MiR Odesláno Srpen 21, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2012 znak jsem taky minulej tyden menil a co se tyce tech plastu tak jak pise Garrett je to jen lapac bordelu taky bych to tam nedaval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Zvysis to snadno podlozkama pod pruziny, urcite se to nekde bude dat koupit :-) Jinak nechapu jak nekdo muze "projizdet" diry, to ti to pak lehne snadno kdyz znicis tlumice ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Srpen 22, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2012 Podlozky prodaval jeden cas Milotec jukni tam treba je stale maj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 http://www.skodaoctavia.cz/skoda-bazar/podlozky-na-zvednuti-oi/27 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Tak tady je to celkem za dobrou cenu si myslim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Srpen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 Zdar hoši, tak jsem se konečně dostal k tomu, abych si udělal něco v interiéru a zde je výsledek: středový panel PŘED: středový panel PO: Nevím jak vám, ale mě se to dost líbí :) a nezůstane asi jen u toho středového, polepím tak decentně toho víc, aby to jako celek působilo dobře. Folii jsem koupil zde: http://aukro.cz/carbon-3d-folie-or-152x1m-az-30m-11-barev-akce-i2566610370.html tak jak se to líbí vám? Hagis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 za me krok k lepsimu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 za mě zase naprostá bomba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Srpen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 Díky hoši, práce s tou folii je fakt jednoduchá a zvládne to každý trochu zručný člověk :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 Ty plasty tam rozhodně nedávej !!! TO se dávalo na feldy , když byli vyhnilý a byla třeba ji prodat .. Odpověděl sis sám . Tím , že to nedoláhá tak ti tam pujde bordel + vlhkost a akorát tomu ublížíš .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Srpen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 Ty plasty tam rozhodně nedávej !!! TO se dávalo na feldy , když byli vyhnilý a byla třeba ji prodat .. Odpověděl sis sám . Tím , že to nedoláhá tak ti tam pujde bordel + vlhkost a akorát tomu ublížíš .. jojo, asi máš pravdu, vím to, ale nemůžu si pomoct, líbilo se mi to s tím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 Ten carbon je fakt pěknej, rozhodně krok dopředu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Tak to tady trochu oživím taky :) zatím vše šlape pořád jak má. čeká mě výměna oleje a taky jsem koupil sportovní podvozek kupovaný v DE. pružiny Lowtec -40 a tlumiče přední SACHS a zadní TURBO BOGE. tak uvidíme jak to dopadne. no a rád bych na to pak nasadil nějaké 17" kolesa. zatím nejblíž jsem asi těmto, které jsem si profi upravil v "malování" :-D na své auto. co vy na to? :) ps: ty kryty blatníků tam nemám, to je stará fotka, když jsem to zkoušel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Já myslím, že ty kola by octě slušely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 (upraveno) Tak jsem si dneska hrál dál s tou carbonovou folii. tak co? před: a po: Upraveno Červen 3, 2013 uživatelem Hagis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
black-jack Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Super polep kolem budíků! Mě se to z jednoho kusu udělat nepodařilo Ale máš to pěkné, dobrá práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Nádhera. To je opravdu z jednoho kusu? Nedovedu si představit, že se fólie tak natáhne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 zas mě tak nechvalte hoši ano, chtěl jsem to z jednoho kusu, ale nejde to. ono totiž ta folie jde natáhnout, takže na vypouklé věci no problém, ale když je to vypouklé obráceně, tj. dovnitř, tak se folie nesmrskne a je ji tam prostě moc. snažil jsem se, aby to bylo z jednoho kusu, ale fakt to nejde, takže je to z více kusů, ale snažil jsem se to napasovat tak, aby to sedělo. jenže ten přechod je vidět v reálu, na první pohled ani ne, ale když o tom vím, tak to vidím a to mě co? no sere takže až mě to naštve, tak to strhnu a bude klid každopádně mi to ted ladí ke zbytku co už mám polepený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Já zaúkoluju bratra. Teď potahoval helmu na motorku a docela se to povadlo, takže tohle bude pro něj brnkačka. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Já zaúkoluju bratra. Teď potahoval helmu na motorku a docela se to povadlo, takže tohle bude pro něj brnkačka. ;) tak pak dej vědět jestli se mu to povedlo z jednoho kusu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Čao kluci, tak jsem si dnes udělal malou radost a povedlo se mi, že jsem svoje 15" elektrony vyměnil s jedním frajerem za 17" a doplatil 800,- kč :) sice jsem dost prodělal na pneu, ale myslím, že vizuální dojem to vše spraví, co myslíte vy??? :) jsou to ABTčka, ET nevím, ale leze to trochu ven, takže tipuji tak 35. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2013 ještě přidám pár nových a upravených fotek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 (upraveno) Tak jsem si včera zase hrál a nalakoval jsem plasty v nárazníku do barvy: co vy na to? Upraveno Červen 19, 2013 uživatelem Hagis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Koukám lakovna a vypalovací pec v jednom :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Lakovna na střeše? Pěkný, ještě lišty na dveřích a bude to super Jinak kola jsou super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 no jo no nemám garáž a na střeše je klid a je pravda že včera to tam schlo hned za kola díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 kola pěkný no nevím jestli bych lakoval lišty sám mně by se loupaly hned druhej den máš to pěkný jinak koukám další pražák odkud pak ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 kola pěkný no nevím jestli bych lakoval lišty sám mně by se loupaly hned druhej den máš to pěkný jinak koukám další pražák odkud pak ??? ahoj. díky, díky. no byl jsem na černém mostě, ale ted jsem se vrátil do Strašnic... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Ty jseš dobytek :lool: na tý střeše to musí bejt pomeranč jak hovado :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Ty jseš dobytek :lool: na tý střeše to musí bejt pomeranč jak hovado :lool: :lool: ty jsi pomeranč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.