Steel Odesláno Únor 19, 2012 Sdílet Odesláno Únor 19, 2012 Zdravím, mám Octavii I 1.9TDi r.v. 98 .. Kdyz jsem to koupil měl jsem tam jeste ty staré šedivé do červena podsvícené budíky.. Ukazovali mi kolem 4-5L/100km, coz bylo v pohode.. Nechal jsem si ale vymenit ty budíky za ty novejší černé, jelikož jsem dával i novou palubku, tak aby to nevypadalo blbě s šedivýma.. Jenze ty nové budíky mi ukazujou spotrebu kolem 7-8l /100km ... Nemate s tim nekdo zkusenosti, v čem by mohl byt problem? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Únor 19, 2012 Sdílet Odesláno Únor 19, 2012 nekde tady na foru nekdo rikal ze se to da nakonfigurovat pres vag 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Únor 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2012 Jeste mam dalsi takovy mensi problem.. nejak mi zacal hučet větrák a zda se mi ze větrá o mnoho méně.. čelní sklo se zamlžuje.. Nevíte nekdo co s tim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest hate84 Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Jeste mam dalsi takovy mensi problem.. nejak mi zacal hučet větrák a zda se mi ze větrá o mnoho méně.. čelní sklo se zamlžuje.. Nevíte nekdo co s tim? Možná máš jen zanesenej pilovej filtr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Ohledně toho větráku, vyměň pylový filtr a sám uvidíš, jak bude větrák najednou foukat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.