Přejít na obsah

Gefrova "UNITED"

Doporučené příspěvky

stare gumy ee nevies ake su kup nove 17" kupis okolo 100€ za kus uz dost slusne gumy nesetri na bezpecnosti ja osobne by som bral matador hectora 2 rovnake vlastnosti ako continental vsak sa robia v jednom zavode a su o polovicu lacnejsie mal som ich a max spokojnost :palec: ja by som stare aj ked s 99,9% vzorkou uz v zivote nechcel mal som take a uz nikdy viac nove je nove :palec:

Upraveno uživatelem juraj351
Odkaz ke komentáři

Gefro >>> tak stejně teď nejsou. Co měl naskladněné, tak je prodané a přes léto se nejezdí, začne zase až od září.

juraj351>>> vozí je už nějaký pátek a sám jsem měl 16ky a nebyl problém a co vím, tak problém s nima neměl nikdo a to jich navozil celkem hromadu a vozí jen značkové. Problémy byly s gumama od němčourů, ale co se vozí od švýcarů, tak zatím vše OK. Já si pořídil nové gumy asi jen proto, že jsem bral i funglovky kolca, ale kdybych měl rozpočet třeba jen do 5ti tak bych neváhal a bral je. :palec:

Odkaz ke komentáři

Isteže Juro nové je nové,ale je to tak isto ako z autami,tiež si kupujeme jazdené aj ked radšej by som mal nové...v podstate sa nebránim tomu,že si kúpim jazdené pneu v dobrom stave za podstatne nižšiu cenu :rolleyes:...Mám možnosť kúpiť nové pneu Barum Bravuris 2 225/45 R17 91W...má s nimi niekto nejaké skúsenosti? ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...