Přejít na obsah

Palubny pocitac okamzita spotreba

Doporučené příspěvky

Zdravim.Chcem sa len spytat kolko vam ukazuje palubny pocitac okamzitu spotrebu na volnobehu 1,6 55kw rok 1998 ked auto stoji lebo mne sa zda ze to ukazuje blbosti.Mne to ukazuje na volnobeh aj 15L.Otec ma 1,9tdi rv 2003 a ukazuje mu to 0,6L/H.viem ze ked je na volnobehu tak to ukazuje nie L/100KM ale L/Hod.

Odkaz ke komentáři

Nevím jak který ročník, ale myslím, že u AEE-čka to ukazuje vždy l/100km, ne l/hod. Jinak u mě spotřeba za jízdy na volnoběh a ohřátý motor 0,8-1,6l/100km. Když stojím a vypnu motor a zase ho natočím, pak tam naskočí aktuální spotřeba jako hodnota průměrné celkové spotřeby MFA1. Až po rozjezdu a ujetí pár set m. se to zas vrátí k těm malým hodnotám. PPC v tomto ohledu švindluje a moc bych mu radši nevěřil.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Nevíte někdo jak se přes vag kalibruje palubní počítač?Mně tam skáčou možná taky nějaký vysoký hodnoty!Hlavně na volnoběh po zahřátí a zy jízdy když vyřadím,tak tam je tak mezi 2,5-4,5l Nevím proč!Vag nic neukazuje,žádnou chybu,nebo tak a průměrná spotřeba furt něco kolem 9L na 100!

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...