Přejít na obsah

Jak se pohybuji ceny u OI r.v. 01->

Steel

Doporučené příspěvky

Zdravím, premyslime ze bychom koupili do rodiny nějakou další octavku něco novejsiho.. Chtěl bych se optat jak se tak pohybuji ceny tech faceliftovych oktávek a na co si u nich tak dát pri koupi pozor?

Chtěli bychom spise hatchback ne kombajna. Najeto tak kolem 150-180k

Budu vděčný za kazdy nazor :)

Odkaz ke komentáři

na kilometry nema cenu koukat nikdy nemas jistotu ani se serviskou. Cena se odviji taky od toho jakou chces motorizaci ;) reknu ti priklad na me.. mam dovoz z nemecka najeto neco pres 200 000... stala me 105 000 s ukecavanim :) + prepis na cesky papiry atd takze do 120 sem se vesel i s vymenou oleje, filtru, prednich cepu a uz nevim co sem na tom delal :) na kazdej neco najdes...

Odkaz ke komentáři

ahoj, i ja uvedu priklad, sice mam 12/99, prihlaseno v roce 2000. Mam 1.9TDi 66kW AGR, kratka, vybava SLX najeto 185 000 (muj odhad je tak 100 000 stoceno). Uz ma tu novou palubovku - cernou a zelene osvetleni budiku a ovladacu. Se vsim vsudy, jak cena auta, tak i prvotni oprava(rozvody komplet, naplne, brzdy), pojistka na rok, prepis a ekodan (3000) komplet za nejakych cca 93 000,- Jen tak pro predstavu, sice chces 2001+, ale predstavu se clovek udelat musi :) Stastny vyber preji :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ahoj, taky se přidám ke zkušenostem. Kupoval jsem v listopadu modráčka 2002 (model BFQ, což je už ročník 2003) v kombíku, najeto 183000, ale asi tak 80000 stočeno. Je to z česka, i když firemní, tak ve slušném stavu a s pravidelným značkovým servisem (podle dílů, co jsem dával nové, tak je to vidět). Sice karoserie dost okamínkovaná a ne jak funglovka, ale na funkci to nemá vliv. Dělal jsem rozvody, náplně, filtry, spojku, lambda sondu a další drobné opravy a cenovka byla cca 90 000 se vším, co jsem napsal.Samo, že jsem nedával vše v servise škoda, ale u kamoše, takže o to je ta cena rozumější. Jinak jsem doplnil o LPG pohon a už se jezdí, jako vítr.. Jak už psali všichni přede mnou, na každé se něcvo najde, takže je potřeba počítat s dalšími vícenáklady. Záleží, jak dlouho budeš hledat a na co narazíš a kolik do toho chceš dát.. :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...