Přejít na obsah

Parkování v obchodním domu (OC) – Jaké jsou Vaše zkušenosti?

Doporučené příspěvky

tedy nezlob se na mě, ale 15,-Kč za 1,5L v plastu se mi zdá kurva moc o tom jogurtu ani nemluvím,, je hold vidět chlapče, že některé věci mezi námi dvěma jsou dány jinak

ty by si mohl vědět kolik stojí výroba té plastové zkumavky ze které potom fouknou tu petku a nějaké dochucení vody, která jde ze země sama a nemusí ji jako naftu či plyn těžit, taky nebude zase tak drahý špás, že?

no zeptejme se za kolik peněz se do mlékaren dostane to mléko na ten jogurt do zase plastového kelímku???

ja to porovnavam s jeho silenym parkovani a drzosti

vim kolik stoji presne vyroba vody a divil by ses, ale 15kc na krame je pro nektere vyrobce dosti existencni. ono ze vooda tece odnekud sama a jen se ochuti je taky dobra hlasa, bavime se o mineralce, slazene jen cukrem, nepisu o hruzach z jistych firem za 7 kc o kterych pise nize zabijak a vode z lidlu za 4kc, to je presne ten pripad proc by lidi meli premyslet co kupuji, ze voda z lidlu za 4 kc kdyz cela lahev s vickem vyjde vyrobce na 5 kc pomalu, asi neni upne koser :) samozrejme bez naplne, a to se bavime pak kolik stoji staceni vody technologiemi, kolik stoji lidi co tam pracuj, kolik stoji doprava, kolik stoji cukr apod...

nekomu to prijde kravina, ale nekdo nema na vyber protoze nema doma kvalitni vodu, vcetne me, nekdo zase chce uchucenou variantu a nechce sirupy plny Ecek, nekdo proste musi pit mineralku ze zdravotniho hlediska ;) takze nebavime se jen o tom ze je to samo o sobe picovina, pohlizim na to, ze lidi se muzou vzteknout z parkovnyho za deset kc, vody za 15 ale pak si pujci u cetelemu 55t na LED telku, kterou nutne potrebujou na koukani na nejdebilnejsi zpravodajskou relaci TV Nova se zviratkem na konec :D

Tak za vodu v petce je to moc, dá se sehnat i za 4koruny Lidl.

Jogurty jsou třeba relativně drahé vůči výrobní ceně. Ale jestli mám dát za ošizenej a hnusnej 9Kč nebo za dobrej 15Kč tak si raději koupím ten kvalitní. :)

Presne ukazka toho ze nevis co je voda za 4kc a co je voda za 15kc a to staci jen cist etikety :) jogurt mas pohled dobrej, bohuzel vetsina populace ne, stejne jako u vod :)

Já ti na principy seru,jsme na tomhle světě na návštěvě ale mě to ani nepřekvapuje-takových lidi mám okolo sebe mnoho...takže jsem v klidu ;)

Musim s tebou souhlasit panacku od CEZu :) Chci megawatt zdarma :D

Jak tam byl tuhle v Praze sraz a přijel jen Mirouch (a to ještě není z Prahy) a ostatní se na to vysrali a mě konkrétně chytnul záchvat virózy :lol: .

Mozna taky proto, ze ste si to rekli v tematu praha a nedali ste to nikomu dal vedet, mohlo se to dat na FB apod. takze vysrat je silny slovo.

Odkaz ke komentáři

Fenomem neumira, ba naopak si myslim. Ale zda se mi, ze umira jeho puvodni urceni. Mam prihlaseny mraky veci, ktery me zajimaji a tak je mam krasne pod jednou strechou. Naopak uz tam nemam skoro zadny priblbly zadosti o hry, mraky fotek o nicem a sem tam neco hodne zajimavyho, atd. Ale asi to bude i tim, ze jsem to vsechno dal jako nezadouci a nezabrazuje se mi to :)

Odkaz ke komentáři

Mozna taky proto, ze ste si to rekli v tematu praha a nedali ste to nikomu dal vedet, mohlo se to dat na FB apod. takze vysrat je silny slovo.

Vitto upřímně ty bys na srázek přijel? ;)

Je pravda že se to řešilo v tématu Praha, ale zobrazí se každýmu, když klikne na "Zobrazit nový obsah" :palec:

Odkaz ke komentáři

Já ti na principy seru,jsme na tomhle světě na návštěvě ale mě to ani nepřekvapuje-takových lidi mám okolo sebe mnoho...takže jsem v klidu ;)

to bych zase až tak v klidu nebyl

Tak za vodu v petce je to moc, dá se sehnat i za 4koruny Lidl.

