Steel Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Zdravím, premyslime ze bychom koupili do rodiny nějakou další octavku něco novejsiho.. Chtěl bych se optat jak se tak pohybuji ceny tech faceliftovych oktávek a na co si u nich tak dát pri koupi pozor? Chtěli bychom spise hatchback ne kombajna. Najeto tak kolem 150-180k Budu vděčný za kazdy nazor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 na kilometry nema cenu koukat nikdy nemas jistotu ani se serviskou. Cena se odviji taky od toho jakou chces motorizaci ;) reknu ti priklad na me.. mam dovoz z nemecka najeto neco pres 200 000... stala me 105 000 s ukecavanim :) + prepis na cesky papiry atd takze do 120 sem se vesel i s vymenou oleje, filtru, prednich cepu a uz nevim co sem na tom delal :) na kazdej neco najdes... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bullitson Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 ahoj, i ja uvedu priklad, sice mam 12/99, prihlaseno v roce 2000. Mam 1.9TDi 66kW AGR, kratka, vybava SLX najeto 185 000 (muj odhad je tak 100 000 stoceno). Uz ma tu novou palubovku - cernou a zelene osvetleni budiku a ovladacu. Se vsim vsudy, jak cena auta, tak i prvotni oprava(rozvody komplet, naplne, brzdy), pojistka na rok, prepis a ekodan (3000) komplet za nejakych cca 93 000,- Jen tak pro predstavu, sice chces 2001+, ale predstavu se clovek udelat musi :) Stastny vyber preji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepamitas Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 Ahoj, taky se přidám ke zkušenostem. Kupoval jsem v listopadu modráčka 2002 (model BFQ, což je už ročník 2003) v kombíku, najeto 183000, ale asi tak 80000 stočeno. Je to z česka, i když firemní, tak ve slušném stavu a s pravidelným značkovým servisem (podle dílů, co jsem dával nové, tak je to vidět). Sice karoserie dost okamínkovaná a ne jak funglovka, ale na funkci to nemá vliv. Dělal jsem rozvody, náplně, filtry, spojku, lambda sondu a další drobné opravy a cenovka byla cca 90 000 se vším, co jsem napsal.Samo, že jsem nedával vše v servise škoda, ale u kamoše, takže o to je ta cena rozumější. Jinak jsem doplnil o LPG pohon a už se jezdí, jako vítr.. Jak už psali všichni přede mnou, na každé se něcvo najde, takže je potřeba počítat s dalšími vícenáklady. Záleží, jak dlouho budeš hledat a na co narazíš a kolik do toho chceš dát.. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 10, 2012 Sdílet Odesláno Duben 10, 2012 http://vyberauto.cz/products.php?cid=0&pmenu=10&start=80 vyber si :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.