lojzahlina Odesláno Srpen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 jo to je díky, ještě světla musím pořešit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 31, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 A nebo nandat čočky..B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 31, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 jj parádní, neuvažoval jsi dát do masky plástve tak jak máš v nárazníku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 31, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 (upraveno) A možná ještě face světla co..? Upraveno Srpen 31, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Srpen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 No nad plástvema jsem neuvažoval, zatím nechám ten žebřiňák. A na face světla už je pozdě trochu... :D ale čočkový tam asi dám, ty origo ale ne xenon, to by stálo moooc pěněz a musí se dát nivelace do zadní nápravy, takže jenom projektory a nějaký lepší žárovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Srpen 31, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 Myslel jsem zadní face Juro..:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 31, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 :D :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Srpen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2012 jo to možná dám, ale taky ne hned 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2012 malá fotomontáž, co myslíte? pořád nevím.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 Pekny..akorad ta maska ten chrom mi to pripomina jak u me je to moc velke!! :palec: Jinak pekny tak to udelej nemusis tyhle svetla muzes treba s cockama jen! Hod tu masku jeste do cerna jakby to vypadalo!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2012 celou? nebo jenom vršek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 Jak chces muzes tak i tak! Ja jsem dal jen ten vrsek a nevypada to spatne! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2012 tak 3 verze abych pravdu řekl, tak mi ta černá moc nesedí, to by musela být i kapota černá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 za mě taky č.1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2012 a nebo č.4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 4, 2012 Sdílet Odesláno Září 4, 2012 Zajimavy, pekny! Jen se zeptam,jak jsi to resil,vzal jsi FL naraznik kde se jen serizly "trojuhelnicky" ktery, kde se naraznik zveda za FL svetla a jen se to dovarilo a zarovnalo?N ebo se nejak varilo z vice narazniku a vetsich kusu?Teda jestli to neni tajny... ;) Viz fotka.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2012 No vprvní řadě se to uřízlo jak říkáš a potom tam dával nějakej plast myslím, dělal to známej, takže Ti přesně neřeknu, ale myslím, že použil z fabie nějaký plasty, aby to vychytal ten tvar. A pak to vybrousil a doladil kitem. No říkal, že to byla drbačka jako kráva....ale zas to moc lidí nemá a vypadá to zajímavě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Září 4, 2012 Sdílet Odesláno Září 4, 2012 No zajímavě to fakt vypadá. Že někoho nenapadne to udělat naopak a na fl octu dát RS nárazník z před fl :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2012 to mě taky napadlo už:D ale myslím si, že by to nebylo tak pěkný. A hlavně kdo by to dělal, když na fl nárazníku už je LED svícení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 4, 2012 Sdílet Odesláno Září 4, 2012 No vprvní řadě se to uřízlo jak říkáš a potom tam dával nějakej plast myslím, dělal to známej, takže Ti přesně neřeknu, ale myslím, že použil z fabie nějaký plasty, aby to vychytal ten tvar. A pak to vybrousil a doladil kitem. No říkal, že to byla drbačka jako kráva....ale zas to moc lidí nemá a vypadá to zajímavě Jo tak takhle nejak jsem to myslel..treba Olaf to delal tak,ze cca v pulce riznul dva narazniky a ty se pak varily dohromady..Kazdopadne to znamej udelal moc pekne,to musim rict..Osobne se mi tohle co mas, libi nejvic asi ze vsech tehle variant tady na foru..Proste komplet RS FL naraznik jak ma bejt a upravenej vylozene jen kolem svetel.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2012 No hlavně starej nárazník je prodejnej, z toho se nic neřezalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2012 pár momentek B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 (upraveno) Moc mi k tomu nepasuje ta face maska. A měl jsi dát lišty z faceliftu. Upraveno Září 5, 2012 uživatelem Vasekk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2012 No o těch lištách jsem přemýšlel, ale nakonec mi to přišlo zbytečný. O předku ještě přemýšlím jak to doladit, světla dám jiný, takže to pak zase bude vypadat jinak a ještě na ně hodím asi mračítka pro agresivnější vzhled. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 jestli dáš mračítka tak ta maska už k tomu vůbec nepujde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2012 pár verzí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myst3 Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 č.4 vypadá hodně zajímavě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.