Přejít na obsah

4.OCTAVIA SRAZ 2012

vittorio

Doporučené příspěvky

no to je ten problem...

Spanilka, nejake nataceni vrtulnickerm orientacni zavody pri prijezdu??? Osobne se mi liby nej asi ten orientacni zavod... Nadefinovali by se nejake smery na prijezd na sraz a tam by se to vyhodnotilo... nemam s tim ale zadne zkusenosti ale vsichni co to zazili rikali ze je to moooc dobra vec...

Mno uz vidim jak prinutis ostatni ucastniky nepit aby mohli ridit :D

Co je Baurakovo návrh s Kofolou a pivem? Aby si každej zaplatil to, co vypije?

Zmena Kofola a pivo to jsem zvedav co to bude ;)

Odkaz ke komentáři

jestli tedy mohu se svou troškou do mlýna, tak:

1) nealko, pivo, jakékoliv nápoje každý na vlastní triko - každej si může koupit balení kofoly, několik plechovek piva nebo si koupit malý soudek, chlast si stejně vozíme všici sami

2) žádné sprinty, žádné letiště a podobné kunďárny, pěkně klídek, auta zaparkovaná = bez poškození a úrazů

3) vjezd na auto klidně 250,-Kč + každá osoba v autě (i řidič) 200,-Kč,,, - vím že to není málo, ale pořád méně než jinde a kolik za rok prošustrujeme peněz za jiné blbosti???

4) lavice,stany,nějaká ta igelitiše pytliše s debilovinama při vjezdu jako jsou nějaké samolepky k výročí a pod. + reklama sponzorů, ohňostroj,dort, soutěže - minigolf, OI, OII , ostatní auta + celkový vítěz - nic víc (max zase něco pro parchanty,můj návrh - třeba holku na hlídání dětí na dětském hřišti), prostě zase sraz na pohodu

Pokud soudruh předseda potřebuje, hlásím sa jako dobrovolník na pomoc

Odkaz ke komentáři

Za sebe říkám žádne spanilé jízdy,jako v Doksech ,káždý rok nějaká bouračka. :angry:

Mě se to líbilo jak to bylo.Klídek pohoda? :palec:

A co se týče pití ,jak se říkalo ,většina si přivezla svoje včetně mne.

Ohňostroj proč ne? ,ale řešit povolení ,protože není Silvest? Další starost navíc.

Odkaz ke komentáři

Tak z mé zkušenosti ze všech srazů OC:

pokud bude jídlo - steaky nebo něco jiného, tak jedině na objednávku dopředu - rezervaci včetně platby, jinak to není možné

pivo a limo - platit za něj mi přijde trochu pakárna, protože může taky zbýt, což se dá eliminovat menšími sudy a jejich vrácením, ale

na druhou stranu u točení musí někdo stát a starat se, celovečerní stání např. u grilu jsem absolvoval já, Ondra a Viktor, takže pro tyto lidi sobotní zábava v podstatě nula, přeci jen to trvá- 4-5 hodin, takže si nedovedu představit další večerní zátěž s čepováním a vybíráním peněz, finanční zátěž piva a lima zdarma se dá eliminovat různě, osobně bych vypustil limo, případně jsou další mořnosti

spanilka - myslím, že v naší koncepci srazu nee, kdy by se konala? v Žamberku je koupaliště, minigolf a jiné aktivity, takže program na celý den více než dostatečný

ohňostroj - určitě si OC zaslouží a já osobně na tom budu pracovat a myslím, že to ani nemusí stát tolik, mám nějaké možnosti

orientační jízda - dobrý nápad, jen si myslím, že opět časově nereálné - kdy jí jet? jak dlouho? podle mě bude následně v kempu mrtvo a chození okolo aut a diskuze o úpravách nebudou, když budou auta i řidiči pryč, řešením by byl třeba pátek po obědě, ale to bychom museli posunout sraz už od pátka ráno, což by mě osobně nevadilo, ale jsou lidi, kteří to mají dál .... a opět další lidi pro organizaci tohoto

