Přejít na obsah

4.OCTAVIA SRAZ 2012

vittorio

Doporučené příspěvky

tak přesně takhle to bylo myšlený. Obojí. Pokud by tam byl stánek, kde by někdo čepoval jen pro OC tak by se nestalo, že se bude čekat někde v hospodě a podobně

Jardo, myslím, že spousta lidí než by si tahala svoje pití by si ho radši koupila na místě. A ten kdo by tam měl stánek s pivem by mohl i grilovat. Protože je to přesně jak říkáš, pro lidi, kteří stojí u grilu je srazový večer o ničem.

Přesně tak, já nejsem vůbec nadšený z toho něco sebou tahat k pití a jídlu. To snad "paštikáři" už nejsme...

I když jak jsem koukal, tak se někteří mačkali přes noc v autech, místo toho aby si lehli do postele, což mi tedy přišlo dost zvláštní, když volný místa byly. Nemít tam možnost postele, nejspíš bych ani nejel.

Odkaz ke komentáři

To je ale jenom tvuj problem...a proc jsem se mackal v aute je moje vec...

a to jsme se měli mačkat spolu původně.......... :lol:

I když jak jsem koukal, tak se někteří mačkali přes noc v autech, místo toho aby si lehli do postele, což mi tedy přišlo dost zvláštní, když volný místa byly. Nemít tam možnost postele, nejspíš bych ani nejel.

myslím že každýho věc ;) byl tam i odvážlivec ve stanu,což bych radši dala to auto :D ale kde kdo nocoval bych neřešila :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

se zbytečně rozčilujete :blink: sem zaplatil regis.a nakonec nejel(př.tlumiče)holt bylo moc práce a já typl silentbloky a řešil na poslední chvíli....nebrečím kvůli 250kč jen nad nepřítomností....platit za kolu+pivo?proč ne..pokud si natolik věříte tak hodit kasu na řetěz ke stromu a každý může platit-třeba jen dobrovolně za námahu a realizaci kamarádů.sem pro i větší vstupné...jinde se opravdu platí víc...a za str?..klidně zaplatím víc při těch výhodách(zatím nevyužito ale plánuji brzdy-komplet)myslím že se otevřou možnosti dalších výhod...pokud se najdou takový nadšenci jako sou ty stávající a věnují tomu ten čas...proto mají u mě maxxx :palec:

Odkaz ke komentáři

Tombolu sme meli vzdycky na besidkach ;) premyslel jsem ji ozivit, ale na srazu bude docela na dlouho, ale v hlave ji taky mam, ale klasickou octaviaclubovou : kazdy priveze neco drobneho co mu doma lezi a vyhraje to nekdo jiny :)

na besídce to byla vždycky docela sranda, by se tombola fakt oživit mohla. Třeba jako připomínka besídek

Odkaz ke komentáři

Jen to nesmí být jako letos na ŠH, vyhlašování půl odpoledne a zábava šla do kytek, nuda a nuda, takže se to musí zorganizovat jinak než losováním na "pódiu", tady je prostor pro sponzory srazu, dají hodnotné věci do tomboly.

Losování máme s manželkou zmáklé z jejich plesů, právě tak, aby zábava nestála, takže můžu zkušenosti předat a zorganizovat

Odkaz ke komentáři

Tombola muze byt a listky se daji prodavat hned u vjezdu a vecer pouze vyhlaseni. Vyhlaseni se treba nemusi delat v kuse ale klidne se da vyhlasovat na vice casti.

A pak se daji vymyslet nejaky nenarocny souteze pro zajemce ale to stoji za uvahu jaky, kolik atd. To je taky zabava zadarmo a nektere by to treba zajimalo.

Odkaz ke komentáři

muselo by se to nejak vymakat jelikoz kdyz bude 100 lidi a 100 cen tak to bude silene dlouhy

uz na besedach to pak bylo dlouhy kdyz sme se blizili ke konci :) takze by to chtelo jen tombolu o fakt neco zajimavyho a jen treba pro 10 lidi

jo a kdyz je nedke tombola nemusi se to nahodou nekde hlasit a platit 500 ci 1000 ? :)

Odkaz ke komentáři

muselo by se to nejak vymakat jelikoz kdyz bude 100 lidi a 100 cen tak to bude silene dlouhy

uz na besedach to pak bylo dlouhy kdyz sme se blizili ke konci :) takze by to chtelo jen tombolu o fakt neco zajimavyho a jen treba pro 10 lidi

jo a kdyz je nedke tombola nemusi se to nahodou nekde hlasit a platit 500 ci 1000 ? :)

Kdyz uz tak nejak promyslet pac by to bylo vazne dlouhe :D

Odkaz ke komentáři

legislativa je k tomuto hrozná, pokud by jsi to chtěl všechno splnit, tak to radši ani nedělej,

když to vezmeš jako uzavřenou společnost, tak to snad půjde .....

dělá se to tak, že se prodají lístky, následně se slosuje a vydá se výherní listina, která se vyvěsí, každý si pak sám zkontroluje

co vyhrál, nic nemusíš vyhlašovat a zábava není přerušená, vyhlašuje se jen cca 10 hlavních cen od významnějších sponzorů třeba,

k losování to stačí klobouk a ruce a na výherní listinu notebook a tiskárna, do seznamu cen jen dopisuješ vylosované číslo lístku

Odkaz ke komentáři

A co tu tombolu nebo jek tomu chcete říkat udělat nasledovaně :

každý přijíždějící něco dá do tomboly a koupí si lístek cca 50 kč vybrané finance budou použity na chod srazu či ohňostroj ,

losování nemusí být žádné stačí jen mít vyvěšenou listinu náhodných spárovaných čísel myslím ( 1=27 10=41 102=16 ) to znamená že přijedu jako 10 člověk na sraz a dostanu věc od člověka který přijede jako 41.

Věci budou na jednom místě označené příslušnými čísly a každý si vezme věc která souhlasí s číslem které si zakoupil a třeba 5 cen které budou věnovány sponzory či někým jiným můžou být losovány třeba z klobouku jako hlavní cena.

Co vy na toto řešení biggrin.giflol.gif

Odkaz ke komentáři

A co tu tombolu nebo jek tomu chcete říkat udělat nasledovaně :

každý přijíždějící něco dá do tomboly a koupí si lístek cca 50 kč vybrané finance budou použity na chod srazu či ohňostroj ,

losování nemusí být žádné stačí jen mít vyvěšenou listinu náhodných spárovaných čísel myslím ( 1=27 10=41 102=16 ) to znamená že přijedu jako 10 člověk na sraz a dostanu věc od člověka který přijede jako 41.

Věci budou na jednom místě označené příslušnými čísly a každý si vezme věc která souhlasí s číslem které si zakoupil a třeba 5 cen které budou věnovány sponzory či někým jiným můžou být losovány třeba z klobouku jako hlavní cena.

Co vy na toto řešení biggrin.giflol.gif

no dobrý, ale co ti poslední, resp. když nevíš kolik aut přijede a další problém nastane, když někdo nepřiveze nic, já jsem pro ceny poskytnuté nebo přislíbené dopředu ve formě sponzorského, členského nebo jakéhokoliv daru, věcné ceny bych naopak vynechal při udělování pohárků

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...