Milan1 Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Zdravim.Chcem sa spytat kolko mate na otackomeri pri 100 km/h.mne to ukazuje pri 100km/h-3200 ot/min a to je podla mna vela cital som ze pri 100vke by to malo byt okolo 2700 otacok.Kolesa su orig 15-ky aj pneu su origo,prevodovka je tiez original.Este ma napadlo ze mozu byt zle nasadene rucicky ak sa v tom niekto predtym vrtal.VAG mam ale neviem ako sa to cez to nastavuje.Poradte mi ak viete.Vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 100Km/h na pětku 2700ot. na čtyřku 3150ot. ale ano tachometr ukazuje méně než je skutečná rychlost-musí při stovce je to cca 8Km/h čím je rychlost vyšší, tím je odchylka vyšší...při 170 už to je baj vočko 12-14Km/h 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 ja by som skusil na tvojom mieste dat plnu 100 oktanu aditivovaneho a mozno budes cumiet. Aspon co som pozoroval ja, tak s tymto benzinom mam pri rovnakych rychlostiach nizsie otacky..CCa tych 200 az 300 ot menej, v zavislosti od kvaltu. Napriklad pri 100km/h a petke ,to mam za 2500otacok, co je krasa na spotrebu. A na plyn skoro ani neslapem. A ano, mam tiez AEE motor , len dorobene priame sanie z lievika od svetla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 " s tymto benzinom mam pri rovnakych rychlostiach nizsie otacky" Co toto je za blbost ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rizo Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 zvyšovaním oktánového čísla na benzíne sa zmenia otáčky pri tej istej rýchlosti , a to kde ti to preskakuje na zuboch prevodovky alebo v ..... , či máš variátor ? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milan1 Odesláno Březen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Takze 3200 otacok pri 100 km/h na 5 je vela.Kde mam hladat zavadu?Skusit vymenit snimac rychlosti v prevodovke?Ale myslim si ze je dobry ked ukazuje rychlost.Alebo ak niekto vie ako osadit spravne rucicky na tachometri a otackomeri.Cez VAG mi pri kontrole akcnych clenov na pristrojvke boli rucicky palivomera a teplomera v strede a otackomer mi ukazal 3100 ot /min a rychlomer 105 km/h ale zda sa mi ze to je zle.Poradte presnu poziciu.Vdaka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 okej, TomasT a Rizo ...mozno je to len moj subjektivny pocit, ale tak otacky odcitavat este viem a fakt mam rozdiel 200 otacok pri tej istej rychlosti, tak teraz neviem. Cize napriklad mi chcete povedat, ak date nachipovat auto , kde budete mat dve rozdielne vykonnostne krivky , tak ze obidve upravy budu mat pri tych istych otackach tu istu rychlost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Tak ten test akčních členů máš Milane1 docela dobrej, techo má zůstat přibližně na 100 a otáčky na 3000. Mrknul bych, jestli máš dobře nakódované budíky pro tvou motorizaci. A pro duka-luke snad jen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milan1 Odesláno Březen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 A akozistim to nakodovanie? Viem ze pri teste akcnych clenov to ma byt 3000 ot a 100 km/h pri 75 kw motoroch myslis ze je to rovnako aj pri 55 kw? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.