nezlobte se na mě, ale kolik lidí se nakonec věnuje organizaci? Viktor naváží věci, Bobík statečně jezdí s Viktorem a pomáhá s fyzickou

nakládkou, já vozil lavice a stany do loňska, Jirka pomáhá stavět stany, letos naháněl časopisy, Ondra zajišťuje dost věcí a poslední dva roky sobotní večer prostál u grilu, pak tuším ještě Martin pravidelně pomáhá a nakonec moje manželka, která připravuje steaky, pro všechny tyto, které jsem jmenoval začíná sraz už ve čtvrtek a končí nedělí večer rozvozem všech těch cajků co jsou potřeba a v pondělí vrátit auto nebo vlek a sudy s chlazením, nějak si nedokážu představit organizovat ještě něco navíc v tomto dobrovolném osazení, nápady jsou jedna věc a realita druhá, sraz se povedl a to je dobře, chápu že v této euforii se nápady jenom hrnou, ale buď si musí někdo vzít nové nápady pod svá křídla a realizovat je anebo nevím jak to zvládnout.

PS. to že jsem nepsal o organizaci na místě během dne není úmysl, tady funguje opět Viktor s rodinou

Odkaz ke komentáři

to piti jsem myslel tak, ze neni problem se u te pipy tocit treba po pulhodine treba v peti lidech. Pulhodina nikoho neznici a problem se vyresi. Kazda koruna dobra a kofola a pivko za 10,- taky nikoho nepolozi. Za tyto penize se da vymyslet spousta jinych veci. Pokud by se to nedelalo timto zpusobem tak bych to vypustil uplne a bylo by po starostech.

Pokud se povedou pristi rok pujcit pivni sety jako letos tak je to taky radna uspora penez.

s ohnostrojem je to tak, ze se musi zadat o povoleni jen v pripade, ze je delsi jak 5 min.

Spanilou jizdu i orientacni bych vypustil. Pro sraz jako je tento se to prilis nehodit a mohlo by to byt kontraproduktivni.

Snazim se pomoci a pokud to bude v mych silach a moznostech tak jsem pripraven pomahat i nadale a tech lidi je vic, tak ze by nemel byt problem spoustu veci nejak solidne vyresit.

Odkaz ke komentáři

pivo a kofola - urcite pro pristi rok zmena...

Jaka???? Jinak ohnostroj totalni kravina....

Souhlasím, ohňostroj je kravina, vyhozený prachy za hovno.

Teda jestli už můžu mluvit :)

jestli tedy mohu se svou troškou do mlýna, tak:

1) nealko, pivo, jakékoliv nápoje každý na vlastní triko - každej si může koupit balení kofoly, několik plechovek piva nebo si koupit malý soudek, chlast si stejně vozíme všici sami

2) žádné sprinty, žádné letiště a podobné kunďárny, pěkně klídek, auta zaparkovaná = bez poškození a úrazů

3) vjezd na auto klidně 250,-Kč + každá osoba v autě (i řidič) 200,-Kč,,, - vím že to není málo, ale pořád méně než jinde a kolik za rok prošustrujeme peněz za jiné blbosti???

4) lavice,stany,nějaká ta igelitiše pytliše s debilovinama při vjezdu jako jsou nějaké samolepky k výročí a pod. + reklama sponzorů, ohňostroj,dort, soutěže - minigolf, OI, OII , ostatní auta + celkový vítěz - nic víc (max zase něco pro parchanty,můj návrh - třeba holku na hlídání dětí na dětském hřišti), prostě zase sraz na pohodu

Pokud soudruh předseda potřebuje, hlásím sa jako dobrovolník na pomoc

1) Ono by pití placený bylo i spravedlivější, ale hlavně aby bylo chalzený točený, protože v pátek chlastat teplý láhvový pivo nebylo nic moc.

2) Ano, je dobře, když auta jsou na místě a nehrozí žádný průser. Doufám, že se nikdy takový vůl co by blbnul nenajde.

3) Taky bych to vázal na osobu, opět je to spravedlivější.

4) není potřeba další komentář

Jen takovej nápad, pokud existují nějaká videa z historie, fotky, tak by se to mohlo promítat na plátno. To snad není špatnej nápad k výročí.

