DanTe Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Tak jestli se na tý střeše nerozlil pořádně ten lak, tak hagis určitě :lol: Tyve tě obdivuju v tomhle vedru se na auto koukám maximálně z okna, natož abych na tom něco dělal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Tak jestli se na tý střeše nerozlil pořádně ten lak, tak hagis určitě :lol: Tyve tě obdivuju v tomhle vedru se na auto koukám maximálně z okna, natož abych na tom něco dělal :D tvl. jsem byl jak v sauně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Hagis: Necituj pls předchozí příspěvky ;) Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Dakie: ok, ale proč? :) aspoň každý ví, na co reaguji... ale jak si přeješ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Protože je ten příspěvek hned nad tvým, je to v pravidlech fóra ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 no problém :) díky za upozornění :) ještě přidám pár fotek ze včera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Můžu malou krityku ??? dej dop...e ty zadní lampy a dej tam origo a bude to super . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Naprostej souhlas s těma světlama origo jsou mnohem lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 To byla doslova tvrdá kritika:), ale souhlasím, lepší jsou origo a boční lišty půjdou asi taky do laku že. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Vypadá to dobře, ale měl jsi ty lišty ještě stříknout bezbarvým lakem (2-3 vrstvy), bylo by to o hodně lepší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 na ty světla jsem si už zvyknul a líbí se mi. možná přes ně dám světlou černou folii, takže je trochu ztmavím, ale jinak je tam asi nechám. aspon ho všude hned poznám zezadu a co se bezbarvého laku týče, tak tam je. 3 vrstvy, asi to z fotky není vidět... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Aha, mě to právě připadá, že to je stříklé jen barvou, ale na fotce to může klamat ;) , jinak ty jsi ty lišty i brousil, aby byly hladké nebo jsi je stříkl normálně i s těma ďubkama? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 lehce jsem je přibrousil, kvůli špíně spíš... ale jinak tam zůstali ty dubky.. nevypadá to špatně. jako origo, jen v barvě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 To bude ono, kdyby se ty ďubky vybrousily do hladka, tak by ten bezbarvej lak víc vynikl, ale i tak je to o hodně lepší než obyč. plast 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 (upraveno) tak jsem přemýšlel nad světlama a zadkem jako takovým. ve photoshopu jsem je zatmavil, jako kdybych koupil průhlednou černou folii a taky jsem dal pryč znak a zatmelil zadní zámek, který mi stejně nefunguje :) co vy na to??? nebo trochu světlejší? Upraveno Červen 21, 2013 uživatelem Hagis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Je to super ,ale udělej je celý červený . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 jako takhle nějak? to se mi popravdě už nelíbí? blikat to bude červeně, nebo bůh ví jak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Jestli tam ty světla chceš nechat tak tedy jsem pro zatmavení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Já těmhle světlům nemůžu přijít na chuť, má je každá druhá oktávka, mi to připadá jako kdyby měli v autokelly výprodej a každej tuner je prostě musel mít Ale když už si je chceš nechat, tak teda zatmavit :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 DanTe: tvl, musím říct, že pár jsem těhle světel na octávkách viděl, ale za prvé dělají asi 3 druhy těhle světel a ty moje jsou nejhezčí a za druhé to fakt není každá druhá.. občas a výjimečně nějakou potkám... :) zatmavím :) koupím tu folii, možná už dneska :) jestli najdu kde to v praze odpol prodávají :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Tak to já musím říct, že na Praze 9 jich potkávám spousty, asi nějaká nemoc :D Kup si poface origo a zatmav folií ty bílý středy a budeš mít parádní zadek (myšleno auta samozřejmě ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 A když už tuníš zadek, tak oddělej rámeček pod SPZ. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 (upraveno) Tak po delší době opět nějaké novinky. Rámeček pod SPZ už je dávno pryč :) Nové ALU 16" 205/55/16 - myslím, že ji sluší holce, chce to trochu rozleštit hrany, ale jinak super, mě se líbí a to je nejdůležitější :) a jinak jsem koupil zatmavovací folii na světla, tak se chystám na zadní a na přední blinkry, tak uvidíme. snad to stihnu o víkendu, tak hodím foto :) mějte fajn víkend hoši. Upraveno Duben 4, 2014 uživatelem Hagis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Pěkná Octa :) ale ty zadní světla se mi moc nelíbí,ale víš jak to je 100 lidí 100 chutí :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 (upraveno) Octa vypadá po té době suprově ale jak tu bylo psáno, tak ty zadní bonboniéry či co to je bych sundal a dal original s tmavšími blinkry a zpátečkou ;-) Ale nechám to na tvém uvážení. Též jsem měl kritiky na postavené auto pro minulý rok ;-) Upraveno Duben 4, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 jj, na ty světla pořád někdo pindá :-D ale mě se fakt líbí, ale po těch 2 letech co auto mám už omrzeli trochu, tak zkusím tu folii, budou takový tmavší, tak by to mohlo pomoci, uvidíme. foto brzy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 jo a ještě dám NOVÉ znaky Škoda. koupeno zde myslím, že i za dobré peníze na to že jsou oba, uvidíme, jak to bude vypadat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Tak nové znaky již na autě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 vapadá to suprově :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Dik Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.