Přejít na obsah

tachometer ukazuje menej nez je real?

Doporučené příspěvky

Zdravim.Chcem sa spytat kolko mate na otackomeri pri 100 km/h.mne to ukazuje pri 100km/h-3200 ot/min a to je podla mna vela cital som ze pri 100vke by to malo byt okolo 2700 otacok.Kolesa su orig 15-ky aj pneu su origo,prevodovka je tiez original.Este ma napadlo ze mozu byt zle nasadene rucicky ak sa v tom niekto predtym vrtal.VAG mam ale neviem ako sa to cez to nastavuje.Poradte mi ak viete.Vdaka

Odkaz ke komentáři

ja by som skusil na tvojom mieste dat plnu 100 oktanu aditivovaneho a mozno budes cumiet. Aspon co som pozoroval ja, tak s tymto benzinom mam pri rovnakych rychlostiach nizsie otacky..CCa tych 200 az 300 ot menej, v zavislosti od kvaltu. Napriklad pri 100km/h a petke ,to mam za 2500otacok, co je krasa na spotrebu. A na plyn skoro ani neslapem. A ano, mam tiez AEE motor , len dorobene priame sanie z lievika od svetla.

Odkaz ke komentáři

Takze 3200 otacok pri 100 km/h na 5 je vela.Kde mam hladat zavadu?Skusit vymenit snimac rychlosti v prevodovke?Ale myslim si ze je dobry ked ukazuje rychlost.Alebo ak niekto vie ako osadit spravne rucicky na tachometri a otackomeri.Cez VAG mi pri kontrole akcnych clenov na pristrojvke boli rucicky palivomera a teplomera v strede a otackomer mi ukazal 3100 ot /min a rychlomer 105 km/h ale zda sa mi ze to je zle.Poradte presnu poziciu.Vdaka.

Odkaz ke komentáři

okej, TomasT a Rizo ...mozno je to len moj subjektivny pocit, ale tak otacky odcitavat este viem a fakt mam rozdiel 200 otacok pri tej istej rychlosti, tak teraz neviem. Cize napriklad mi chcete povedat, ak date nachipovat auto , kde budete mat dve rozdielne vykonnostne krivky , tak ze obidve upravy budu mat pri tych istych otackach tu istu rychlost?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...