Přejít na obsah

4.OCTAVIA SRAZ 2012

vittorio

Doporučené příspěvky

jj, vždycky to bylo super i když zapršelo, to má předseda pravdu.

Jen s kočárem a půl ročním prckem už je to problém no

Fido: to jste vyhrožovali i u nás a nakonec se nikdo koupat nešel :D

Péťo, buď rád, protože by jsi po vstupu Ondry, Fida a Pala přišel o vodu a následně při výstupu i o bazén, protože by ho měli oblečený na sobě,biggrin.giflol.gif

Odkaz ke komentáři

chlapy, počasí je tady zrovna slušné máme tu 26C, a na víkend to taky nebude tak hrozné s tím počasím. Jinak co se týče koupání, tak tady na okolí je kdyžtak těch krytých spousta ;) . A okolní projížďky jsou tady též pěkné. A kdo má děti, tak jsou tady pěkné procházky, třeba hned do (zámeckého) parku kousek od kempu.

Odkaz ke komentáři

... neřešte pořád to počasí. Podle mě bude hezky a pokud ne tak nás to stejně nijak neomezí. Zábava bude jako vždy dobrá.

Petr81 a nechceš to ještě přehodnotit. Samozřejmě chápu jak je to s půlročním prckem náročný, ale přece ho nechceš připravit o jeho první OC sraz :)

Odkaz ke komentáři
Guest Nemesis85

Zdravím, přemýšlím, že bych se přijel podívat na Vaše naleštěné krasavice, nejede náhodou někdo v sobotu dopoledne ze Šumperka? Budu mít po noční, tak by bylo fajn mít doporovodné auto před sebou ;)

Odkaz ke komentáři

No já jsem zvědavej, kdy dorazím, protože toho mám pracovně "po kokot" A netuším, kdy něco nakoupím do pátku. Takže se i může stát, že dorazím po 22 hod, nejhůře v sobotu dopoledne.

Čím mám přijet? Mondeem za dara nebo obětovat nějakou kačku na benál do Volva?

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...