Přejít na obsah

4.OCTAVIA SRAZ 2012

vittorio

Doporučené příspěvky

Je někde nebo ví někdo kolik lidí přijede ? Ten kemp praskne a tolik aut ... ? Nebylo by lepší nějaké staré letiště ? B)

proc by praskal kemp?

tam se nacpe 130 aut bez problemu sem si to odkrokoval :)

letiste ani nahdou, jak do betonu zarazim stany a zidle, nesnasim srazy o milion lidech a vyprahly letiste..tkaze ne diky

aut ma byt cca 85 z predregistraci, cca 30 by mohlo dojet az na misto. snad padne tedy stovka.

tomasb - fordem tam a nekoho budes potrebovat na cestu zpatky, volim volvo :D

Odkaz ke komentáři

tak pro ty, kteří jedou z Liberce... a chtějí se připojit...

jedu Lbc-Zaskalí.... Turnov (nemam známku a kupovat jí nebudu) směrem z Turnova na Jičín je v Turnově Lidl, tak tam se můžem srazit já tam budu cca v 17:30 - 45

tak jestli se někomu chce... :palec:

Odkaz ke komentáři

tomasb - fordem tam a nekoho budes potrebovat na cestu zpatky, volim volvo :D

Zatím jsem Vitto najezdil Fordem tam a zpátky 265 tkm a jednou jsem se nevrátil Fordem, protože se mi vyzkratovala baterka a Ford byl totálně bez šťávy, že se ani ručičky nehly. Tak ti nevím ;)

Odkaz ke komentáři

Werbik: I ty jeden chudej chomutovskej studente, draha cesta..? Te vezmu na lano, stejne pojedu na sraz rychlosti cca 70km/h... :lol:

Tak zitra s Kabym se tez dostavime na Cerny most v Praze kolem 13:30h. Odpiskam odjezd z Prahy smer Zamberk a v klidku na pohodu budu delat Kabymu servisni doprovod... :lol: Snad do 20:00h v poradku dorazime na misto urceni. ;)

13:30 Mc Čerňák. Bude nás tam víc. A odpískávám já, takže žádný takový, že odpískáš ty laugh.giflaugh.gif

Odkaz ke komentáři

Tak vcera sem tisknul do 23:00 nez mi z toho dosel toner :)

Snad sem tentokrat vytiskl vse a taky doufam ze to nezapomenu :)

Ted vse nahazet do mastera a jet nekam za sluncem jelikoz tady leje celou noc na severnim okraji prahy :) ale to neva, zalozime tabor a pod stanama bude sucho a zafunime si to :)))

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...