Jogurty jsou třeba relativně drahé vůči výrobní ceně. Ale jestli mám dát za ošizenej a hnusnej 9Kč nebo za dobrej 15Kč tak si raději koupím ten kvalitní. :)

asi jsem dement, ale jak se dá jinak vyrobit jogurt než uchováním mléka s trochou mléčné kultury (vlastně už jogurtu) po určitou dobu v určité teplotě??? my si tedy povětšinou jogurty děláme sami, tedy máma dělá doma na Moravě, ale ošidit jej asi nejde ne? tam spíše bude rozdíl v tom, jestli to děláš v menším množství a nebo v nějakých tancích či jak se ty obrovské mlékárenské nádoby jmenují, no a určitě je rozdíl ,jestli do jogurtu dáš nějakou marmeládu či jen ovocný či jiný extrakt,,,, nebo uvažuji zcestně???? opravdu nevím, opravte mě jestli se pletu, v tomto si rád nechám poradit :huh:

Odkaz ke komentáři

ja to porovnavam s jeho silenym parkovani a drzosti

vim kolik stoji presne vyroba vody a divil by ses, ale 15kc na krame je pro nektere vyrobce dosti existencni. ono ze vooda tece odnekud sama a jen se ochuti je taky dobra hlasa, bavime se o mineralce, slazene jen cukrem, nepisu o hruzach z jistych firem za 7 kc o kterych pise nize zabijak a vode z lidlu za 4kc, to je presne ten pripad proc by lidi meli premyslet co kupuji, ze voda z lidlu za 4 kc kdyz cela lahev s vickem vyjde vyrobce na 5 kc pomalu, asi neni upne koser :) samozrejme bez naplne, a to se bavime pak kolik stoji staceni vody technologiemi, kolik stoji lidi co tam pracuj, kolik stoji doprava, kolik stoji cukr apod...

nekomu to prijde kravina, ale nekdo nema na vyber protoze nema doma kvalitni vodu, vcetne me, nekdo zase chce uchucenou variantu a nechce sirupy plny Ecek, nekdo proste musi pit mineralku ze zdravotniho hlediska ;) takze nebavime se jen o tom ze je to samo o sobe picovina, pohlizim na to, ze lidi se muzou vzteknout z parkovnyho za deset kc, vody za 15 ale pak si pujci u cetelemu 55t na LED telku, kterou nutne potrebujou na koukani na nejdebilnejsi zpravodajskou relaci TV Nova se zviratkem na konec :D

chápu dobře Viktore, že výroba plastové 2L láhve stojí cca 5,-Kč????? :o

zase to stáčení jsem možná zjednodušil, ale nepřijde mi to tak nákladné, asi mám blbý pohled na věc, asi neznalost

jinak já mám taky vodu plnou šutru, tak že tahám vodu z krámu a uvažuji nad nějakou tou filtrační konvicí či filtrem do kohoutku na dřezu

LED LCD TV nemám, u nebankovních společností bych si nepůjčil peníze

Palo, jogurty se daji tak osidit, ze o mliku se jim opravdu jen zda. Cpe se do toho zelatina a mraky nahrazek, za suroviny i ovoce... Zkus si koupit nejaky levnejsi "zivy" jogurt a nech ho 24 hodin v teple, zkus pak ochutnat... bude chutnat podobne ci stejne jako z lednice...

já to nekupuju, mě ty jejich barevné umělohmotné kelímky odrazují a ve skle je to pro mě moc drahé,, nehledě na to, že v jogurtu není ani steak ani biftek ani klobáska :(

Odkaz ke komentáři

no jestli je cena balené vody za 15,- Kč existenční, tak proč jí je všude tolik a za méně, že by nás výrobci měli tak rádi prcprc.gif ???

kolik stojí dva litry vody z kohoutku? máme kubík i se stočným za 60,- kč ........., petka stojí kolik? 2-4 kč,- stáčecí zařízení na petku?

cca desítku, asi se dám na vodu biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

Vitto upřímně ty bys na srázek přijel? ;)

Je pravda že se to řešilo v tématu Praha, ale zobrazí se každýmu, když klikne na "Zobrazit nový obsah" :palec:

