Přejít na obsah

MOJE 1,8 TSI

Doporučené příspěvky

tak plecháče sou naprd, se podlamují v zatáčkách. ale taky sem s tím spokojený ve spojením 17" kol, ale vždy to může být lepší.

hlavně si dej pozor, kdes dříve všude projel tak teď neprojedeš. cca 14 dní po koupi, sem zapomněl že to mám níže a mohl sem něco ohulit, v poslední chvíli sem fakt zastavil a vzal to lepší cestou k baráku zákazníka.

Odkaz ke komentáři

Já bych do toho kvůli pojišťovně nešel. Navíc pocit bezpečí při rychlém průjezdu zatáčkou bych asi neměl tak velký, jako nyní. Nějaký Jarda od garáží vysoustruží podložku z nekvalitního pórovitého materiálu, prodá ji za 2 litry s přívlastkem "top kvalita!" a tobě když rupne, máš po kole..

Odkaz ke komentáři

Tak toho bych se teda zrovna moc nebal,pamatuju ze s podlozkama jsem zacinal uz na 120 uzke na 14 z roku tusim 78,najezdil jsem na nich kvanta km za zivot,nikdy zadny problem...a to se zvlast ze staryma skodarnama delaly veci :palec: a to je opravdu myslim kvalita podlozek dnes uplne jinde nez driv...

Upraveno uživatelem magnum67
Odkaz ke komentáři

Já právě nenašel jedinou, která by homologaci měla. Myslím, že to ani nejde ;)

Pojišťovny s tím v zásadě problém mít asi nemusí za běžných okolností. Není však výjimkou, kdy ti při nehodě odletí kolo - a pokud by se tak stalo, okamžitě by celá nehoda byla tvou vinou kvůli vadnému, nehomologovanému dílu..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...