Na ohňostroj bych se vyprdnul, to raději nějakou striptérku. :prcprc: :prcprc: :lool:

a jestli si to teď přečte moja, tak mám na příští sraz zaracha :lol: :lol:

No to je nápad! Nějakou life show ;)

Odkaz ke komentáři

Spanilou jízdu, orientační a podobné věci bych fakt nedělal, zbytečně koledovat o průser. Hodně lidí, hodně aut = kousek od průseru.

Nakonec to pivo a kofola by se mohlo realizovat za normální cenu a k pípě by se mohl postavit někdo, kdo by dostal nějakou kačku zaplaceno. Nebo ten co tam má tu restauraci, ať se o to postará a odpadne hodně starostí. Já teda raději než tahat něco sebou, tak dám raději 25-30,- za normální točené. A limo bych nevypouštěl, protože tam jsou i ti co nepijí a děti.

Časopisy -pokud budou zase z Pardubic a budu-li to vědět dostatečně včas, není problém to vyzvednou a dovézt.

Odkaz ke komentáři

jen k pití - nebylo by nejlepší, aby to dělal prostě někdo cizí? Točit se v pár lidech u točení je asi varianta, ale myslím, že když někomu kdo dělá občerstvení se nabídne možnost přijet točit na sraz kde bude přes 200 lidí tak rád přijede. I to bude nejspravedlivější pro ty, kteří nepijí nebo nemohou.

Odkaz ke komentáři

to si muzeme chodit do hospody a vyjde to nastejno, to ztraci smysl. Co jsme se tam o tom bavili tak minimalne 5 lidi reklo, ze by nemelo problem s tim to tak resit a vypomoci u toho. Je to cesta nejmensiho odporu se zachovanim komfortu pro ostatni. A co je na tom systemu co je ted nespravedliveho? To jsem ted nejak nepochopil?

Odkaz ke komentáři

Pivo od někoho cizího? v tom případě to bude za komerční cenu - se bojím, že nakonec si většina přiveze svoje ....

Pivo v pátek? páteční večer je jaksi navíc, tedy určitě bez ofiko klubového piva, páteční večer je v režii každého samostatně

Střídání u točení piva a vybírání symbolické ceny? přijde mi to dost komplikované a opět to na sebe naváže další lidi, pivo se naráží tak v cca 5 hodin odpolko, když bylo vedro, tak i dříve, takže to je min. 8 hodin na střídání u točení,

trochu mi to přijde už jako dělání hospody pro členy klubu, kdy ti ochotní pomáhat si moc tohoto večera neužijí,

Z tohoto důvodu se taky na příští rok chci zabývat myšlenkou druhého grilu na steaky (tedy pokud bude zájem a budeme je dělat),

protože grilování je taky záležitost 4-5 hodin min. ve dvou lidech, kteří si opět s nikým moc nepokecají, tady já osobně vidím prostor pro vylepšení, protože to čekání není příjemné nikomu.

Odkaz ke komentáři

Jsou lidi jako třeba Palo, který nepijou, ale platí stejně. A to není spravedlivé.

Chodit někam do hospody pro pivo, tak to je o ničem, to by jsme si někteří nohy uběhali.

tak přesně takhle to bylo myšlený. Obojí. Pokud by tam byl stánek, kde by někdo čepoval jen pro OC tak by se nestalo, že se bude čekat někde v hospodě a podobně

Jardo, myslím, že spousta lidí než by si tahala svoje pití by si ho radši koupila na místě. A ten kdo by tam měl stánek s pivem by mohl i grilovat. Protože je to přesně jak říkáš, pro lidi, kteří stojí u grilu je srazový večer o ničem.