CHlape, nemit zamestnani kde najedu 5000 km mesicne tak bych klidne i dorazil, ale musi se to nejak vci dat lidem vedet, nekdo se o to musi vic postarat ;)

asi jsem dement, ale jak se dá jinak vyrobit jogurt než uchováním mléka s trochou mléčné kultury (vlastně už jogurtu) po určitou dobu v určité teplotě???

jak pisou kluci, nahrazky, o marmelade apod si nech zdat, jsou to jen barviva a prichute (mimochodem stanek s prichutemi a Ecky byl loni v Norimberku na veletrhu napojaru a pivovaru absultne narvn k prasknuti :D

chápu dobře Viktore, že výroba plastové 2L láhve stojí cca 5,-Kč????? :o

zase to stáčení jsem možná zjednodušil, ale nepřijde mi to tak nákladné, asi mám blbý pohled na věc, asi neznalost

jinak já mám taky vodu plnou šutru, tak že tahám vodu z krámu a uvažuji nad nějakou tou filtrační konvicí či filtrem do kohoutku na dřezu

LED LCD TV nemám, u nebankovních společností bych si nepůjčil peníze

je to kalkulace od oka, ale ta flaska, baleni a doprava je na tom to nejdrazsi, flaska nakladove stoji s DPH cca 5kc, materialove to bude cca 3 kc, zalezi na vyrobci, jaky ma ceny, kde nakupuje material apod...to uz je ale zbytecne slozity. to je na pokec u masicka :)

no jestli je cena balené vody za 15,- Kč existenční, tak proč jí je všude tolik a za méně, že by nás výrobci měli tak rádi prcprc.gif ???

kolik stojí dva litry vody z kohoutku? máme kubík i se stočným za 60,- kč ........., petka stojí kolik? 2-4 kč,- stáčecí zařízení na petku?

bavime se o mineralce, o flasce s vickem, etiketou, zabalenou po sesti, na paletu apod. to nedelaji vyrobci pane, to delaji bohuzel retezce tyhle ceny. divil by ses, ale kdyz mineralkar proda do tesca za 8 kc tak je to pro nej konecna niz uz je pomalu sebevrazda, retezec narazi beznou ceu na 15, v akci klidne 7,90 pod nakup...ver mi, jsou to veci o kterych by clovek radeji nevedel, ale bohuzel to je tim jak se retezce vypracovaly a jak se snazi ruinovat dodavatele. typicky priklad Lidl, dostane te na uplne dno a pak te koupi :)

dodam - samozrejme kdyby napojar prodaval retezci za 15 tak je vysmaty

ale bavim se o mineralce porad, pramenita je samozrejme niz a o stolni nemusi byt rec

tam se pak setri na flasce, vicku, etikete baleni, a samozrejme kvalite vody :) pitna voda je taky dobra ze ano, tak proc ji nedat do petu :)

zivi me to, kupuju balenou vodu, nebo si ji stacim z lednice s filtrem, kvuli kvalite, jsem rad, kdyz si lidi kupuji vodu v PETu protoze tim padem mame praci, ale je jasny, ze pro vetsinu lidi s kvalitni vodou doma to neni potreba :)

zaplat panbuh lidi hodne pijou ty sladky hruzy :D nebo maji radi mineralky :)

Odkaz ke komentáři

přečetl jsem si tohle téma i téma o WC a asi jsem tu omylem, některé názory a nepochopení vtipů :)

to víš, nejsem na takové inteligenční výši jako ty, promiň že ti tady zabírám místo

je to kalkulace od oka, ale ta flaska, baleni a doprava je na tom to nejdrazsi, flaska nakladove stoji s DPH cca 5kc, materialove to bude cca 3 kc, zalezi na vyrobci, jaky ma ceny, kde nakupuje material apod...to uz je ale zbytecne slozity. to je na pokec u masicka :)

kdy se griluje?? kdy mám přifrčet??? ;)

jdeme do toho??? :palec::pivo:

s tebou Jardo bych se nebál vlka nic :D

Odkaz ke komentáři

:lool: :lool: to si delate srandu ne?? :lool: :lool:

My nebo Tomas? :) Specifikuj :D

kdy se griluje?? kdy mám přifrčet??? ;)

Zacneme nekdy v dubnu bych to videl, pozvanka prileti :)

pššššššššššššštttttt, teď je lepší když přiletí včelky :D

hele a vy s rolbaře jedete na čem prosim, te, taky bych si vzal spetku :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...