Konny Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Ty nový znaky jsou prostě parádní , jinak neuvažoval jsi dát ten podklad zadního znaku do laku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Konny: uvazoval. Ale nemam ted barvu a potom co jsem to tam dal tak se mi to celkem libi a bojim se aby to pak nezaniklo. Takhle je to dost videt aspon. Jeste uvidim. Budu davat ty zadni svetla tmavsi tak se to treba vyvazi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Je pravda, že na světlé by to asi nebylo tolik vidět, ale když zatmavíš ty světla, tak by to mělo být jako celek OK ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Tak pokus s folii jsem udělal na předních blinkrech, vypadá to moc fajn, už se těším na ty zadní světla :) jen udělat to úplně bez bublinek je skoro nemožné, nebo to asi neumím, což je asi pravda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Duben 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 (upraveno) Tak dnešní focení :) a trochu úprav v programu... Upraveno Duben 7, 2014 uživatelem Hagis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Tu fólii plánuju taky. Musíš to namočit a pak to jde samo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Duben 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 močil jsem to :D ale stejně mi to nešlo moc dobře, ono na rovnou plochu by to asi šlo, ale když je ten blinkr zahnutý, tak mi to prostě nejde, přiznám se, nejsem na folie zrovna šikovný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Pomočit a horkovzdušku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 a bublinky dovyschnou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Duben 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 Tak pro všechny KRITIKY mých krásných :D zadních lamp :) jak se vám to líbí teď? mě hodně :) díky všem za pozornost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Duben 10, 2014 Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 Nazdar kamo ;;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Duben 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 ahoj. copak? chceš li si povídat, piš SZ (soukromá zpráva). jinak nás admini kopnou do zadku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 10, 2014 Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 Abych řekl pravdu, mně se to nelíbí. Není nad origo světla Ale zatmavené je to lepší než předtím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 10, 2014 Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 Hele neni to spatny ale stejne ty lampy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Duben 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 Šterňáku: hleď si svých lamp, jo? :D jinak koukal jsem, že jsi s autem pěkně pohnul super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 10, 2014 Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 Tak tak, už je to o něco lepší ale já jsem též pořád pro originál světla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 10, 2014 Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 Hele ja si rejpnout musel jinak dil za chvalu ale pokud to vyjde tak pristi tyden to bude o necem jinym... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 11, 2014 Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 Jak už tu je napsáno, je to o hodně lepší, ale origo lampy jsou nej... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Ahoj viděli jsme se dneska na sraze Vlada ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Jasný vetři se všude. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Až prelakujes na seda stone pak dolejzej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Seda stone rulezzz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Uděláme sraz jenom sedá stone uz se na to tesim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Květen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Hosi problem. Potrebuju radu. Mam automata. Klasicky stary 4kvalt. A stalo se mi toto: Normalne jedu a vetsinou v kolone nebo na svetlech vyradim z D na NEUTRAL. tentokrat jsem stal celkem v kopci cumakem nahoru, vyradil a jakmile se auta pohli chtel jsem zaradit D ale nepustilo me to. Ono to jde jak vite jen pres brzdu ale i kdyz jsem ji drzel tak ji to jakoby nedetekovalo a proto se tam neuvolnila ta packa a nechtelo me to pustit. Jakmile jsem vypnul motor tak s tim hybat slo ale na zarazeny D nenastartuje. Takze jsem cekal na odtah kamose. Vzal me na lano a po cca 500m kdyz auto nebylo uz v kopci tak to najednou zase slo????? Co to sakra je??? Je tam snad nejake cidlo a kdyz by tam bylo malo oleje ze by to detekovalo a nepustilo me to radit? Setkal jste se s tim nekdo? Diky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 No především je blbost vyrazovat na N nechavej tam porad D u každého automatu se to doporučuje. N je tam na parkování aby šlo s autem soupnout třeba v garáži. A proč te nepustila pojistka je divny. Me se to stalo u lincolnu v kopci ze jsem nemohl vyřadit z P protože to bylo zakously, ale silou jsem to preradil. To ze bych nemohl soupnout D to se mi jeste nestalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Květen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Ja nevim. Prijde mi zbytecny ze je auto stale v zaprahu kdyz treba stojim dlouho v kolone. Nehlede na to ze dle palubniho pc vic zere. Normalne takhle jezdim pres 2 roky. A neslo mi to tam ani z P pri nastartovanem motoru. Proste to nebralo tu zmacklou brzdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 (upraveno) Ono to není v zapřahu, bylo to u starých automatů jako hodně starých. U těch co jsi musel vyřazovat když si hodně brzdil. Ale tady i slyšíš jak přijedeš na světla třeba a motor ubere když stojíš... :) takže hned netahá. To dělá řj. Upraveno Květen 18, 2014 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 Už ty bomboniéry jak je nazval Hans vypadají líp,ale pořád si stojím za zatmavenýma originálama face :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.