Odkaz ke komentáři

Ale ano, já to chápu, ale nakonec to bude všechno dražší, protože cizímu budeš muset zaplatit více, tak jak to děláme my, tak je to v podstatě za náklady, navíc to nemáš tak docela pod kontrolou, stačí aby něco málo neklaplo a jsi bez piva nebo občerstvení,

na ŠH srazech je to docela vidět - jídlo a pití tragedie a to tam mají zázemí, mám tak trochu obavy jak to bude s případným cizím fungovat,

a místní služby restaurace v kempu? No když jsme ráno došli na snídani a v devět byl problém s pečivem - rohlíky, následně od 12.00 zavřená hospoda uvnitř, takže, kdo chtěl oběd musel do města - tak si o úrovni cizích služeb nedělám iluze.

Odkaz ke komentáři

Palo nepije a plati stejne??? Co to je za blbost?? Kazdej ma snad stejny podminky a jestli pije nebo nepije je uplne jedno a je to jeho problem prece. Ja piju a tim padem jsem na tom lip? Taky blbost! Proboha mejte oci otevreny a musite to videt malinko realne a nevymejslet blblosti. Tahat tam nekoho externiho nese jen a jen problemy a zadny pozitiva. Tocit pivo je to nejmensi a delate z toho zbytecne neco hrozne problematickyho a vubec to tak neni. Proste staci tam byt a s tema lidma to resit a mluvit o tom. Ne sedat doma a vymyslet to z gauce u televize.

Odkaz ke komentáři

absolutně nereálné mít někoho cizího na prodej piva, lima a třeba i grilu, Jak mu zaručíš nějaký solidní příjem? Pokud ho nebude mít, čím mu to dorovnáš? Pronajmeš si ho? Ne ne ne, to by bylo drahé, jako Octavia ze zlata, na to zapomeňte.

Pouze a jen dvě varianty, buď jako nyní a nebo svoje pití ať již je jakékoliv.

To Bauí: Klidně se tam na výčepu budu střídat, ale co potom v noci? Já odjíždím, jiní se nalijí, předseda zmizí s předsedovou na 2hod. do chatky na nezbytné doladění dne, malá mrzla už letos, Vojta fotí, chudák Ondra to odstál za grilem, myslím si, že každý si tu trochu pití může dovézt sám, nehledě na to, že si to přinejhorším odveze domů a nemusí třeba tři dny - týden nic kupovat domů.

Podle mě nejlepší možná varianta je domluvit se s restaurací, aby tam neměli na sobotu a neděli dopoledne privátní akci, ale by bylo otevřeno především pro nás.

Pití každý na svoje náklady a večerní grilování, toť otázka, ale jednoznačně maso předem objednat a zaplatit

potom je potřeba mít dva grily a 4 lidi na střídaní se u toho = vše bude rychlejší a není možná situace jako že tam celý večer Ondra či Jarda prostojí jen u grilu

Palo nepije a plati stejne??? Co to je za blbost?? Kazdej ma snad stejny podminky a jestli pije nebo nepije je uplne jedno a je to jeho problem prece. Ja piju a tim padem jsem na tom lip? Taky blbost! ..............

to je blbost a to taky nebudeme řešit a já už vůbec ne, nikdo mi nebrání si to pivo dát si, stejně tak se tam vožrat pod obraz - neřešit :palec:

Odkaz ke komentáři

Hlavne se uklidnete a nenadavejte si :)

Gril druhy : presne to mam v planu, musime vymyslet od koho a jak na to.

Piti za penize navic : udelal bych to tak, ze kazdou osobu na srazu zpoplatnime treba 50 kc navic a bude, tim padem se to malicko smaze. Stridani u pipy sme resili, slo by to, vecer po pulnoci uz by to pak bylo horsi, ale uvidime.

Ohnostroj - zjistuju u mestskyho uradu ;)

Orientak - to je na samotnou akci na jare, urcite ne na srazu stejne jako spanilka. Nechci aby sto aut nekam jelo a hlidat to, a mit prazdny kemp a pak zase hlidat znova parkovani

Odkaz ke komentáři

Copak martine? :)

no ani jsem to celý nečetl, ale mě to takhle vyhovuje :palec: jen ty 2 grily to by byla pecka, protože hlad je hlad :lool: letos jsem měl taky jen jednu kofolu a nedělám kvůli tomu povyk, hlavní je zábava a fajn lidičky :palec: no néééééééééééé :pivo:

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...