Přejít na obsah

Hagis Octavia I 1.8 T

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Hosi problem. Potrebuju radu. Mam automata. Klasicky stary 4kvalt. A stalo se mi toto:

Normalne jedu a vetsinou v kolone nebo na svetlech vyradim z D na NEUTRAL. tentokrat jsem stal celkem v kopci cumakem nahoru, vyradil a jakmile se auta pohli chtel jsem zaradit D ale nepustilo me to. Ono to jde jak vite jen pres brzdu ale i kdyz jsem ji drzel tak ji to jakoby nedetekovalo a proto se tam neuvolnila ta packa a nechtelo me to pustit. Jakmile jsem vypnul motor tak s tim hybat slo ale na zarazeny D nenastartuje. Takze jsem cekal na odtah kamose. Vzal me na lano a po cca 500m kdyz auto nebylo uz v kopci tak to najednou zase slo?????

Co to sakra je??? Je tam snad nejake cidlo a kdyz by tam bylo malo oleje ze by to detekovalo a nepustilo me to radit?

Setkal jste se s tim nekdo? Diky za rady

Odkaz ke komentáři

No především je blbost vyrazovat na N nechavej tam porad D u každého automatu se to doporučuje. N je tam na parkování aby šlo s autem soupnout třeba v garáži. A proč te nepustila pojistka je divny. Me se to stalo u lincolnu v kopci ze jsem nemohl vyřadit z P protože to bylo zakously, ale silou jsem to preradil. To ze bych nemohl soupnout D to se mi jeste nestalo

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...