Přejít na obsah

C-max

jar_da

Doporučené příspěvky

tak nějak, policajti to nechtějí řešit, parkoviště je mimo komunikaci, takže je to nezajímá, dopravní nehodu to taky nejde hlásit, takže jedině poškození věci, přesně jak píšeš, přijedou za tři hodiny, sepíšou to a předají k vyřešení, budu muset na město k vyřešení přestupku, borec dostane náhradu škody (opravu ale musím zaplatit já dopředu z vlastní kapsy nebo z pojišťovny), náhradu škody mi nezaplatí, páč to je socka a chová se tak, že mu nikdo nic nemůže, takže pak jedině žaloba, opět několik návštěv institucí a soudní výlohy ....., já už párkrát u soudu a přestupků byl a dnes raději odjíždím při takových věcech, nejlepší řešení je rozbít hubu, ale před dcerou nee, není to dobrý příklad do života, přeci jen takto efektivní řešení je nutné v našich podmínkách a já doufám, že si zvolí pro život jiné místo resp. zemi.

Odkaz ke komentáři

No vim jake to je, jiz to mam za sebou, byt vlastni vinou a ve vetsi mire, ale čo bolí, to prebolí :palec: Kazdopadne je to bezmoc, vim kdyz do me nacouval s tou Fabii a jednal stejne, fakt clovek nevi, zda ma po nem skocit, nebo vzit teleskop a vysklit mu okno.. Pro nekoho je auto pouze stroj, neciti k nemu naprosto nic, kor nejake zaprasenej redneck... :o

Ty voe, nepritahuji ta bila auta nejak moc problemy?

Odkaz ke komentáři

řekl bych kombinace bílá barva a novota proti závisti a demenci, (ikdyž tobě tam ten strom asi nikdo nezasadil schválně  :o :pivo: ), já to mám asi v osudu, všechno nové musím hned nějak označit, na beton mi spadne mobil vždycky do 14 dnů po koupi, Fábii jsem do roka taky prohnul práh a kus řeleza v trávě, Felicie na tom byla podobně - odřené dveře ....

je to jako s tou kozou a sousedem, když si soused koupí kozu, tak mu Čech přeje, aby mu chcípla, Američan se zamyslí co udělat pro to, aby si ji mohl koupit taky ....,

dobrá zpráva je, že to půjde rozleštit a asi to nebude ani vidět  :palec:

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek

Jardo, moje bouračka byla taky na parkovišti a vše bez problémů. Policajty jsme tedy nevolali, protože paní byla rozumná a vůbec ve mě neviděla sígra. Vyměnili jsme si jména, telefony a adresy. Od té doby jsme se jednou sešli, popřáli si pevného zdraví a štěstí do života a spokojeně se rozešli.

Pojišťovna zaplatila mě 44.407,- korun z havárka

a paní opravu nárazníku z povinýho

škoda novýho autíka :palec:

Odkaz ke komentáři
Tak ty jsi měl štěstí na paní a její super přístup, tenhle se narval (doslova) do auta a jel pryč, jsem byl rád, že mi to neodřel při vyjíždění ještě jednou,

už se to leští a vypadá to dobře

Takže to nakonec neni taková tragédie když vezmu že by Ti mohl spálit půl auta :palec: Ještě že na nákupy jezdíme s Fabii :palec:

Kam jsi to dával leštit?

Odkaz ke komentáři

Docela te obdivuju, ale chapu ze by to nebyl zrovna vychovnej priklad pro dcerku. Ale bejt tam sam, tak ho asi umlatim, fakt bych se asi neudrzel. Ja jsem zjistil, ze jsem nekde chytil do svyho belouse kaminek do dveri. Vubec to neni videt, ale stve me to, protoze o tom vim, uz jsem byl u www.autodoktor.cz a rikal ze to opravi. Prej to zbrousi, zakapne barvou, znovu zbrousi a rozlesti. Prej to nebude vubec poznat. Co myslite?. A navic ted v pondeli pri ceste do Svajcu jsem tankoval a kdyz jsem vylejzal z auta, bouchnul jsem spodkem dverma do tech ochranejch trubek, vubec nebyly videt

Odkaz ke komentáři
To máš stary zprávy kamaráde...já jsem byl s Jardou v pátek na obědě a řikal mi že se rozhoduje mezi Pirellkama a Bridgestonema :D

Jóó? Nepovidej, já to měl už v pátek ráno v mejlu ty trumpeto :lool: Ale furt nějak není jasný, který vybral...tak jsem to myslel :lool:

Odkaz ke komentáři

uvažoval jsem novinku - LM 35, ale ještě se o ní nedá moc dočíst a v testech taky nebyla, ale LM 25 byla hodnocena dobře

tady: http://www.barum-pneu.cz/detail/bridgeston...x4-zimni/98366/

p.s. na cenu nekoukej, já ji umím sehnat za 2.500,- v rozměru 205/50/16  -  hodně se mi líbí a jsem k ní hodně nakloněn

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...