je novej,zaleju ho naftou,odvzdusnim a auto chytne.Jdu ho projet a po chvili cukani a zhaslo...filtr prazdnej.Udelam to same a pozoruju,za chvili jdou do ty pruhledny hadicky do cerpadla bubliny...do filtru se nedostava nafta...a jsem uz fakt zoufalej.Zanesene potrubi,nebo je v haji cerpadlo v nadrzi? Co dal? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golis Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 Hlavu ti za to nedám,ale někde se tu popisovalo sítko někde v nádrži jestli není zanesené.Ale je to jen orientační možnost pro tvé hledání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojtaslib Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 To stejný u mě.. vyčištěný trubky od nádrže (v nádrži všechno čistý) po filtr a auto od tý doby nezamrzlo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.