lojzahlina Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Tak hotovo... :D už jen přezout na letní jo a koupil jsem ty Diademy od Osramu, musím říct, že to fakt vypadá lépe než oranžový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 moc pěkné kamaráde A ten difuzor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Díky, no ten tomu dodal takovou tu třešničku na dort B) už teď nic moc neplánuju, budu s tím spokojený tak jak to je. Možná nějaký drobnosti, ale nic razantního už ne. Max. kola,... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Tak nevím...mám už přezout nebo ne? :D počasí už by asi zimní nemělo být...chtěl bych vyzkoušet ten podvozek trochu líp. Zatím se to zdá dobrý, oproti origo je to sice tvrdší, ale sedí to v zatáčkách víc, je to poznat. uvidím na letňácích. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Já už bych taky přezul, jenomže ráno jezdím a ty teploty ještě nejsou to pravé ořechové. Třeba včera jsem vezl kolegyni z práce domů v 22:00 a místy bylo -2 C, takže ještě 1-2 týdny tomu dám. Nepopírám že ty teploty +11 - + 13 mně teda ničí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 :D jj, přesně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Sedí hezky a difuzor super! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 díky ;) jo je to poznat při jízdě, líp to sedí v zatáčkách, žádný naklánění jak se sériovým podvozkem, je to sice trochu tužší, ale nic hroznýho to není stálo to za to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Mas to pekny!Chvalim a podvozek super!S letnima bude vypadat mnohem lepe! O kolik to mas zhruba stocene nevis? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 dík, no je to origo, takže o 3cm ;) ale na běžný provoz je to ještě OK, myslím, že 5cm by už bylo pro mě moc, sice by to vypadalo líp, ale tady u nás na těch silnicích bych nemohl normálně jet... no už bych nejradši přezul, ale radši ještě počkám tak do půlky března.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 To ti nepomůže, když sněžit začne až v červnu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 :D myslíš že až v červnu nasněží? no třeba opráším pak ty lyže...:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 ;-) lepsi nejake snizeni ;-) bude to preci jen vypadat lepe ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 tak to každopádně B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Jako každý rok, ne? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 tak plecháče sou naprd, se podlamují v zatáčkách. ale taky sem s tím spokojený ve spojením 17" kol, ale vždy to může být lepší. hlavně si dej pozor, kdes dříve všude projel tak teď neprojedeš. cca 14 dní po koupi, sem zapomněl že to mám níže a mohl sem něco ohulit, v poslední chvíli sem fakt zastavil a vzal to lepší cestou k baráku zákazníka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 No, já trochu škrtl předním nárazníkem o obrubník při parkování, ale naštěstí jsem jel mravenčím tempem, pač jsem s tím počítal, ale dávám si na to pozor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Tak po asi 350km s novým podvozkem přináším svoje informace. Vůbec nechápu, jak jsem mohl bez toho podvozku jezdit.. sice je tužší, to ano, ale jinak samý pozitiva, dokonce spotřeba mi klesla o cca 0,5l/100, je to možný? sedí to dobře na silnici a je přesnější řízení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 co tam mas? original sport skoda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 jj ten, tlumiče Sachs a pružiny Eibach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Přemýšlím pořád nad podložkama...koupit nebo nekoupit? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Já bych do toho kvůli pojišťovně nešel. Navíc pocit bezpečí při rychlém průjezdu zatáčkou bych asi neměl tak velký, jako nyní. Nějaký Jarda od garáží vysoustruží podložku z nekvalitního pórovitého materiálu, prodá ji za 2 litry s přívlastkem "top kvalita!" a tobě když rupne, máš po kole.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 (upraveno) Tak toho bych se teda zrovna moc nebal,pamatuju ze s podlozkama jsem zacinal uz na 120 uzke na 14 z roku tusim 78,najezdil jsem na nich kvanta km za zivot,nikdy zadny problem...a to se zvlast ze staryma skodarnama delaly veci a to je opravdu myslim kvalita podlozek dnes uplne jinde nez driv... Upraveno Březen 2, 2014 uživatelem magnum67 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 podlozky podlehaji homologaci a hodne jich je jen pro sportovni ucely (tzn. nehomologovane), taky uvazuji o koupi. Fakt s tim maji pojistovny problem ikdyz to je homologovany? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Já právě nenašel jedinou, která by homologaci měla. Myslím, že to ani nejde ;) Pojišťovny s tím v zásadě problém mít asi nemusí za běžných okolností. Není však výjimkou, kdy ti při nehodě odletí kolo - a pokud by se tak stalo, okamžitě by celá nehoda byla tvou vinou kvůli vadnému, nehomologovanému dílu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Musi to mit homologaci, stejne jako dalsi veci. Ty s homologaci jsou mnohem drazsi, logicky. http://www.f2tuning.cz/tuning-shop/AUDI-Rozsirovaci-podlozky-SCC-20-mm-d6634.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 V tom případě, pokud mají homologaci (takové jsem nikdy nenašel :)), není problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Prave se chci zeptat na nazory/zkusenosti, jestli proste pojistovny videj podlozky, byt homologovany, a jdou hned za tebou nebo jestli jim jde jen o to, aby to melo homologaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Obecně by dle mého měla homologace stačit, od toho je ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 To je ale TUV homologace a ta se u nas neuznava. Musi to projit zkusebnou dekra nebo TUv-Sud a za to vytahnes dalsi 3000kc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.